Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Johdanto

Tulane University on yksityinen tutkimuslaitos, joka sijaitsee New Orleansissa, Louisianassa, Yhdysvalloissa. Se on arvostettu yliopisto, jossa on monipuolinen ja dynaaminen yhteisö opiskelijoista, opettajista ja henkilökunnasta, jotka kokoontuvat saavuttamaan akateemista huippuosaamista ja edistämään yhteiskuntaa.

Yksi Tulane University erityispiirteistä on sen sitoutuminen tieteidenväliseen koulutukseen, tutkimukseen ja sitoutumiseen. Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia ja aloitteita, jotka kannustavat opiskelijoita, tiedekuntaa ja henkilökuntaa työskentelemään yli perinteisten akateemisten rajojen ja tutkimaan monimutkaisia kysymyksiä useista näkökulmista.

Esimerkiksi Tulanella on useita tieteidenvälisiä keskuksia ja instituutteja, kuten Murphy Institute for Political Economy, Tulane Brain Institute ja Newcomb Institute for Women's Leadership, jotka kokoavat yhteen eri alojen tutkijoita tekemään yhteistyötä huippututkimuksessa ja tarjoamaan ainutlaatuista. koulutusmahdollisuuksia opiskelijoille.

Tulane tarjoaa myös useita monitieteisiä koulutusohjelmia, kuten johtamis- ja oikeustieteiden kandidaatin, kansanterveyden ja trooppisen lääketieteen kandidaatin sekä kestävän kiinteistökehityksen maisterin. Nämä ohjelmat hyödyntävät useiden eri alojen opettajien asiantuntemusta tarjotakseen opiskelijoille kattavan käsityksen monimutkaisista asioista ja valmistaakseen heitä uraa varten useilla eri aloilla.

Kaiken kaikkiaan Tulane University poikkitieteellinen lähestymistapa edistää luovuutta, innovointia ja yhteistyötä sekä valmistaa opiskelijoita globaaliksi kansalaiseksi, joka pystyy vastaamaan monimutkaisiin haasteisiin ja antamaan merkityksellisiä panoksia yhteiskuntaan.

Sijainnit

  • New Orleans

    1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

    Kysymyksiä