Keystone logo
The Wright Institute Psykologian tohtori
The Wright Institute

Psykologian tohtori

Berkeley, Yhdysvallat

0 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

The Wright Institute PsyD-opetussuunnitelma on huolellisesti suunniteltu hankkimaan järjestelmällisesti kehittyneempiä tietoja ja kliinisiä valmiuksia. Tämä kehittäminen lähestymistapa oppimiseen perustuu vankalle pohjalle tutkimusta, arviointitekniikoita ja teoreettista tietoa. Suunta on kaikissa tapauksissa kohti opiskelijoiden oppimien soveltamista kliiniseen alueeseen.

Tämä innovatiivinen PsyD-ohjelma upottaa opiskelijat laajaan psykologisen tieteen joukkoon ja pyytää heitä ajattelemaan kriittisesti samalla, kun he käyttävät subjektiivisia ja objektiivisia tietolähteitä kliinisessä työssä. The The Wright Institute PsyD-opetussuunnitelma korostaa tarkkailijan ja havaitun lääkärin ja asiakkaan keskinäistä riippuvuutta. Koko PsyD-työselostus, elinkaaren kehityksen tutkimuksesta, tutkimuksesta ja psykologisesta testauksesta kliiniseen prosessiin, jopa itse oppimisprosessiin - opiskelijaa kehotetaan terävöittämään tietoisuuttaan kliinisessä ympäristössä esiintyvien ihmissuhteiden monimutkaisesta järjestelmästä .

The Wright Institute PsyD-opetussuunnitelma jatkaa koulun pitkää perinne tiukkaan, perusteelliseen kliiniseen koulutukseen. Opiskelijat saavat laajan altistumisen sekä teoriaan että tutkimukseen. Lukuisten teoreettisten lähestymistapojen kunnioittaminen on arvostettu The Wright Institute ; tiedekunnalla on erityisiä vahvuuksia nykyaikaisen psykoanalyyttisen, kognitiivisen käyttäytymisen, perhejärjestelmän, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, lyhyen hoidon ja relaatiolähestymistapojen alueilla. He uskovat, että teoria ja tutkimus ovat läheisesti toisiinsa liittyviä elementtejä, joista on eniten hyötyä lääkärille, kun niitä opetetaan kliinisesti merkityksellisellä tavalla.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Filosofian tohtori (Ph.D.) kliinisessä psykologiassa
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Bologna, Italia
 • Psykologisen kehityksen, oppimisen ja terveyden tohtori
  • Santiago de Compostela, Espanja
 • PsyD in Clinical Psychology
  • Petaluma, Yhdysvallat