Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Johdanto

Tervetuloa heprealaiseen yliopistoon

Jerusalemin heprealainen yliopisto, perustettu vuonna 1918 ja virallisesti avattu vuonna 1925, on Israelin johtava yliopisto sekä johtava tutkimuslaitos. Heprealainen yliopisto on maailmanlaajuisesti yksi maailman johtavista korkeakouluista ja ensimmäisistä Israelin yliopistoista. Heprealaisen yliopiston tunnustus on vahvistanut sen maineen huippuosaamisen ja johtavan roolinsa tiedeyhteisössä. Se korostaa huippuosaamista ja tarjoaa laajan valikoiman opiskelumahdollisuuksia humanistisissa, yhteiskuntatieteissä, täsmällisissä tieteissä ja lääketieteessä. Yliopisto kannustaa monitieteelliseen toimintaan Israelissa ja ulkomailla ja toimii siltana akateemisen tutkimuksen ja sen yhteiskunnallisten ja teollisten sovellusten välillä. Heprealainen yliopisto on asettanut tavoitteekseen julkisen, tieteellisen, koulutuksellisen ja ammatillisen johtajuuden koulutuksen; juutalaisten, kulttuuristen, hengellisten ja henkisten perinteiden säilyttäminen ja tutkiminen; ja tietämyksen rajat laajenevat koko ihmiskunnan hyväksi./>

l

l
l

FAKTA:

Perustettu: 1918 Avajaiset: 1925 6 kampusta 7 tiedekuntaa 14 koulua 23 000 opiskelijaa 1 000 vanhempi tiedekunta yli 7 000 rekisteröityä patenttia 8 Nobel-palkinnon saajaa 1 Fields Medal voittaja matematiikassa Perustajinaan Albert Einstein, Martin Buber, Chaim Nahman Bialik, Chaim Weizmannin huippuosaaminen Heprealainen yliopisto pyrkii huippuosaamiseen, joka on osa akateemista elämää. Sen erinomaiset tutkijat ovat saavuttaneet merkittäviä läpimurtoja monilla eri aloilla, ja se kuuluu Euroopan tutkimusneuvoston nuorten tutkijoiden kilpailuavustusten parhaisiin voittajiin. Kolmannes kaikista Israelissa myönnetyistä kilpailevista tutkimusavustuksista saa heprean yliopiston tutkijat. Yliopiston akateemikot julkaisevat usein arvostetuissa tieteellisissä lehdissä, ja heidän tutkimuksessaan on palkittu erinomaisia ​​palkintoja Israelissa ja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Nobel-palkinto, Fields-mitali ja Israel-palkinto. Useimmat Israelissa suoritetut tohtorit ovat suorittaneet tutkintonsa heprealaisessa yliopistossa, ja alumnimme ovat avainasemassa tiedemaailmassa, julkisessa palvelussa ja liike-elämässä.

Elämä kampuksella

s

Jerusalemissa yksi maailman kauneimpia kaupunkeja ylläpitää kolme kampusaluetta: Scopus-kampus humanistisille ja yhteiskuntatieteille; Edmond J. Safran kampus tarkkoja tieteitä varten; ja Ein Karem -lehdet lääketieteen alalla. Sen muut kampukset ovat Rehovot-tiedekunta maataloudessa, elintarvikkeissa, eläinlääketieteessä ja ympäristötieteissä. Beit Daganin eläinlääketieteellinen sairaala; ja Eilatin Merentutkimusyliopisto. Yliopistossa on kolme urheilupaikkaa, jotka ovat maan kehittyneimpiä, 11 kirjastoa, 5 atk-keskusta, 6 000 asuntolaa ja kymmeniä opiskelijaaktiviteetteja, jotka keskittyvät politiikkaan, yhteiskuntaan, ympäristöön ja muuhun.

Kansainvälinen osallistuminen

73413_48379_LawFaculty-157_2.jpg

Heprealainen yliopisto on kansainvälisesti rankattu maailman 100 johtavista yliopistoista. Sen opiskelijaryhmä on 23 000 opiskelijaa Israelista ja 65 muusta maasta. Se osallistuu aktiivisesti kansainväliseen yhteistyöhön tutkimukseen ja opetukseen. Se on allekirjoittanut 150 sopimusta yhteishankkeille muiden yliopistojen kanssa ja 25 sopimusta opiskelijavaihdosta 14 maan kanssa. Sen tiedekunnan jäseniin kuuluu nuoria tutkijoita, jotka ovat palanneet Israeliin korkeakoulututkinnon suorittaneista korkeakouluista kaikkialla maailmassa. Heprealainen yliopisto on ollut johtava muutoksen aikaansaamiseksi maailman yhteisössä maataloudessa, ympäristön laadussa ja kansanterveydessä. Kehitysmaiden opiskelijat ovat suorittaneet korkeakouluopetusta Heprealaisessa yliopistossa ja palanneet kotimaahansa voidakseen hyödyntää heidän saamiaan tietoja ja parantaa heidän maanmiehilleen tarjoamiaan palveluita. Yliopiston Rothberg International School tarjoaa ohjelmia ulkomaalaisille opiskelijoille. Alumnit ovat näyttelijä Natalie Portman, toimittaja Thomas Friedman ja entiset Yhdysvaltojen suurlähettiläät Israel Martin Indykille ja Daniel Kurtzerille.

Patentit ja innovaatiot Heprealaisen yliopiston Yissum Research Development Company on maailman 15 rekisteröityjen patenttien määrä. Yissum vastaa hebrealaisen yliopiston tutkijoiden ja opiskelijoiden tuottaman teknologian ja tieteellisen tietämyksen markkinoinnista. Tähän mennessä se on rekisteröinyt yli 7000 patenttia 2 023 keksinnölle, yli 600 näistä patenttijulkaisuista on kaupallistettu ja patenttien perusteella valmistetut tuotteet myyvät yli 2 miljardia dollaria vuodessa. Yissumin valikoimaan kuuluu 72 yritystä, jotka perustettiin Hebrealaisten yliopiston tutkijoiden kehittämien keksintöjen taustalla. Erityisen erinomaista kehitystä ovat muun muassa lääkkeet, joita Exelon käyttää Alzheimerin ja Doxil-hoitoon käytettäväksi munasarjasyövässä; kirsikkatomaattiruusu, jolla on erityisen pitkä ja erinomainen säilyvyys; ja Mobileye, "tietokoneavusteinen" törmäysvaroitus ja kuljettajan turvallisuusjärjestelmä. Kaikki Daniel Hanochin kuvat.

Sijainnit

  • Jerusalem

    The Hebrew University of Jerusalem , , Jerusalem

Ohjelmat

Kysymyksiä