Keystone logo
University of London, School of Advanced Study Tohtori Klassisten tutkimusten instituutissa
University of London, School of Advanced Study

Tohtori Klassisten tutkimusten instituutissa

London, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

31 Jul 2024

30 Sep 2024

GBP 6 130 / per year *

Etäopiskelu, Kampuksella

* kotona, kokopäiväinen | £15500: kansainvälinen, kokopäiväinen. maksut vaihtelevat opiskelutavan ja maksun tilan mukaan. käy verkkosivuillamme saadaksesi päivitetyt maksut

Johdanto

Tohtorintutkimuksen avulla voit kehittää syvällistä tietoa samalla kun annat merkityksellisen panoksen valitsemallesi alalle.

Asiantuntevien ohjaajien opastuksella teet laajaa riippumatonta tutkimusta, joka huipentuu jopa 100 000 sanan opinnäytetyöhön. Laajasti ottaen instituutin osaamisalueita ovat muinainen kirjallisuus ja kulttuurihistoria, älyllinen historia, vastaanottotutkimus ja klassinen perinne sekä digitaaliset klassikot.

Tämä tutkinto tarjoaa mahdollisuuden hankkia asiantuntemusta kiinnostavalta alueeltasi ja samalla hioa erilaisia siirrettäviä taitoja. Tämän kurssin suoritettuaan olet hyvin valmistautunut asiantuntijaurapolkuihin sekä korkeakouluissa että sen ulkopuolella.

Klassisten tutkimusten instituutti

Institute of Classical Studies (ICS) on kansallinen ja kansainvälinen tutkimuskeskus, joka tutkii antiikin Kreikan ja Rooman maailmojen kieliä, kirjallisuutta, historiaa, taidetta, arkeologiaa ja filosofiaa.

Maailmanluokan kirjastonsa ansiosta ICS tarjoaa tärkeän akateemisen painopisteen jatko-opiskelijoille ja tutkijoille yliopistoista ympäri maailmaa yhdessä Hellenic Studiesin ja Rooman tutkimuksen edistämisyhdistyksen kanssa. ICS toimii myös Iso-Britannian tärkeimpien Classics-organisaatioiden kohtaamispaikkana.

Syventävien opintojen korkeakoulu

Lontoon yliopiston School of Advanced Study kokoaa yhteen kahdeksan kansainvälisesti tunnettua tutkimuslaitosta muodostamaan Ison-Britannian kansallisen tutkijoiden tukemisen ja humanistisen tutkimuksen edistämisen keskuksen.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä