Keystone logo
Singapore Aviation Academy phd ilmailussa
Singapore Aviation Academy

phd ilmailussa

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 69 000 *

Kampuksella

* Opiskelijat Singapore lisätä 7% GST kotimaahan maksuja. Sinun ei tarvitse tehdä koko etupainotteisesti maksu. Kurssimaksut erääntyvät ensimmäisen kerran ilmoittautuminen ja ennen kunkin aikavälillä. Kurssimaksut eivät sisällä oppikirjoja ja tietenkin mate

Johdanto

PhD Aviation (järjestetään yhdessä Embry-Riddle Aeronautical University, USA)

Ohjelman yleiskatsaus

PhD Aviation on suunniteltu valmistamaan sinulle kognitiivisia tutkimusta taidot ratkaista akuutteja ongelmia ilmailun ja etukäteen kuria. Kautta PhD ohjelma, saat mahdollisuuden jatkaa kurinalaisuutta monipuolinen, älyllisesti monipuolinen ja monialainen ympäristössä.

Singapore ilmailuopisto, Yhdessä Embry-Riddle Aeronautical University, tarjoaa tämä ohjelma ensisijaisesti verkossa sisällyttämistä 3 6 päivän residencies. Näin voit jatkaa työskentelyä samalla jatkaa tutkintoon. PhD ohjelma on avoin ilmailun ammattilaisia, jotka kuuluvat miehistön jäsenet, lennonjohtajien, teollisuus teknisten asiantuntijoiden, ilmailu kasvattajat, valtion työntekijöiden ja muille, jotka haluavat syventää tietojaan ja parantaa uransa.

ohjelmavaatimuksiin

Sinun odotetaan ottamaan 2 kurssia lukukaudessa, 3 ehdot vuodessa (eli 6 kurssia vuodessa). Ohjelman 60 luotto tuntia (lukuun tutkimus) koostuvat:

 • 4 tutkimusmenetelmä kurssia 3 ov (12 luotto tuntia yhteensä)
 • 8 kurssit 3 ov muodostavat 1 3 erikoisalojen (24 luotto tuntia yhteensä)
 • Vähintään 3 residenssi kurssien 2 ov (6 luotto tuntia yhteensä)
 • Vähintään 6 väitöskirja kurssia (ts tutkimusmenetelmiä ja väitöskirja valmistustekniikat) 3 ov (18 luotto tuntia yhteensä)

ERIKOISTUMALLA

Sinulla on mahdollisuus jatkaa opintojaan 1 3 erikoisalojen:

 • Lentoturvallisuus ja Human Factors
 • TOIMINTA
 • Poikkitieteellistä

Lentoturvallisuus ja Human Factors

Tämä erikoistuminen keskittyy hallintaan riskikulttuurin säätämällä tunnettujen ja vielä-to-be löydetty menetelmiä ja turvallisuus sovelluksia.

TOIMINTA

Tämä erikoistuminen keskittyy työhön, jossa korostetaan tutkimusvalmiuksiin globaaleilla markkinoilla, kun otetaan huomioon teollisuuden suuntauksia ja innovaatioita.

Poikkitieteellistä

Jos on laajempi kiinnostusta ilmailun, tämä erikoistuminen tarjoaa poikkitieteellistä lähestymistapaa ilmailun jossa työskennellään neuvonantajana rakentaa opetussuunnitelman sopiva opiskelijan koulutustarpeisiin.

Lisäksi Suoritettuaan kaikki muut tarvittavat työselostus, sinun tulee suorittaa 4 kurssia ryhmästä B ja 4 ryhmästä C.

Pääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä 1 seuraavat 2 ehdot:

 • Hallussaan kandidaatin ja maisterin tutkinto, jonka 1 on oltava pelkästään ilmailun liittyvä kenttä, kuten ilmailu- tieteen, ilmailuteknologiaa, Ilmailuhallinnon, ammattimainen lentäjä, ilmailun huolto, ilmailu elektroniikka, lentoturvallisuuden ja ilmailu; tai
 • Hallussaan kandidaatin ja maisterin tutkintoon ei-ilmailun aloilta, täydennetään vähintään 1 vuoden koko ajan yhtä palvelua ilmailualan ammatillinen lentäjä, huoltopäällikkö, lennonjohtajan, tai muuta ammatillista ilmailun asentoon.

Kieli Vaatimukset:

Jos Englanti ei ole ensisijainen kieli, sinun täytyy:

 • Ota International Englanti Language Testing System (IELTS) ja saavuttaa vähintään pisteet 6,0; tai
 • Saavuttaa vähintään pistemäärä Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL) 600 (paperiset) tai 105 (Internet-pohjainen).

TOEFL tai IELTS tulokset on lähetettävä suoraan Embry-Riddle, jonka testaus viraston.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä