Keystone logo
The Cyprus Institute Ph.D. energia, ympäristö ja ilmakehätieteet
The Cyprus Institute

Ph.D. energia, ympäristö ja ilmakehätieteet

Nicosia, Kyproksen tasavalta

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 258 / per credit *

Kampuksella

* per ECTS. The Cyprus Institute tarjoaa täydet tai osittaiset apurahat erinomaisille opiskelijoille lukukausimaksujen ja muiden palkkioiden ja / tai elinkustannusten kattamiseksi

Johdanto

Ohjelma edistää tutkimuksen huippuosaamista ja kouluttaa opiskelijoita tieteellisistä rajoista ja kehittyneistä menetelmistä ilmaston ja ilmastotieteen, energian, hydrologian, kestävän rakennetun ympäristön ja kestävän politiikan liittyvien toisiinsa liittyvien kysymysten eturintamassa.

Ohjelma sisältää sekä perustutkimusta että teknologioiden ja innovaatioiden kehittämistä. Erityistä huomiota kiinnitetään EMME: n (Itäinen Välimeri ja Lähi -itä) alueelliseen taustaan maailmanlaajuisten ilmastonmuutosten yhteydessä, vaikutusten ja mahdollisten lieventämis- ja sopeutumisstrategioiden yhteydessä.

Opetussuunnitelmissa on pakollinen oppiaine, joka pyrkii rakentamaan yhteistä pohjaa eri tieteenalojen opiskelijoille, sekä useita valinnaisia aineita, jotka antavat näkemyksen erilaisiin erikoistuneempiin tärkeisiin aiheisiin. Ohjelmaa tarjoaa instituutti kokonaisuudessaan, mutta se keskittyy kahden sen neljästä tutkimuskeskuksesta tutkimus- ja innovaatiotoimintaan. Climate and Atmosphere Research Center (CARE-C) ja Energy, Environment ja Water Research Center (EEWRC) ovat molemmat kansainvälisesti tunnustettuja keskuksia, jotka käsittelevät tärkeitä tieteidenvälisiä tieteellisiä ja teknologisia kysymyksiä maailmanlaajuisesti merkittävissä alueellisissa ongelmissa. Sellaisenaan ohjelma hyötyy EEWRC:n ja CARE-C:n osallistumisesta suuriin eurooppalaisiin tutkimusinfrastruktuureihin, kuten EU-ACTRIS (ilmastollisiin ilmakehän havaintoihin) ja EU-SOLARIS (keskitetty aurinkolämpötekniikka). Se tarjoaa kansainvälistä näkyvyyttä johtavien maailman asiantuntijoiden aktiivisen osallistumisen kautta yhteistyössä toimivista huippututkimuslaitoksista, kuten Max Planck Institute for Chemistry (Saksa), National Observatory of Ateena (Kreikka), Atomic Energy Commission (CEA, Ranska) ja alueellisista yliopistoista, kuten esim. Ateenan kansallis- ja kapodistria-yliopistona (Kreikka) ja Beirutin Saint Josephin yliopistona (Libanon).

Ohjelman keskeinen tavoite on esitellä opiskelijat useiden EMME-aluetta koskevien YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (UNSDG) käsitteelle, kuten ilmastotoimiin, kestävään vedenhallintaan, kohtuuhintaan ja puhtaaseen energiaan, kestäviin kaupunkeihin ja yhteisöihin. Se myös paljastaa opiskelijat Kyproksen älykkään erikoistumisstrategian (S3Cy) vertikaalisille ja poikittaisille prioriteeteille, mikä tarjoaa ainutlaatuisen poikkitieteellisen lähestymistavan kriittisten yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen. Aiheiden poikkisektorillisuus vaatii tieteidenvälisiä tutkimusstrategioita, jotka mahdollistavat erityisen innovatiivisen tohtorintutkinnon. tutkimukset ja korkeatasoiset julkaisut.

Tämä on ainutlaatuinen ohjelma Kyproksella ja alueella, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille uutta tieteellistä tietoa tutkimuksen ja akateemisen uran jatkamiseksi sekä antaa heille laaja valikoima käytännön ja siirrettäviä käytännön kenttä-/laboratorio- ja numeerisen mallinnuksen taitoja joka tarjoaa heille etuja tulevaisuuden kilpailukykyisillä työmarkkinoilla.

Akkreditointi ja tunnustaminen

Akkreditointi

Kaikki The Cyprus Institute Graduate Schoolin tarjoamat opinto-ohjelmat ovat akkreditoineet Kyproksen korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistus- ja akkreditointiviraston (CYQAA), joka on toimivaltainen viranomainen, joka vastaa korkea-asteen koulutuksen laadun varmistamisesta Kyproksella. CYQAA varmistaa korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistuksen Kyproksella eurooppalaisten standardien perusteella. Se noudattaa eurooppalaisen laadunvarmistusverkoston (ENQA) standardeja ja ohjeita. Katso lisätietoja alla olevasta taulukosta.

183677_183624_Logoaccreditation.png
Tutkinto Arviointi-akkreditointipäivä
Ph.D. (filosofian tohtori) laskennallisten tieteiden alalta Helmikuu 2021
Ph.D. (filosofian tohtori) energia-, ympäristö- ja ilmatieteiden alalta Helmikuu 2021
Ph.D. (filosofian tohtori), Tiede ja teknologia arkeologiassa ja kulttuuriperinnössä Kesäkuu 2021
Ympäristötieteiden maisteri
MSc/MPhil (maisteri tai tiede/filosofian maisteri) ympäristötieteissä
lokakuuta 2017
MSc (Master of Science) simulaatio- ja datatieteessä Kesäkuu 2018
Diplomi-insinööri digitaalisesta kulttuuriperinnöstä toukokuu 2019

tunnustus

Bolognan toinen sykli ---- Maisteriohjelmat tarjosivat Bolognan prosessin toisen syklin tutkintojen noudattamista.

Bolognan kolmas sykli ---- Ph.D. koulutusohjelmat noudattavat Bolognan prosessin kolmannen syklin tutkintoja.

ECTS ---- CyI käyttää European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS) -järjestelmää.

ERASMUS+ ---- CyI:lle on myönnetty Erasmus Charter for Higher Education.

Horizon 2020 ---- CyI koordinoi kahta Marie Skłodowska-Curien eurooppalaista yhteistohtoriohjelmaa (ITN-EJD). CyI on toistaiseksi ainoa instituutio, joka koordinoi kahta 40 ITN-EJD-hankkeesta, jotka on rahoitettu Euroopassa vuodesta 2014 lähtien. Tämä osoittaa, että The Cyprus Institute on eurooppalainen koulutuksen osaamiskeskus.

Dual Degrees Joint Degrees ---- CyI:llä on sopimuksia arvostettujen oppilaitosten kanssa eri puolilta maailmaa kaksois- tai yhteistutkintojen tarjoamisesta, kuten Illinoisin yliopisto, Paris-Saclayn yliopisto, Lundin yliopisto, RWTH Aachenin yliopisto, Wuppertalin yliopisto, Rooman yliopisto "Tor Vergata", heprealainen Jerusalemin yliopisto, Berliinin Humboldt-yliopisto (HUB) ja muut.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Apurahat ja rahoitus

Tietoja koulusta

Kysymyksiä