Keystone logo
Sunway University Filosofian tohtori psykologiassa
Sunway University

Filosofian tohtori psykologiassa

Shah Alam, Malesia

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 16 108 *

Kampuksella

* arvioidut kokonaismaksut

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Psykologian filosofian tohtorin tutkinto on tutkimuksen korkeampi tutkinto. Tämä tutkimuksen jatko-ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille kehittyneen tietämyksen tutkimusmenetelmistä ja taidot tehdä itsenäisesti tutkimusta monilla käyttäytymistieteen aloilla. Opiskelija suorittaa alkuperäistä tutkimusta, joka laajentaa tietämyksen rajoja erikoistuneella psykologian alueella. Itsenäiseen tutkimukseen tarvittavien kykyjen hankkimisen seurauksena tutkinnon suorittaneet kehittävät myös ongelmanratkaisu- ja kriittisen ajattelun taitoja, joita voidaan soveltaa tulevissa oppimis- ja työympäristöissään.

Psykologian ydinalueet ovat biologinen psykologia (joka sisältää hormonien ja käyttäytymisen, aivotoiminnan ja genetiikan alueet), kognitiivinen psykologia (joka sisältää huomion, havainnon, oppimisen ja kielen alueet), kehityspsykologia (joka sisältää elinkaaren kehityksen alueet sekä kehityksen sosiaaliset ja kulttuuriset kontekstit), yksilölliset erot (joka sisältää persoonallisuuden alueet, älykkyys, motivaatio ja mielenterveys), sosiaalipsykologia (joka sisältää attribuution, asenteiden, ryhmäprosessien ja ryhmien välisten suhteiden sekä läheisten suhteiden alueet) ja tutkimusmenetelmät (joka sisältää tekniikat tietojen järjestelmälliseen keräämiseen, analysointiin ja tulkintaan tiettyyn kysymykseen vastaamiseksi tai ongelman ratkaisemiseksi).

Ohjelman suorittaminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla asiantuntijoiksi, jotka pystyvät helpottamaan ja edistämään psykologian edistämistä. Tämä on vaadittu pätevyys ihmisille, jotka haluavat jatkaa uraa akateemisena tai itsenäisenä tutkijana psykologiassa.

Saanti

Tammikuu ja heinäkuu

Kesto

3 vuotta (kokopäiväinen)

4 vuotta (osa-aikainen)

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • PsyD in Clinical Psychology
    • Petaluma, Yhdysvallat
  • PhD psykologiassa
    • Petaluma, Yhdysvallat
  • Ph.D. sosiaalipsykologiassa ja työn psykologiassa
    • Prague, Tšekki