Keystone logo
© ASP Wroclaw
The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Johdanto

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw tarjoaa huippuluokan taiteen ja muotoilun koulutusta kolmella tasolla – kandidaatin, maisterin ja tohtorin. Olemme valtionyliopisto ja koulutamme opiskelijoita pää- ja osa-aikaisesti neljässä tiedekunnassa: Maalaus- ja kuvanveistotieteellinen tiedekunta, sisustusarkkitehtuurin ja -suunnittelun tiedekunta, keramiikka- ja lasitieteellinen tiedekunta sekä grafiikan ja mediataiteen tiedekunta. Päärakennuksemme sijaitsee Wroclawin historiallisessa osassa, ja uusi rakennus – Taideteollisuus- ja innovaatiokeskus – on huippumoderni rakennus, jossa on huippumodernit studiot ja tilat.

114919_114879_5M6A3510.jpg

Lukuvuosina 2019 ja 2020 tarjoamme kaksi englanninkielistä ohjelmaa: MFA in Visual Arts -opintokokonaisuus ja Tohtorikoulun tutkimusohjelma.

Lisäksi tarjoamme ilmaisia puolan kielen opetusohjelmia kaikille kansainvälisille opiskelijoille.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä rekrytointiin liittyen, ota yhteyttä kansainvälisten suhteiden toimiston työntekijään Paulina Zaweracziin.

Hanke on Euroopan unionin osarahoittama Euroopan sosiaalirahastosta Osaamiskoulutuksen kehittäminen -toimintaohjelman toimintalinjan III Talous- ja kehityskorkeakoulutus, toiminto 3.5 Korkeakoulujen kokonaisohjelmat -ohjelmasta.

Sijainnit

  • Wrocław

    Plac Polski 3/4 (6,211.09 mi) Wroclaw, Poland 50-156, 51, Wrocław

  • 425Q+5C

    pl. Polski 3/4, 50-156, 425Q+5C

Kysymyksiä