Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Johdanto

SIT Graduate Institute tarjoaa kansainvälisesti suuntautuneita maisterin tutkintoja, todistuksia ja ammatillisia kehitysohjelmia kansainvälisen koulutuksen, kestävän kehityksen, humanitaarisen avun, ilmastonmuutoksen ja kansainvälisten suhteiden aloilla. Vuodesta 1964 lähtien SIT on valmistanut ammattilaisia menestymään kulttuurienvälisissä ja kansainvälisissä ympäristöissä.

Maisterintutkinto- ja todistusohjelmat useilla sisältöalueilla ja -muodoissa

SIT Graduate Institute valmistaa opiskelijoita eri puolilta maailmaa tehokkaiksi johtajiksi, ammattilaisiksi ja kansalaisiksi. SIT:n jatko- ja täydennyskoulutusohjelmat perustuvat kokemuskoulutusmalliin, jossa oppiminen tapahtuu teorian ja käytännön kohtaamisessa. Opiskelijoita koulutetaan korkeasti koulutetuiksi ammatinharjoittajiksi, jotka hallitsevat ammattinsa teoreettisen perustan, joilla on kokemusta alalta ja jotka ovat tietoisia omista kyvyistään, arvoistaan ja etiikastaan.

SIT:n on akkreditoinut New England Commission of Higher Education (NECHE) sen korkeakoululaitoksia käsittelevän komission kautta. Akkreditointistatusta koskevat tiedustelut on osoitettava oppilaitoksen hallintohenkilöstölle.

Yksityishenkilöt voivat myös ottaa yhteyttä:
Commission on Institutions of Higher Education
New England Commission of Higher Education
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected].

SIT on hyväksytty osallistumaan National Council for State Authorization Reciprocity Agreements -järjestön toimintaan.

Pääsymaksut

SIT Graduate Institute Vastaanottohenkilöstön jäsenet työskentelevät yksitellen jokaisen hakijan kanssa. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua koko prosessin ajan alustavasta kyselystä ohjelmaan ilmoittautumiseen.

Osa-aikaiset, hybridiohjelmamme alkavat kesällä ja kokopäiväiset, globaalit tutkintomme alkavat syksyllä. Tarkista tarkat ohjelmapäivät sinua kiinnostavan ohjelman verkkosivuilta. Voit myös ottaa yhteyttä Admissionsiin, jos sinulla on kysyttävää osoitteessa [email protected].

Apurahat ja rahoitus

Kaikki hyväksytyt opiskelijat, joilla on osoitettu pätevyys, otetaan automaattisesti huomioon käytettävissä olevien palkintojen saamiseksi. Lisähakemusta ei tarvita.

Keltainen nauha -ohjelma Yhdysvaltain veteraaneille

SIT Graduate Institute ylpeänä osallistuu Keltainen nauha Ohjelma, jolloin Yhdysvaltain veteraanit ja heidän huollettavansa voivat ansaita tutkinnon.

Ansioiden apurahat

Palkinnot perustuvat hakemuksesi vahvuuteen, SIT Graduate Institute ohjelmaan.

Lukukausimaksut

Alumni Advantageon 10 000 dollarin palkinto The Experiment in International Living-, SIT Study Abroad- tai International Honors -ohjelmien alumneille, jotta alumnit voivat jatkaa oppimismatkaansa SIT ja laajemmassa World Learning -yhteisössä.

SIT Partners -palkinto kunnioittaa suhteitamme kumppaneihimme. Tämä 10 000 dollarin palkinto on saatavilla SIT Graduate Institute ja lähettävien koulujen nykyisille työntekijöille SIT Study Abroad -ohjelmaan. SIT on lähes 300 kumppania ympäri maailmaa. Jos haluat nähdä, oletko oikeutettu SIT Partner -apurahaan, lähetä kysely täällä.

Vermonteron 8,000 dollarin palkinto hakijoille, jotka asuvat Vermontissa, jossa SITkampus on sijainnut 1960-luvun alusta lähtien, jolloin se perustettiin rauhanjoukkojen koulutuskeskukseksi. Vermontin yhteisön ylpeänä jäsenenä SIT on omistautunut vahvistamaan Vermontin työvoimaa, edistämään johtamistaitoja osavaltiossa ja tarjoamaan globaaleja mahdollisuuksia Vermontersille.

Northern Neighbors -palkinnolla pyritään laajentamaan SITmaailmanlaajuisia mahdollisuuksia osavaltion asukkaille, jotka asuvat SIThistoriallisen kampuksen naapurissa Vermontissa. Tämä 5,000 dollarin palkinto on tarkoitettu hakijoille, jotka asuvat New Englandissa Vermontin ulkopuolella, mukaan lukien Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire ja Rhode Island sekä New Yorkin osavaltio, ja se keskittyy tukemaan maailmanlaajuisesti ajattelevia kansalaisia näissä osavaltioissa.

Lisätietoja

Lukukausialennukset eivät koske SITglobaalikasvatuksen tohtorin tutkintoa (EdD).

Kelpoisuus johonkin suuremmista lukukausialennuksista voi rajoittaa pääsyä ylimääräisiin ansioihin perustuviin apurahoihin. Jos sinulla on kysyttävää taloudellisesta tuesta, ota yhteyttä [email protected].

Alumnitilastot

Opiskelijoiden suosittelut

Miksi opiskella SIT Graduate Institute

School for International Trainingissa olemme enemmän kuin yliopisto – olemme dynaaminen muutosvoima nopeasti kehittyvässä globaalissa ympäristössä. Ainoana Yhdysvalloissa akkreditoituna korkeakouluna, joka on sidoksissa kansainväliseen kansalaisjärjestöön, tehtävämme on selkeä: antaa sinulle mahdollisuus tuoda globaali näkökulma urallesi ja luoda merkityksellistä vaikutusta maailmaamme.

SIT :n rikas historia juontaa juurensa yli 60 vuoden taakse, ja se alkoi viehättävästä Etelä-Vermontista yhtenä Peace Corpsin vapaaehtoisten koulutuskeskuksista. Nykyään globaalilla kampuksellamme on lähes 30 oppimiskeskusta 29 maassa, joissa tarjoamme kokemuksellisia perustutkinto-ohjelmia ja maisterintutkintoja ulkomailla. Nämä oppimiskeskukset tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen oppimiseen, kulttuuriseen uppoutumiseen ja kasvokkaiseen vuorovaikutukseen tiedekunnan, vertaisten ja yhteisön kumppaneiden kanssa, joiden näkökulmat ovat ei-länsimaisia ja dekolonialistisia. Luot suhteita ja rakennat verkostoja, jotka laajentavat näkökulmiasi ja edistävät arvokasta kulttuurien välistä ymmärrystä.

Lue lisää: https://graduoitu. SIT .edu/about/global-university/

Sijainnit

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Islanti

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tansania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Etelä-Afrikka

         • Geneva

          Geneva, Sveitsi

          • Amman

           Amman, Jordania

           • New Delhi

            New Delhi, Intia

            • Milimani East

             Milimani East, Kenia

             • Kisumu

              Kisumu, Kenia

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                • Lisbon

                 Lisbon, Portugali

                 Kysymyksiä