Keystone logo
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies Tohtori rakennus- ja ympäristötekniikassa
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Tohtori rakennus- ja ympäristötekniikassa

Dallas, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Kampuksella

* meidän Ph.D. ohjelmat ovat täysin rahoitettuja, mikä sisältää lukukausimaksun ja sairausvakuutuksen

Johdanto

SMU:n rakennus- ja ympäristötekniikalla (CEE) on pitkät perinteet huippuosaamisesta ihmisten ja yhteiskunnan palvelemisessa. Nykyään jatkamme tätä perinnettä kehittämällä perustavanlaatuisia ja sovellettavia teknologioita, jotka vaikuttavat ihmisten elämään.

Tiedekuntamme, jatko- ja perustutkinto-opiskelijamme työskentelevät joidenkin maailman kiireellisimmistä ongelmista, mukaan lukien luonnon ja ihmisen aiheuttamat vaarat, siviili-infrastruktuuri, ympäristö ja energia, vesi- ja maajärjestelmät. CEE-osaston tiedekunta yhdistää vankan tekniikan ja tieteellisen asiantuntemuksen tarjotakseen perustutkintoja ja jatkotutkintoja sekä tutkimusohjelmia, jotka painottavat älykkään infrastruktuurin ja ympäristön laajoja alueita. Koulutusohjelmissamme innovatiivinen luokkahuoneopetus risteää tutkimuksen, käytännön kokemusten, palvelupohjaisen oppimisen, luentosarjojen ja opintomatkojen kanssa.

Lylen erinomaisen teknisen ammatillisen ja johtamiskehityksen ansiosta alumneillamme on menestystä teollisuudessa, konsultoinnissa, kansallisissa laboratorioissa ja yliopistoissa.

Miksi rakennus- ja ympäristötekniikka?

Lylessä rakennus- ja ympäristötekniikan opiskelijat hallitsevat ja soveltavat perusteita infrastruktuurikomponenttien ja järjestelmien analysointiin ja suunnitteluun BS-, MS-, MA- ja Ph.D-tutkinnoilla. koulutusohjelmia.

Näissä ohjelmissa opiskelijat muodostavat kattavan asiantuntemuksen yhdeltä tai useammalta tekniseltä alueelta. Kun opiskelijat alkavat kehittää yksilöllisiä intohimoja tietyissä rakennus- ja ympäristötekniikan aineissa, laitos mahdollistaa joustavuuden koulutusohjelmien sisällä lukuisten erikoisalojen, sivuaineiden ja kahden pääaineen yhdistelmien mukaan.

Opintojakson ulkopuolisiin toimintoihin kuuluvat tutkimus- ja palvelukumppanuudet monitieteisten tiedekuntien ja muiden Lylen akateemisten alueiden, laitosten ja instituuttien opiskelijoiden tiimien kanssa, jotka tarjoavat laajempia konteksteja ja mahdollisuuksia ainutlaatuisille oppimiskokemuksille.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä