Keystone logo
Scuola Superiore Sant’Anna Tohtori agrobiotieteissä
Scuola Superiore Sant’Anna

Tohtori agrobiotieteissä

Pisa, Italia

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Ph.D. in Agrobiosciences on kolmivuotinen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa erittäin päteviä tutkijoita, joilla on poikkitieteellinen tausta ja jotka pystyvät kohtaamaan kasvitieteiden tutkimuksen rajoja.

Ohjelma on jaettu kahteen opetussuunnitelmaan: i) Genomiikka ja kasvinviljely sekä ii) Maatalous ja ympäristö, joka tarjoaa koulutusta kasvitieteiden eturintamassa, mukaan lukien molekyylibiologia, kasvien genomiikka ja bioteknologia sekä ympäristö- ja maataloustieteet.

Kurssin avulla tohtoritutkija-opiskelijat voivat tehdä tutkimusta stimuloivassa ja tukevassa ympäristössä osallistuen suoraan tutkimustoimintaan Biotieteiden instituutin laboratorioissa: BIOLabs, LANDLAB ja PLANTLAB.

Oppimistulosten saavuttamisen helpottamiseksi yksittäisen opiskelijan edistymisen arviointi tehdään vakiomuotoisten tarkistuspöytäkirjojen avulla, mukaan lukien vuosiraporttien laatiminen, seminaarien järjestäminen ja korkeasti pätevien asiantuntijoiden arvioitavaksi jättämän opinnäytetyön valmistelu. kentällä. Opiskelija hyväksytään tuomarien suosituksesta loppukokeeseen tohtorin tutkinnon saamiseksi.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä