Keystone logo
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies Tohtori taloustieteessä
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Tohtori taloustieteessä

Dallas, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Kampuksella

* meidän Ph.D. ohjelmat ovat täysin rahoitettuja, mikä sisältää lukukausimaksun ja sairausvakuutuksen

Johdanto

Taloustiede on tiedettä, joka tutkii, kuinka yksilöt, hallitukset, yritykset ja kansakunnat tekevät valintoja niukkojen resurssien kohdentamisesta arvon luomiseksi yhteiskunnassa.

Southern Methodist Universityn (SMU) taloustieteen laitos on korkeasti arvostettu Yhdysvaltojen taloustieteen laitosten joukossa ja tarjoaa kattavan kattavuuden modernin taloustieteen tärkeimmistä aloista.

Laitos on ollut SMU:n jatkokoulutuksen kärjessä. Ph.D. in Economics -ohjelma on yli 55-vuotias ja oli ensimmäinen Ph.D. ohjelma yliopistossa. Sillä on vahva kansallinen maine ja erinomainen sijoittuminen niin akateemisissa kuin ei-akateemisissa tehtävissä.

Tarjoamme myös useita maisterin tutkintoja, jotka painottavat voimaharjoittelua taloudellisen ja ekonometrisen analyysin kvantitatiivisissa tekniikoissa ja jotka on suunnattu liike-elämän ja valtion ammattilaisille.

Ph.D. Ohjelmoida

Ph.D. SMU:n taloustieteen ohjelma on vanhin Ph.D. Ohjelmassa yliopistossa, ja sillä on pitkä kokemus tarjota opiskelijoille tiukkaa koulutusta monenlaisissa perusmenetelmissä taloudellisen tutkimuksen suorittamiseksi. Ohjelma on suhteellisen pieni, mikä mahdollistaa avoimen ja ystävällisen ympäristön sekä alhaisen opiskelija-henkilösuhteen. Harvat ohjelmat vastaavat tohtorin tohtorimme huolellista valvontaa, tiedekunnan kontaktiaikaa ja yksilöllistä mentorointia. opiskelijat saavat.

Laitoksen tutkimusvahvuus kattaa laajan joukon aloja, mukaan lukien makrotalous ja talouskasvu, kansainvälinen ja kaupunkitaloustiede, sovellettu mikrotaloustiede ja ekonometria, mikrotalouden teoria sekä kokeellinen ja käyttäytymistaloustiede. Ohjelmamme tunnusmerkki on korkealaatuisen teoreettisen koulutuksen vaatiminen perustana työlle kaikilla näillä aloilla.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä