Keystone logo
© South Dakota School of Mines & Technology
South Dakota - School of Mines and Technology

South Dakota - School of Mines and Technology

South Dakota - School of Mines and Technology

Kampuksen ominaisuudet

Residence Life at the South Dakota Mines tarjoaa asunnon kampuksella lähes 1 100 opiskelijalle. Kampuksella asuminen voi olla yksi opiskeluvuosiesi parhaista kokemuksista - naapureihin ja itseesi tutustuminen on hauskaa, jännittävää ja joskus haastavaa.

Kahden viime vuoden aikana lukiosta valmistuneiden opiskelijoiden on asuttava kampuksella. Kiinnostusyhteisöt ovat vaihtoehto Peterson Hallissa, jossa aktiviteetit keskittyvät tiettyihin teemoihin, kuten ulkoiluun tai Rapid Cityyn ja sen ulkopuolelle tutustumiseen.

  Apurahat ja rahoitus

  Apurahan määräaika: 15. tammikuuta

  South Dakota Mines ei tarjoa apurahoja erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Jotta voit harkita apurahoja, sinun on hyväksyttävä pääsy sen vuoden 15. tammikuuta mennessä, jonka aiot ilmoittautua syyslukukaudelle. Stipendejä myönnetään vain syyslukukauden alkamispäivälle. Apurahat myönnetään ACT- tai SAT-pisteiden ja painottamattoman kumulatiivisen lukion GPA: n 3.0 perusteella.

  Kampuksen elämä ja tilat

  • Kansainväliset opiskelijapalvelut
  • Urakeskus (South Dakota Minesin sijoitusprosentti on 97)
  • Opiskelijan menestys
  • Opiskelijoiden sitoutuminen
  • Neuvonta- ja hyvinvointikeskus

  Kampuksellamme on eloisa tilkkutäkki konsertteja ja sisäkuvia, luentoja ja näytelmiä, opiskelijakerhoja ja improvisoituja lentopallopelejä sekä hurraavat fanit, jotka täyttävät katsomot pelipäivänä. Voi, ja se on kaikki minuuttien päässä vilkkaasta keskustasta, joka on täynnä ravintoloita ja pubeja, putiikkeja ja kahviloita – siivu suurkaupunkielämää pikkukaupungin sielulla. Koska tarjottavaa on niin paljon, kampuselämää tapahtuu minne katsotkaan. Löydä omasi.

  South Dakota Minesilla on yli 100 opiskelijaklubia ja järjestöä, joten jos et löydä mielenkiinnon kohteitasi vastaavaa, kehotamme sinua perustamaan oman! Opiskelijaorganisaatioihimme kuuluvat ammattiyhdistykset pääaineellesi, kunniayhdistykset, humanitaariset ja vapaaehtoisjärjestöt, uskonnolliset ministeriöt, ulkoilu, pelit ja paljon muuta!

  Ja jos olet keskittynyt opiskeluun, voit löytää ryhmän myös sitä varten! Koko kampuksella on tauluja ja lasitauluja, joten opiskelijat työskentelevät innostuneesti yhdessä löytääkseen ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. Ohjelmamme painottavat käytännön oppimista valmistajatiloissa ja laboratorioissa, joissa on samat laitteet, joita käytät työssäsi. Riko asioita. Rakentaa asioita. Saat sitten palkkaa ammattimaisesta tekemisestä.

  Olemme uteliaita. Sitkeä. Innovatiivinen. Ja muutamme maailmaa STEMillä.

  South Dakota Mines sijaitsee 118 hehtaarin kampuksella kauniin Black Hillsin itäisellä juurella, vain 35 minuutin päässä Mt. Rushmoresta ja tunnin päässä Badlandsin kansallispuistosta. Black Hillsin alue tunnetaan leudommastaan ilmastosta kuin osavaltion muissa osissa, ja ilmasto muistuttaa enemmän Coloradon etualuetta. Talvemme ovat lämpimämpiä ja kesämme viileämpiä, mikä tekee meistä täydellisen ilmaston ulkoiluun, kuten patikointiin, hiihtoon, kalliokiipeilyyn ja muuhun.

  Neljä eri vuodenaikaa ja 226 aurinkoista päivää vuodessa:

  • Patikointi, pyöräily, melonta, retkeily, melonta, golf, hiihto, lumilautailu, kalliokiipeily, kalastus, maastopyöräily, mönkijöitä, metsästys, vesiurheilu ja paljon muuta
  • Taidegallerioita ja Art Alley, ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, teattereita, musiikkitapahtumia
  • Puistot, museot, kirjastot, kirkot, pakohuoneet, pelihallit, sisäkiipeilyseinät
  • Valtava valikoima matkailukohteita, jotka houkuttelevat miljoonia kävijöitä vuosittain: Mount Rushmore, Crazy Horse Memorial, Wind Cave (ja monet muut), Badlands, historiallinen Deadwood
  • Rapid Cityn Main Street Square (putiikkeja, kahviloita, suihkulähteitä ja luistelua talvella... sekä presidentin patsas jokaisella keskustan kulmalla) – myös ilmaisia viikoittaisia kesätapahtumia – Summer Nights

  Sijainnit

  • Rapid City

   East Saint Joseph Street,501, 57701, Rapid City

  Kysymyksiä