Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Johdanto

Tbilisi State Medical University ( TSMU ) on Georgian tärkein lääketieteellisen korkeakoulutuksen keskus, jolla on melkein sadan vuoden historia. On huomionarvoista korostaa, että tuhannet korkeakoulututkinnon suorittaneistamme jatkavat ammatillista uraansa Georgian, Euroopan ja maailman johtavissa klinikoissa ja laitoksissa.

Onnistuneet perustutkinto-, jatko-, jatko-ammatilliset jatko-ohjelmat, maisteri-, tohtori- ja korkea-asteen koulutusohjelmat tekevät TSMU houkuttelevan mahdollisille opiskelijoille Georgiassa ja eri maissa ympäri maailmaa.

Tbilisi State Medical University on täysjäsen Euroopan koulutusalueella, mikä tarkoittaa sen aktiivista osallistumista tämän koulutusjärjestelmän toimintaan, kehityksen ja toteuttamisen suuntaviivojen määrittelemistä, vapaiden ja läheisten tieteellisten ja akateemisten suhteiden luomista koulutuksen, tieteen ja kliinisten keskusten kanssa kaikkialla maailmassa. maailma. Joka kolmas yliopistomme opiskelija on kansainvälinen opiskelija.

Tbilisi State Medical University pitää opiskelijakeskeistä koulutusjärjestelmää erittäin tärkeänä opettajakeskeiseen järjestelmään verrattuna (ei ajasta riippuvainen, ja perustuu lähtökohtaisesti oletukseen, että professori / opettaja tietää mitä opettaa). Opiskelijakeskeisessä lähestymistavassa kiinnitetään paljon enemmän huomiota opetussuunnitelmien suunnitteluun ja keskitytään opiskelijoiden tarpeisiin tulevaisuuden sosiaalisen toiminnan ja uran suhteen.

Sijainnit

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Kysymyksiä