Keystone logo
Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Johdanto

Research Excellence poikki Management, Social Science & Computing

Premier yliopisto Aasiassa, Singapore Management University (SMU) on kansainvälisesti tunnettu maailmanluokan tutkimuksen ja erottaa opetusta. Se tuottaa huippututkimushankkeiden maailmanlaajuisia vaikutuksia, ja pyrkii tuottamaan laajapohjaista, luova ja yrittäjyyteen johtajia. Asuu yli 8300 ja jatko opiskelijoille, SMU on tunnettu interaktiivinen ja teknologisesti-pohjaisia ​​pedagogiikan seminaari-tyyli opetuksen pieni luokka kokoja. Yliopisto on kuusi koulua - School of kirjanpidon, Lee Kong Chian School of Business, Kauppakorkeakoulu, School of Information Systems, School of Law ja School of Social Sciences - tarjoaa laajan valikoiman kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia eri alojen .

SMU tarjoaa neljä Tohtorinkoulutusohjelmiin:

PhD in Business, kanssa erikoisaloista: rahoittaa markkinointi Operations Management Organisaatiokäyttäytyminen & Human Resources Strategic Management & Organisation PhD Taloustiede PhD Psykologian PhD Information Systems (computing sekä hallinta)

SMU tarjoaa myös Interdisciplinary tohtoriohjelma meidän tutkimusalueet huippuosaamisen jossa opiskelijat voivat valita ensisijaisen erikoistuminen ja toisen erikoistumista. Käy kotisivu lisätietoja.

Edut Pyrkimys SMU PhD

 • SMU valmistelee meidän jatko-opiskelijat voivat tulla maailmanluokan akateemisen tai teollisuuden mielipidejohtajien niiden erikoistuneita tai tieteidenvälistä kentät tarjoamalla mahdollisuuksia syvempään integraatioon poikki hallinta, sosiaalinen tieteen ja tietojenkäsittelyn. Opiskelijamme ovat hyvin varustettuja luoda tai tuottaa impactful ja reaalimaailman ratkaisuja.
 • On myös monia mahdollisuuksia meidän PhD opiskelijoita osallistumaan tutkimukseen ja opetukseen Joukkueiden kouluissa sekä SMU tutkimuskeskukset ja laitokset käsittävät kansainvälisesti tunnettu tiedekunnan jäseniä, jotka ovat asiantuntijoita niiden erikoisaloilla.
 • Sen lisäksi akateemista koulutusta, SMU tohtoriopiskelijoiden osallistuvat myös ammatillisen kehityksen toimintaa (kuten esittely ja opetus valmennus). Tämä koulutus on hyödyllistä heille aikana tohtorin opintoihin sekä valmistumisen jälkeen.
 • Oleminen kaupunki kampuksen, jatko-opiskelijat ovat helposti alan kumppaneita, jotka tarjoavat tutkimustiedon ja validointi alustoja sekä SMU tutkimus- palvelut, joita ovat omia ja julkaistu tietokantoja.
 • SMU tarjoaa meidän jatko opiskelijoille stipendejä, jotka kattavat lukukausimaksut ja tarjoavat elävät stipendejä sekä tarjoaa runsaasti konferenssi rahoitusta oppilaita tutkimuspanokset kansainvälisen tiedeyhteisön.
 • Meidän PhD valmistuneet ovat hyviä mainospaikkoja arvostetuissa akateemisissa laitoksissa ja alan järjestöjen.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Singapore

  Singapore Management University, Administration Building, Level 12, 81 Victoria Street, 188065, Singapore

  Kysymyksiä