Keystone logo
SOAS University of London Tutkimustutkinnot (MPhil / PhD) sukupuolistutkimuksissa
SOAS University of London

Tutkimustutkinnot (MPhil / PhD) sukupuolistutkimuksissa

London, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4 670 / per year *

Kampuksella

* Kokopäiväiset palkkiot lukuvuotta kohti: UK / EU £ 4 396; Merentakaiset £ 17,967. Osa-aikaiset palkkiot lukuvuotta kohti: UK / EU £ 2 198; Merentakaiset £ 8 984.

Johdanto

Osallistumismuoto: Kokopäiväinen tai Osa-aikainen


Sukupuolitutkimuksen MPhil / PhD on ainutlaatuinen ohjelma, jossa yhdistyvät sukupuolitutkimuksen huipputekniset teoriat Afrikkaan, Aasiaan ja Lähi-itään liittyvän erityisalueiden asiantuntemuksen kanssa, joka on ollut SOAS n tavaramerkki. Sukupuolitutkimuksen keskus toivottaa tutkijaopiskelijoiden hakemukset MPhil / PhD-ohjelmaan kaikilla sukupuolitutkimuksen alueilla. Keskus painottaa kriittisen teoreettisen osaamisen ja perusteellisen alueellisen tietämyksen hankkimista kaikilla tieteenaloilla, erityisesti Aasiaan, Afrikkaan ja Lähi-itään. Keskuksen jäsenet ja nykyiset tutkimusopiskelijat työskentelevät poikkeuksellisen monenlaisilla aihealueilla, sekä teoreettisilla että empiirisillä. Tutkimusopiskelijoille voidaan tarjota ohjaus tällä laajalla alueella. Keskuksessa järjestetään tutkijoille sukupuolitutkimuksen koulutusohjelma, jonka toimintaa tuetaan säännöllisten keskusseminaarien järjestämisellä.

CGS kehottaa erityisesti opiskelijoita hakemaan mielenkiinnolla sukupuolen tai sukupuolen ja seksuaalisuuden tutkimusta, mukaan lukien turvallisuuden osa-erikoisuus; laki; muuttoliike ja diasporat; poliittiset liikkeet ja koalitioiden rakentaminen; queer-teoria; transseksuaalitutkimukset; kriittinen roduteoria; kansainvälinen feminismi; värikriitian queer / trans; dekolonialliset epistemologiat. Sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyviä hankkeita sekä Aasian, Afrikan ja / tai Lähi-idän ja / tai niiden diasporan tutkimusta pidetään tervetulleina.

Rakenne

Tutkimusta ohjaa koko henkilöstön jäsenestä koostuva tutkimuskomitea, joka koostuu yhdestä pääohjaajasta ja kahdesta tukihenkilöstä neuvoa-antavana tehtävänä. Tutkimuksen luonteesta riippuen suositellaan joskus yhteistä valvontaa kahden esimiehen johdolla.

Ensimmäisenä vuonna tohtorikoulutettavat valmistautuvat tutkimukseen seuraamalla sukupuolitutkimuskeskuksen puheenjohtajan koolle kutsuttamaa MPhil-koulutusohjelmaa. On tiettyjä vaadittavia kursseja, ja muut elementit sovitaan ehdokkaan, tutkimus- ja sisäänpääsyohjaaja sekä ohjaaja (t) välillä.

MPhil-tutkijatohtorit voivat osallistua myös tiettyihin tutkimusmenetelmien kurssiin, joka tarjotaan sekä kielitieteellisessä tiedekunnassa

menetelmiä

Sukupuolitutkimuksen MPhil / PhD-opiskelijoiden on yleisen menetelmäkoulutuksen lisäksi osallistuttava metodologian koulutusseminaariin

 1. Sukupuolentutkimuksen vallitseva epistemologia
 2. Feministiset lähestymistavat tutkimusmenetelmiin
 3. Tekstien analysointi - sisällön analyysi
 4. Diskurssianalyysi
 5. Kvantitatiiviset menetelmät (tutkimukset, kyselylomakkeet jne.)
 6. Suullinen historia
 7. Ethnographies
 8. Sukututkimuksen tieteidenvälisyys
 9. aktivismi

MPhil / tohtoriopiskelijoiden odotetaan lisäksi osallistuvan säännöllisesti keskuksen seminaarisarjaan, jonka yksityiskohdat ovat saatavilla SOAS verkkosivustolla ja sukupuolitutkimuksen ilmoitustaululla päärakennuksen 3. kerroksessa huoneen 399 vieressä. MPhil-opiskelijoita kannustetaan myös osallistua sukupuoliteorian ja Aasian, Afrikan ja Lähi-idän tutkimuksen maisterin sukupuolitutkimuksen ydinkurssiin, jotka koolle kutsuvat ja opettavat tohtori Alyosxa Tudor ja tohtori Awino Okech.

Valinnaiset elementit voivat koostua erikoistuneista kurinpito-, kieli- tai aluekulttuurikursseista, joiden osallistumisesta opiskelija ja valvontakomitea voivat sopia.

Päivitysmenettely

Tohtorintutkinnon suorittajat antavat laajennetun tutkimushankkeen (noin 10 000 sanaa) ensimmäisellä viikolla, joka koostuu seuraavista osista:

 1. Tutkimuksen perusteet ja ehdotetun tutkimuksen tausta.
 2. Tärkeimmät tutkimuskysymykset.
 3. Kirjallisuusarvostelu.
 4. Teoreettinen ja metodologinen kehys
 5. Ehdotetut tutkimusmenetelmät.
 6. Eettiset kysymykset (tarvittaessa).
 7. Työn rakenteen kuvaus.
 8. Tutkimuksen ja kirjoittamisen aikataulu.
 9. Kirjallisuusluettelo.

Hakijan tutkimuskomitea arvioi tämän päivitysehdotuksen, joka perustuu 20-30 minuutin suulliseen esitykseen, jota seuraa myös keskustelu, joka on avoin myös muiden sukupuolustutkimuskeskusten henkilökunnalle ja opiskelijoille. Laajennetun ehdotuksen menestyksekäs suorittaminen jatkuu tohtorintutkinnon suorittaneille tutkijoille ja jatkuu kenttätyövaiheeseen, joka tavallisesti kestää vuosittain. (Jos arvioijat katsovat, että päivitysehdotuksessa on puutteita, tutkijoita pyydetään tarkistamaan heidät tyydyttävästi ennen kuin PhD-tilan päivittäminen voidaan vahvistaa.) Hakijoilla ei yleensä ole oikeutta kenttätyöhön ennen kuin päivitys on suoritettu .

Toinen vuosi käytetään yleensä tutkimukseen. Tämä voi olla minkä tahansa kenttätyön ja kirjastojen ja arkistojen tutkimusten yhdistelmä, kuten tohtorintutkijan ja ohjaajan (tai tutkijoiden) välillä on sovittu.

Kolmas vuosi on omistettu väitöskirjan tutkimuksen kirjoittamiselle. Tänä aikana tohtorikoulutettava yleensä antaa esitelmän jatkotutkimusseminaarille, johon kuuluu pieni joukko aiheeseen erikoistuneita henkilöstöä ja muita tutkimusopiskelijoita. Tänä aikana ehdokkaat esittävät lukuluonnokset esimiehelle kommentoitavaksi ennen lopullisen luonnoksen kirjoittamista tutkittavaksi. Opinnäytetyötä - yleensä 80 000 sanan pituista - tutkii kaksi johtavaa tasa-arvotutkimusta tai vastaavia tieteenaloja / alueellisia tutkimuksia käsitteleviä viranomaisia. Ulkopuolinen tarkastaja on aina tutkija Lontoon yliopiston ulkopuolelta.

Osa-aikatutkinnon suorittavat jatko-opiskelijat ottavat ensimmäisen kerran MPhil-koulutusseminaarin ja kirjoittavat Core-luvun

Lontoon yliopiston tutkinto myönnetään.

Tärkeä tiedote

Ohjelmasivun tiedot heijastavat suunniteltua ohjelmarakennetta vastaavaa akateemista istuntoa vastaan.

Tutkimusvalinnat ja sovellukset

Otamme mielellämme vastaan pätevien opiskelijoiden hakemuksia, joilla on hyvä maisterintutkinto (tai vastaava ulkomailla) asiaankuuluvasta aiheesta tutkinnon suorittamiseksi SOAS . Hakemukset tulee jättää verkossa.

On tärkeää ilmoittautua hyvissä ajoin ennen sen lukuvuotta, johon haluat ilmoittautua, jotta meillä olisi aikaa käsitellä hakemuksesi. Jos haet apurahoja, aikaisemmat määräajat voivat olla voimassa.

SOAS tohtoriohjelma on kilpailukykyinen, ja hakijoilla tulee olla saavutuksia korkeasta akateemisesta saavutuksesta ja toteuttamiskelpoinen ehdotus, joka edistää laitoksen tutkimuksen etuja. Huomaa: pidämme puhtaasti spekulatiivisia sovelluksia. Hakemukset monitieteiseen tutkimukseen ovat tervetulleita, mutta vain yksi hakemus yhdelle laitokselle voidaan jättää.

Ehdottomat englannin kielen pääsyvaatimukset

Hakijoiden, jotka vaativat Tier 4 -viisumia opiskellakseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on toimitettava UKVI IELTS akateeminen todistus UKVI: n hyväksymästä testikeskuksesta.

Kansainväliset hakijat, jotka vaativat Tier-4 viisumin opiskellakseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Testata Ehdoton pääsy Ehdoton pääsy istuntojen ulkopuoliseen tukeen
IELTS (akateeminen) 7,0 kokonaismäärä tai korkeampi, 7,0 alituloksissa. 7,0 kokonaisuus tai korkeampi, vähintään 6,5 osa-pistemääriä

ETA- ja EU-hakijat

Testata Ehdoton pääsy Ehdoton pääsy istuntojen ulkopuoliseen tukeen
IELTS (akateeminen) 7,0 kokonaisuus tai korkeampi, 7,0 jokaisessa osapisteessä. 7,0 kokonaisuus tai korkeampi, vähintään 6,5 osa-pistemääriä.
TOEFL IBT 105 yleistä tai korkeampaa, vähintään 25 osapisteissä. Kaiken kaikkiaan 105 ja vähintään 22 osapistettä.
TAI
Kaiken kaikkiaan 100, vähintään 25 kirjallisesti ja 22 muissa osapisteissä.
Englannin Pearson-testi (akateeminen) 75 yleistä tai korkeampaa, vähintään 70 osapisteissä. 70 yleistä tai korkeampaa, vähintään 65 osapisteissä.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä