Keystone logo
University of London, School of Advanced Study Digitaalisten humanististen tieteiden tohtori (School of Advanced Study)
University of London, School of Advanced Study

Digitaalisten humanististen tieteiden tohtori (School of Advanced Study)

London, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

31 Jul 2024

30 Sep 2024

GBP 6 130 / per year *

Etäopiskelu, Kampuksella

* koti, kokopäiväinen / £15500: kansainvälinen, kokopäiväinen. Maksut vaihtelevat opiskelutavan ja maksun tilan mukaan. Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi päivitetyt maksut

Johdanto

Tohtoritutkimuksen avulla voit kehittää syvällistä tietoa samalla kun annat mielekkään panoksen valitsemallesi alalle.

Asiantuntevien ohjaajien opastuksella teet laajaa riippumatonta tutkimusta, joka huipentuu jopa 100 000 sanan opinnäytetyöhön.

Digitaaliset humanistiset tieteet ovat nouseva ala, jolla on potentiaalia edistää humanististen tieteiden transformatiivisen tutkimuksen kehitystä. Siitä on tullut yhä enemmän vaikutusvaltaa sekä akateemisena alana että alueena, jossa digitaalisten työkalujen, menetelmien ja sisällön risteys voidaan nähdä poikkitieteellisesti, ylikansallisesti.

Digital Humanities in School of Advanced Study osoittaa digitaalisen tutkimuksen arvon laajemmalle humanistiselle yhteisölle ja täyttää korkeakoulun tehtävän edistää ja helpottaa digitaalisesti mahdollistavaa tutkimusta kaikilla tieteenaloilla. Se edistää monitieteisyyttä ja omaksuu ennakoivan lähestymistavan asettaessaan digitaalisten humanististen tieteiden kansallista agendaa.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä