Keystone logo
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology PhD in Classics
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

PhD in Classics

Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19 000 / per year *

Kampuksella

* Kokopäiväiset opinnot: Ulkomailla 19 000 puntaa vuodessa. Lisämaksuja voi olla

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Classics-tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella klassikkoja kehittyneellä tasolla itsenäisen tutkimuksen avulla.

Edinburghin yliopiston klassikot, sen laaja valikoima esimiehiä ja piristävää ja tukevaa henkistä ympäristöä, voivat tarjota sinulle ensiluokkaisen kokemuksen kohdennetusta ja kestävästä tutkimuksesta.

Suhtaudumme myönteisesti hakijoihin, jotka haluavat työskennellä sellaisissa aiheissa, jotka ovat päällekkäisiä akateemisen henkilökunnan tutkimusintressien kanssa, mukaan lukien kreikkalainen sosiaalihistoria, kreikkalainen laki, klassinen kirjallisuus


Ohjelmarakenne

Tohtorintutkinto on merkittävä osa itsenäistä tutkimusta, joka edistää alan nykyistä tietämystä. PhD-ohjelma on suunniteltu kestämään kolme vuotta kokopäiväisesti tai kuusi vuotta osa-aikaisesti. Tohtorintutkintoa tarkastellaan tekemällä enintään 100 000 sanaa käsittelevä opinnäytetyö ja suullinen koe.

PhD-opiskelijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä heidän esimiehensä kanssa, jotka ovat tunnustettuja alan asiantuntijoita. Kaikki tohtorintutkinnon suorittaneet opiskelevat yksilöllisesti räätälöityjä esimiehensä kanssa sovittua tutkimuskoulutusohjelmaa, joka Classicsissa sisältää käytännön taitokurssin, jota johtaa pääaineen päällikkö ja klassikko-tutkijatohtori sekä ammattikorkeakoulututkinnot , Klassikot ja arkeologia sekä akateemisen kehityksen instituutti. Täydelliset tiedot tarjotusta koulutuksesta ovat saatavilla PhD-koulutus-sivuillamme. PhD-opiskelijoita kannustetaan myös jakamaan tutkimustyötä muiden jatko-opiskelijoiden kanssa työpajoihin ja seminaareihin sekä osallistumaan aktiivisesti arkeologian aihealueen, koulun ja yliopiston tutkimusaikaan.


Sisäänpääsyvaatimukset

Tarvitset Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 arvosanan asiaan liittyvässä kurssissa ja siihen liittyvässä maisteritutkinnossa, jonka kokonaisarvo on vähintään 65% tai kansainvälinen.

Voimme myös harkita hakemuksesi, jos sinulla on asianmukainen työkokemus; tarkista mahdollisen esimiehesi kanssa ennen hakemuksen tekemistä.

Kansainväliset pätevyydet

Tarkista, täyttävätkö kansainväliset tutkintoasi yleiset tulovaatimukset:

Englannin kieli

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,0 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (vähintään 20 moduulissa)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 56 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (kussakin moduulissa vähintään 169)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Jos kielitaito täyttää vain vaatimusten alapäästöt, yliopiston englannin kielikeskuksessa on useita kursseja englanniksi akateemisiin tarkoituksiin.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Tohtori Klassisten tutkimusten instituutissa
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta