Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Johdanto

Uskalla löytää - HUJI Digital Open Day

Osallistu Digitaalinen avoimien ovien päivä kandidaatin, jatko-opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden ohjelmiin ja tutustu siihen, miten me yhdistämme huippuosaamisen ja rikkaan opiskelijaelämän.

Varaa paikkasi täältä >> https://tinyurl.com/2udrnv2x

HUJI - kansainvälinen vaikutus

Heprealaisen yliopiston maailmankuulut tutkijat ovat tuottaneet vertaansa vailla olevaa huippuosaamista tutkimuksessa, opetuksessa ja tutkimuksessa. Ne ovat saavuttaneet poikkeuksellisia läpimurtoja tieteenaloilla maataloudesta aivotutkimukseen, taloustieteestä koulutukseen ja niin moniin muihin. Nämä saavutukset heijastuvat sen tiedekunnan saamaan vaikuttavaan määrään kilpailukykyisiä tutkimusapurahoja sekä suhteettoman suuren määrän kansainvälisten patenttien rekisteröimiseen.

Yliopiston tutkijoiden artikkeleita ja tutkimuksia esiintyy usein arvostetuissa tieteellisissä ja akateemisissa lehdissä, ja heidän tutkimuksensa on saanut heille erinomaisia palkintoja Israelissa ja ulkomailla. Toistaiseksi tiedekunnat ja alumnit ovat voittaneet seitsemän Nobel-palkintoa, yhden Fields-mitalin (Nobelin palkinnon vastaava matematiikka), yhden Kanadan Gairdner International Award -palkinnon biolääketieteessä ja 14 Wolf-palkinnon.

Heprealainen yliopisto on erityisen ylpeä Startup Nation -teknologiansiirtoyrityksestään Yissumista , joka kuuluu maailman tuottavimpiin ja menestyneimpiin yrityshautomoiden kehyksiin:

 • Perustamisestaan vuonna 1964 lähtien Yissum on lisensoinut yli 530 tekniikkaa
 • Se rekisteröi vuosittain yli 50 uutta patenttia
 • Yissum tuottaa 2 miljardia dollaria tuloja vuodessa

HUJI tarjoaa kattavan valikoiman lukukauden, yhden vuoden, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja sekä postdoc-apurahoja, harjoittelupaikkoja ja lyhytaikaisia ohjelmia. Opettajakunta koostuu maailmankuuluista alojensa asiantuntijoista, joista monet ovat voittaneet tärkeitä palkintoja ja palkintoja.

Uraauurtava tutkimus

Heprealainen yliopisto on perustettu yli sata vuotta sitten, ja se on ollut edelläkävijän tutkimuksen johtaja sekä yhteiskuntatieteissä että luonnontieteissä. Itse asiassa sen ensimmäiseen hallintoneuvostoon kuului kukaan muu kuin Albert Einstein ja Sigmund Freud; ja sen salista on syntynyt vähintään kahdeksan Nobelin palkintoa ja monia muita tärkeitä palkintoja.

Nykyään yliopisto on edelleen vahvasti sitoutunut rooliinsa johtajana monialaisessa tutkimuksessa, ja se on kärjessä huipputeknologian ja yrittäjyyden parissa monilla aloilla. Hujilla on yli 100 tutkimuskeskusta, ja 3800 tutkimushanketta on käynnissä kulloinkin.

Heprean yliopisto yhdistää huippututkijoita kaikkialta maailmasta, kuten arvokkaalle tutkimuslaitokselle, jolla on läheiset siteet kansainväliseen tutkimusyhteisöön. Kolmasosa kaikista Israelin tohtorikoulutettavista on ilmoittautunut heprealaiseen yliopistoon ja neljännes kaikista Israelin kansainvälisistä tutkijatohtorista on yhteydessä yliopistoon. Se on myös keihäänkärki saadessaan tutkimusapurahoja Euroopan tutkimusneuvostolta (ERC).

Heprealaisen yliopiston tutkimus- ja kehitystoimisto kannustaa ja edistää kaikkia kampuksen tutkimustoimia ja tukee jatkuvasti tutkimushankkeita. Tähän mennessä HUJI: n piiriin kuuluvat tutkijat ovat rekisteröineet yli 10000 patenttia. Yliopisto kannustaa ja helpottaa tekniikan siirtoa ja tukee innovaatioiden menestyvää kaupallistamista. Siksi ei ole yllättävää, että yliopistolla on ollut niin merkittävä rooli Israelin kuuluisan startup-ekosysteemin kehityksessä.

Vilkas kansainvälinen yhteisö

Yli 2000 opiskelijaa 90 maasta opiskelee joka vuosi Jerusalemissa ja hyödyntää HUJI: n Rothberg International Schoolin tarjoamia monia lyhytaikaisia opintomahdollisuuksia. Näitä ovat yhden lukukauden ulkomailla suoritettavat opiskelu- ja opiskelijavaihto-ohjelmat, heprealaiset ulpan-kurssit ja erilaiset harjoittelupaikat. Rothbergiin liittyvät opiskelijat ovat osa vilkasta kansainvälistä yhteisöä, joka nauttii akateemisten opetussuunnitelmien stimuloinnista kiehtovan henkilökohtaisen kokemuksen rinnalla.

Opiskelijamme uppoutuvat opintoihinsa ja he nauttivat myös mahdollisuudesta kokea yksi kiehtovimmista kaupungeista maailmassa. Jerusalem on täynnä historiaa, kulttuuria ja uskontoa, mutta se on myös kaunis moderni pääkaupunki, jossa on monipuolinen väestö ja vilkas yöelämä. Yliopisto auttaa kansainvälisiä opiskelijoita hyödyntämään tätä ainutlaatuista kokemusta järjestämällä runsaasti sosiaalista ja kulttuuritoimintaa sekä unohtumattomia retkiä kaikkialle Israeliin.

Miksi opiskella heprealaisessa yliopistossa?

 • Sijoitettu ykköseksi huippuosaamisessa Israelissa ja maailman 100 parhaan yliopiston joukossa
 • Kahdeksan Nobel-palkinnon voittajaa viime vuosina ovat HU-tutkinnon suorittaneet tai tutkijat
 • HU-tutkijat ovat voittaneet lukuisia arvostettuja palkintoja
 • Tarjolla on yli 150 opintoaluetta , mukaan lukien monia monialaisia ohjelmia
 • Innovaatiot ja luovuus opetuksessa ja tutkimuksessa (hermolaskenta, kognitio, laskennallinen biologia, järkevyyden tutkimus)
 • Neljä kampusta isännöi opiskelijoita ympäri maailmaa
 • Huipputason opiskelijapalvelut, mukaan lukien uusimmat urheilutilat ja opiskelija-asunnot kaikilla kampuksilla
 • Uskomaton panoraamanäkymä 3000 vuotta vanhaan Jerusalemin kaupunkiin luokkahuoneen ikkunoista.

Tilastot

Maailmanlaajuinen toiminta: Numerot

Luvut puhuvat puolestaan:

 • 265 akateemista sopimusta 45 maan oppilaitosten kanssa
 • Opiskelijavaihtosopimukset yli 90 oppilaitoksen kanssa yli 30 maassa
 • 90 kurssia noin 30 kielen opiskeluun
 • 308 tutkijatohtoria 34 maasta
 • Rothbergin kansainväliseen kouluun ilmoittautuu vuosittain lähes 2000 opiskelijaa 80 maasta.
 • Syyskuussa 2012 heprealaisesta yliopistosta tuli yksi ensimmäisistä laitoksista, joka liittyi Courseraan, joka tekee yhteistyötä johtavien yliopistojen kanssa tarjotakseen ilmaisia verkkokursseja ihmisille kaikkialla.

  Rankingit

  The Hebrew University of Jerusalem on jatkuvasti sijoittunut Israelin parhaaksi yliopistoksi ja 100 parhaan joukkoon maailmanlaajuisesti. Lisäksi yliopisto sijoittui Israelin parhaaksi yliopistoksi ja 201-205 parhaaksi 800 parhaan laitoksen joukosta 2016-17 Times Higher Education World University Rankingsissa, jonka julkaisi brittiläinen Times Higher Education -lehti. HUJI oli ainoa israelilainen yliopisto, joka sijoittui maailman 200 parhaan yliopiston joukkoon rankingissa.

  Lisäksi The Hebrew University of Jerusalem on sijoittunut ensimmäiseksi Israelissa ja 88. sijalle maailmanlaajuisesti Reutersin Top 100 -listalla maailman innovatiivisimmista yliopistoista.

  Sijainnit

  • Jerusalem

   Mt. Scopus 9190501 Jerusalem, , Jerusalem

  • Rehovot

   Rehovot, Israel

   Kysymyksiä