Keystone logo
© BIMM University
Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Johdanto

Yliopistomme on vapaa ja yksityinen laitos. Se on laillisesti rekisteröity IBC: ksi Dominican yhteisössä ja Italiassa pysyvänä toimipaikkana. Se on riippumaton kansainvälinen yliopisto, joka harjoittaa yksinomaan verkko- ja etäopetusta: toisin sanoen avoin yliopisto aikuisille, joka tekee institutionaalista työtä vakavasti.

Aikuisopiskelijamme työskentelevät kovasti saadakseen tutkintonsa. Tämä yliopisto ei ole eikä ole koskaan ollut tutkintotehdas, ja hylkäämme välittömästi tällaiset hakemukset. Pääpaino on aina ollut tarjota korkealaatuista koulutusta aikuisille opiskelijoille. Yksityinen sektori on tunnustanut Selinus-yliopiston myöntämät tutkinnot kansainvälisesti ja hyväksyneet monikansalliset yritykset.

Emme koskaan väsy selittämään akkreditoinnin todellisuusjärjestelmää, etenkin Yhdysvaltojen opiskelijoille. Akkreditoinnin ansaitseminen Yhdysvalloissa on vapaaehtoista ja valtiosta riippumatonta. Koulut pyytävät arviointia ja / tai niiden ohjelmien arviointia riippumattoman akkreditointielimen toimesta. Virasto asettaa omat standardinsa, jotka koulun on täytettävä akkreditoinnin saamiseksi, ja koska akkreditoivien virastojen laatustandardit vaihtelevat, toisia pidetään arvokkaampina kuin toisia. Koulun valinta riippuu siitä, minkä laatutason koulu haluaa saavuttaa ja ylläpitää.

Koulut perehtyvät yleensä viraston standardeihin hyvissä ajoin etukäteen ja viettävät useita kuukausia valmistautuessaan akkreditointikatsaukseen. Jos he läpäisevät arvioinnin ja ansaitsevat akkreditoinnin, se on heidän koulunsa hyväksyntä lailliseksi korkeakouluksi, joka täyttää hyväksyttävän laatutason. Jotkut koulut voivat sisällyttää akkreditointitilansa yliopistotietoihin, jotka ne esittävät potentiaalisille opiskelijoille.

Aivan kuten on tunnustettuja akkreditoivia virastoja, on tunnustamattomia virastoja. Tämä tarkoittaa, että opetusministeriö tai CHEA ei ole tarkistanut heidän standardejaan. On useita syitä siihen, miksi virastoa ei voida tunnistaa. Esimerkiksi virasto voi työskennellä tunnustuksen saamiseksi osaston tai CHEA: n kanssa tai se ei välttämättä täytä kumman tahansa organisaation hyväksynnän kriteerejä. Mikä tahansa syy, on tärkeää pitää tämä mielessä, kun tutkit yliopiston tietoja.

Se auttaisi, jos katsot tunnustamattomia akkreditointielimiä varoen, kunnes pystyt arvioimaan niiden mainetta. Tunnustamattomalla toimistolla ei ole välttämättä alhaisia laatustandardeja, mutta on tärkeää tietää, että monet yhdysvaltalaiset työnantajat tunnustavat tutkinnot vain hyväksytyn viraston hyväksymistä laitoksista.

Tästä syystä yliopistomme hyväksyy vain ammatillisesti vakiintuneita opiskelijoita. Opiskelijamme eivät käytä tutkintoa työn löytämiseen, vaan legitimoivat ammatillisen roolinsa, joka on jo menestyksekkäästi mukana. Yliopiston tutkinnon suorittanut Selinus ansaitsee arvostuksen, kunnioituksen ja arvostuksen ja parantaa usein sosiaalista asemaansa ja työskentelyään.

Buro Millennial / Pexels

Kuinka opiskella Selinuksessa

SUSL-kotistudio

Selinus-yliopiston suoritetut etäopinnot suoritetaan etäopetuksena määrättyjen oppikirjojen tutkimisessa ja suoritettujen oppikirjojen raporttien laatimisessa Selinuksen ja pedagogisen yliopiston laatimien ohjeiden mukaisesti, jotka löydät linkistä "pedagogisuus" Selinus-yliopiston verkkosivusto.

Aikuisopiskelijat voivat ilmoittautua APEL (aiemman kokemuksellisen oppimisen akkreditointi) -ohjelmaan. Tämä ohjelma on varattu ammattilaisille, yrittäjille, johtajille, virkamiehille, kirjailijoille, taiteilijoille jne. Heillä on keskiasteen tutkinto, vähintään 25-vuotiaat ja 3 vuoden toiminta. Tutkimuksessa osoitettu. 30 vuotta vaaditaan tohtoriksi.

pedagogiikka

Selinuksen tiede- ja kirjallisuusyliopiston opetussuunnitelma on räätälöity jokaiselle yksittäiselle opiskelijalle ja se perustuu "opetusyksiköihin", jotka koostuvat teksteistä, monisteista ja luennoista, videokursseista, e-kirjoista. Tentit korvataan pienellä väitöskirjana kehitetyllä lyhyellä oppimisraportilla (Examination Unit).

Opintojakson mukaan opintomateriaalit valitaan ja valitaan rohkaisemaan kriittistä ajattelua ja hankitun tiedon käytännön soveltamista. Pedagoginen menetelmä auttaa opiskelijoita, aikuisia, jotka usein tekevät työtä ja perhettä, ajattelemaan kriittisesti ja tuntemaan suositellut kirjat ja videotunnit toisaalta lisäämällä heidän älyllisiä kykyjään ja kykyä kehittää integroituja kirjoitusprojekteja.

Koulutusoppimisjärjestelmä ilman voimaa, joka saa opiskelijan, jota seuraa hänen opiskeluneuvonantajansa, laatimaan vapaasti henkilökohtaisiin hankintoihin perustuva erityinen oppimisohjelma, jotta se voisi täyttää aikansa ja saavuttaa tavoitteensa. Selinus-yliopistossa opiskelijalla ei ole velvollisuutta oppia heti tai ennen tiettyjä päivämääriä. Hän voi lukea hänen tekstejään ja tarkistaa jokaisen videotunnin monta kertaa löytäen heidän henkilökohtaisen oppimismenetelmänsä. Lisäksi hän voi milloin tahansa ottaa yhteyttä opinto-ohjaajaansa saadakseen apua, selvennystä ja tukea.

Se, mitä opetussuunnitelman kannalta arvioidaan, ei ole pelkästään opittua tietoa, koska ajattelun evoluution, jonka opiskelija yksinkertaisen käsityksen mukaan käsitteelliseen aineeseen ylittää, on oltava ennen kaikkea omantunnon arvon ja tietoisuuden siitä, että tutkimus ei ole yksinkertainen enemmän tai vähemmän hyödyllisten käsitteiden käsittely, joka on käyttökelpoinen malli heidän sosiaalisiin tarpeisiinsa, ihmisiin ja kansalaisiin.

Lyhyesti sanottuna Selinus-yliopiston pedagogisen mallin on "tuoda" opiskelijan todellinen kokemus koulutusympäristössä, joka on hyödyllinen älyllisen kapasiteetin parantamiseksi ja potentiaalisten taitojen globaalin itsearvioinnin saavuttamiseksi älyllisten ja ammatillisten tavoitteidensa saavuttamiseksi nopeasti .

Selinus-yliopiston opintosuoritukset tunnustetaan osittain opiskelijan ammattikriitikoiden "lukemisella" ja osittain arvioimalla opiskelijan suorittama raportti, joka korvaa perinteiset tentit.

Pääsymaksut

Selinus-yliopiston opiskelijat ovat aikuisia, jotka osallistuvat työelämään. Rekisteröityäksesi sinulla on oltava vähintään 23 vuoden ikä tavallisille ohjelmille ja vähintään 25 vuotta ammattilaisten APEL-ohjelmille. Ilmoittautuminen ohjelmaan tohtorin tutkinnon myöntämiseksi vaaditaan vähintään 30-vuotiaita.

Sijainnit

  • London

    71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Bologna

    Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122, , Bologna

    Kysymyksiä