Keystone logo
© SMU
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Johdanto

SMU:n Moody School of Graduate and Advanced Studies tarjoaa ylpeänä tohtorin- ja maisterintutkintoja useilla eri aloilla neljässä eri korkeakoulussa ja koulussa: Dedman College of Humanities and Sciences, Lyle School of Engineering, Meadows School of the Arts, ja Simmons School of Education and Human Development. Nämä ohjelmat auttavat opiskelijoita jatkamaan intohimoaan ja antamaan merkittävän panoksen sekä akateemiseen että teollisuuteen.

  • 32 tohtorin tutkintoa
  • Yli 120 maisterin tutkintoa
  • 47 Täysin rahoitettu Ph.D. kaverit

Harkitsetko opiskelua SMU:ssa? Tervetuloa!

Southern Methodist University on yksityinen, tutkimusvetoinen laitos, joka keskittyy tarjoamaan innovatiivisia, monitieteisiä ja vaikuttavia tutkimuksia. Sijaitsevat kansainvälisessä kaupungissa Dallasissa, TX:ssä, ja jatko-opiskelijamme pääsevät asumaan ja oppimaan yhdessä 10:stä parhaasta yrityspaikasta Yhdysvalloissa Fortune-lehden mukaan.

Moody School of Graduate and Advanced Studies tarjoaa yhteistyössä viiden SMU:n korkeakoulun ja koulun kanssa 32 tohtorintutkintoa ja yli 120 maisterin tutkintoa useiden ammattitutkintojen lisäksi. Nämä ohjelmat auttavat opiskelijoitamme jatkamaan intohimoaan ja edistämään merkittävästi akateemisilla aloillaan ja sen ulkopuolella.

Monimuotoisuus SMU:ssa

Southern Methodist University on sitoutunut vaalimaan osallistavaa, kunnioittavaa ja älyllisesti haastavaa ympäristöä kaikille jatko-opiskelijoillemme.

Uskomme, että yksilöllisiä näkökulmia ja taustoja sisältävä kannustava yhteisö johtaa tiukempaan akateemiseen ympäristöön ja tyydyttävämpään kokemukseen kaikille.

Sijainnit

  • Dallas

    6425 Boaz Lane, , Dallas

Kysymyksiä