Keystone logo
The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

Johdanto

Kypros on Euroopan unionin saarimaa, joka sijaitsee Välimeren itäosassa. Se on risteyksessä Euroopan, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan välillä sekä maantieteellisesti että historiallisesti. Sillä on erittäin pitkä historia ja rikas kulttuuri, joka on johdettu joihinkin alueen suurimpiin muinaisiin ja viimeaikaisiin sivilisaatioihin. Nykyään se yhdistää nykyaikaisen, teknologisesti kehittyneen buzzisten kaupunkien yhteiskunnan Välimeren saaren rauhalliseen ilmapiiriin.

Kuva: The Cyprus Institute

Students GS

The Cyprus Institute

Kypros-instituutti on kansainvälinen tutkimusorganisaatio, joka sijaitsee Kyproksen pääkaupungissa Nicosiassa. Se toimii Kyproksen tutkimus- ja koulutusrahaston alaisuudessa, jota johtaa kansainvälisesti arvostettu hallintoneuvosto. Sen tehtävänä on toimia Itä-Välimeren ja Lähi-idän alueen tiede-, teknologia- ja innovaatiokeskuksena, joka käsittelee alueellisesti merkittäviä ja maailmanlaajuisesti merkittäviä kysymyksiä. Sen tavoitteena on toimia Euroopan unionin porttina alueen tutkimukseen ja teknologiaan ja edistää sen kautta rauhaa ja vaurautta sekä edistää kansojensa yhteistyötä tulevaisuuden parantamiseksi.

Instituutin visio kattaa alueen nopeasti muuttuvat sosiaaliset, poliittiset ja taloudelliset todellisuudet sekä globaalit tieteelliset ja teknologiset edistykset. Se on sarja strategisia ajureita, mukaan lukien:

 • Hoitaa ilmastonmuutos terveellisen ympäristön puolesta terveiden ihmisten kanssa
 • Innovaatio kestävälle ja vihreälle kehitykselle kohti valoisampaa tulevaisuutta
 • Lyijy muuttuvassa maailmassa, jossa tietotiede ja tekoäly ovat keskeisiä piirteitä
 • Analysoi ja dokumentoi menneisyytemme ja nykypäivää rikastuttaaksemme tulevaisuuttamme
 • Kouluta uusia tiedejohtajia ja päätöksentekijöitä

Jatkotutkinto-ohjelmat, joita instituutin tiede- ja teknologiakoulu tarjoaa, on suunniteltu vastaamaan instituutin visioita. Opiskelijoita opettaa ja ohjaa instituutin arvostettu ja kansainvälinen tiedekunta, ja heidät kouluttaa asiantuntija tutkimushenkilöstö. He ovat suoraan uppoutuneita instituutin tutkimuskeskusten rikkaaseen tutkimusympäristöön, ja heillä on suora pääsy huipputeknisiin infrastruktuureihin ja laitteisiin.

Koulu houkuttelee pieni joukko korkealaatuisia kansainvälisiä opiskelijoita ja pyrkii tarjoamaan heille huipputeknisiä tietoja ja taitoja, jotka auttavat heitä johtavassa tiedeessä, nykyaikaisissa yhteiskunnissa ja huomisen taloudessa. Koulun alumneilla on keskeisiä tehtäviä yliopistoissa ja teollisuudessa Kyproksessa ja ulkomailla.

Kuva: The Cyprus Institute

131685_StudentsAmphitheater.DSCF7695.JPG

ohjelmat

Koulun portfoliossa on tällä hetkellä kuusi jatko-ohjelmaa, jotka johtavat maisteri- ja tohtorintutkintoon ja ovat Kyproksen laadunvarmistus- ja akkreditointiviraston (CYQAA) akkreditoimia. Lisäksi koulu on tehnyt kahdenvälisiä sopimuksia tunnettujen korkea-asteen oppilaitosten kanssa Euroopassa ja Yhdysvalloissa, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ilmoittautua kaksois- tai yhteistutkintoon.

 • Ympäristötieteiden maisteri (1 vuosi tai 1,5 vuotta)
 • MSc simulaatiossa ja datatieteessä (1 vuosi)
 • Digitaalisen kulttuuriperinnön maisteri (1 vuosi)
 • Laskennallisten tieteiden tohtori (3 vuotta)
 • FT energia-, ympäristö- ja ilmakehätiede (3 vuotta)
 • PhD luonnontieteiden ja tekniikan kulttuuriperinnöstä (3 vuotta)
131926_GRADUATESCHOOLInfographic2020-LOW.jpg

Kuva: The Cyprus Institute

Sijainnit

 • Nicosia

  20 Konstantinou Kavafi Street 2121, Aglantzia Nicosia Cyprus, , Nicosia

Kysymyksiä