Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Johdanto

Useimmat arvostelevat organisaatiot ovat saaneet korkean pisteen ja yli 80 jatko-ohjelmaa korkeapalkkaisilla, kysytyillä aloilla ja saatavilla on apurahoja, assistentteja ja apurahoja, joten kutsumme sinut tutustumaan RITiin tarkemmin.

Älä anna nimessämme olevan sanan "teknologia" pettää. RIT:ssä löydät taiteilijoiden ja suunnittelijoiden yliopiston toisaalta ja toisaalta tutkijoita, insinöörejä ja yritysjohtajia – oikean ja vasemman aivojen törmäyksen.

RIT keskittyy soveltavaan oppimiseen - "käytännölliseen" lähestymistapaan, johon sisältyy taitojen, teorioiden ja mallien suora soveltaminen.

Tarjoamme korkean sijoitetun pääoman tuoton (ROI) aloituspalkkojen ja elinikäisten ansioiden sekä työtyytyväisyyden ja henkilökohtaisen kasvun kannalta.

Joustavia opiskeluvaihtoehtoja ovat verkko-ohjelmat sekä työ- ja opiskelukyky. Monet jatko-ohjelmistamme ovat yhteistyöpohjaisia ja monitieteisiä, joten voit hyötyä useiden korkeakoulujemme vahvuuksista. Co-op (osuuskoulutus) on RIT:n tunnusmerkki, ja jatko-opiskelijoilla on valinnainen mahdollisuus viettää yksi tai useampi lukukausi kokopäiväisessä, akateemiseen ohjelmaansa liittyvässä palkatussa työssä. Opintomaksua ei veloiteta yhteistoiminnassa, ja monet opiskelijat käyttävät osuuskunnan tuloja koulutuksensa rahoittamiseen.

Kansainväliset opiskelijat: RIT on yksi menestyksekkäimmistä opiskelijoiden sijoittamisessa OPT:hen, sillä se on yksi suurimmista yhdysvaltalaisten yliopistojen OPT-sertifioitujen jatko-ohjelmien luettelosta sekä vahva maine yhdysvaltalaisten työnantajien keskuudessa.

Tarjoamme jatko-ohjelmia seuraavilla alueilla:

 • Taide, muotoilu ja arkkitehtuuri
 • Liiketoiminta ja hallinto
 • Viestintä ja digitaalinen media
 • Tietojenkäsittely ja tietotieteet
 • Tekniikka ja suunnittelutekniikka
 • Ympäristötutkimukset ja kestävä kehitys
 • Pelin suunnittelu ja kehittäminen
 • Terveysammatit ja lääketieteet
 • Humanistiset tieteet, yhteiskuntatieteet ja koulutus
 • Valokuvaus, elokuvat ja animaatiot
 • Tiede ja matematiikka
 • Pimeä ja yksilöllinen opiskelu

Lisää RIT : n etuja ovat:

 • Vertaansa vailla olevat uravalmennus- ja työmahdollisuudet, mukaan lukien maailmankuulu yhteistyöhön perustuva koulutusohjelma, jonka avulla voit saada arvokasta kokemusta ja altistua mahdollisille työnantajille ja ansaita rahaa maksamatta lukukausimaksua. Kansainväliset opiskelijat - RIT tarjoaa yli 50 STEM:n nimeämää jatko-ohjelmaa, joista kaikki ovat oikeutettuja OPT-laajennukseen.
 • Erinomainen sijoitetun pääoman tuotto – 94,3 % viimeisimmästä valmistuneesta luokastamme työskentelee ja keskimääräinen aloituspalkka kyseisellä luokalla oli 93 800 dollaria.
 • Vahva maine ja sijoitukset - sijoittui 105. sijalle "kansallisten" Yhdysvaltojen yliopistojen joukossa, 11. sijalle huippukoulujen yhteistyö- tai harjoitteluohjelmissa ja 48. "parhaimman vastineen" koulujen joukossa viimeisimmissä US News -luokissa; Money Magazinen top-50 arvon lisäämiseksi; Morning Consult sijoittaa RIT:n Yhdysvaltojen luotettavimpien yliopistojen ylimpään kolmannekseen.
 • Yhtäläiset mahdollisuudet anteliaaseen taloudelliseen tukeen – viime vuonna myönsimme 40 miljoonan dollarin apurahaa 2 800 yhdysvaltalaiselle ja kansainväliselle jatko-opiskelijalle
 • Uraa edistävät tutkimusmahdollisuudet runsaalla rahoituksella ja resursseilla.
 • Turvallinen kampus ihanteellisella paikalla aivan kukoistavan, helposti saavutettavissa olevan mutta ei liian suuren kaupungin ulkopuolella - yhteisön, jossa rodun ja ajattelun monimuotoisuutta arvostetaan ja juhlitaan.
 • Joustavuus työskentelyyn ja opiskeluun sekä 8 000 opiskelijatyöpaikkaa kampuksella joka vuosi.
 • Tiedekunnat, jotka rakastavat opettaa ja mentoroida sinua ja pienet luokkakoot, jotka helpottavat yksilöllistä koulutusta.
 • Huippumodernit tilat kampuksella, joka on tunnustettu innovatiivisuudesta ja kestävyydestä.
 • Monipuolinen opiskelijaväestö – 2 600 kansainvälistä opiskelijaa 100 maasta, joilla on vastaavat resurssit ja tuki.
 • 140 000 hyvät alumnit auttavat sinua verkostoitumaan.

Kansainväliset opiskelijat: RIT on yksi menestyksekkäimmistä opiskelijoiden sijoittamisessa OPT:hen, sillä se on yksi suurimmista yhdysvaltalaisten yliopistojen OPT-sertifioitujen jatko-ohjelmien luettelosta sekä vahva maine yhdysvaltalaisten työnantajien keskuudessa.

TULE KANSSA KUNOSTUKSIIN {{Suositeltu}}!

youtube.gif

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  20%

 • 0
 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

  13 1

Kampuksen ominaisuudet

RIT:llä on hyvin varustetut, huippumodernit tilat, joita harvoin löytyy muilta kampuksilta. Meillä on työkalut, tekniikka ja erikoistilat, jotka tehostavat ja tukevat oppimistasi. Tutustu ja loista ympäristössä, jossa on runsaasti uusimpia laitteita, ohjelmistoja, studioita, laboratorioita ja mukavuuksia. Se on ihanteellinen paikka tehdä, innovoida ja löytää. Princeton Review luokittelee RIT:n johdonmukaisesti maan eniten verkostoituneiden kampusten joukkoon. Olitpa luokkahuoneissa, laboratorioissa, asuinhuoneissa tai kampuksen yleisissä tiloissa, tarjoamme ilmaisen, suoran ja nopean tietojenkäsittelyn, jota on vaikea voittaa.

RIT on paljon enemmän kuin sen korkealaatuiset akateemiset tilat; se tarjoaa monia kutsuvia tiloja kampuksella. Löydät eloisia paikkoja sosiaaliseen ja älylliseen toimintaan lähes kaikkialta, missä katsot. Kampuksen fyysinen kauneus syntyy luonnollisten ja puistomaisten ympäristöjen vuorovaikutuksesta nykyaikaisten rakennusten, arkkitehtonisten ominaisuuksien ja näkyvästi esillä olevien taideteosten kanssa. Mukavat tilat koko kampuksella tarjoavat paikkoja rentoutua tai työskennellä projektien ja tiimitehtävien parissa.

Lisäksi yli 18 000 opiskelijan, tiedekunnan ja henkilöstön yhteisömme on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä kaikilla alueilla – akateemisissa ohjelmissa ja tutkimushankkeissa, kampustoiminnassamme ja kulutuskäytännöissämme sekä pyrkimyksissämme edistää sosiaalista kestävyyttä alueellamme. RIT-perhe. Tekemällä kampuksesta ympäristöystävällisemmän ja osallistumalla kestäviin käytäntöihin ja oppimalla niistä lisää, voimme ryhtyä toimiin nyt varmistaaksemme, että kampus, Rochesterin alue ja suurempi maailma, jossa elämme, ovat puhtaampia, terveellisempiä ja asuttavampia. huomenna kuin tänään.

  Pääsymaksut

  Jotta voit hakea mihin tahansa RIT-tutkinto-ohjelmaan, sinulla on oltava (tai odotettavissa) ylioppilastutkinto (tai vastaava) akkreditoidusta yliopistosta tai korkeakoulusta. Työkokemusta ei vaadita.

  RIT:lle hakeminen on nopeaa ja helppoa. Verkkohakemuksemme täyttäminen vie tyypillisesti 15-20 minuuttia, ja voit aloittaa ja lähettää verkkohakemuksesi vaaditulla hakumaksulla ja todistusasiakirjoilla tai ilman. Kaikkien jatko-ohjelmien hakeminen edellyttää online-hakemuksen ja seuraavien tositteiden toimittamista: 65 dollarin hakemusmaksu, henkilökohtainen lausunto, ansioluettelo ja perustutkintotodistukset.

  Useimmat ohjelmat vaativat suosituskirjeen. Lisävaatimukset vaihtelevat ohjelman mukaan ja voivat sisältää kirjoitusnäytteen, portfolion tai pääsykokeen (GRE tai GMAT).

  Kun haet, aloitat luomalla ILMAISEKSI portaalitilin. Voit aloittaa ja hallita hakemustasi henkilökohtaisesta hakuportaalistasi. Portaali tarjoaa tarkistuslistan, joka auttaa määrittämään lisämateriaalia, jota tarvitset hakemuksesi täyttämiseen. Hakemuksesi lähetetään hakukomiteaan tarkistettavaksi, kun kaikki vaaditut asiat on lähetetty.

  Viisumivaatimukset

  Tiimimme auttaa sinua ymmärtämään opiskelijaviisumin hakemisen seuraavat vaiheet. Opiskelijaviisumin hakemiseksi Yhdysvaltain hallituksen määräykset edellyttävät kansainvälisten opiskelijoiden osoittavan, että heillä on riittävät taloudelliset resurssit kattamaan lukukausimaksut, maksut, tarvikkeet ja elinkustannukset vähintään yhdeksän kuukauden kokopäiväisen opiskelun aikana.

  Kansainvälisten opiskelijoiden, joiden on haettava opiskelijaviisumia, on toimitettava RIT:lle alkuperäinen tiliote, josta käy ilmi heidän koulutukseen käytettävissä oleva summa.

  Apurahat ja rahoitus

  RIT myöntää yli 40 miljoonan dollarin arvosta stipendejä ja assistentteja jatko-opiskelijoille vuosittain. Apurahat vaihtelevat 10–40 % koulutuksesta. Palkinnot perustuvat hakijan akateemiseen huippuosaamiseen. Monet asiat otetaan huomioon stipendejä myönnettäessä - perustutkintoarvosanat, tutkinnon suorittaneiden sijoitustestien tulokset sekä tutkimus- ja työkokemuksesi.

  Jatko-avustajan virkoja tarjotaan kokopäiväisille ylioppilaille opiskelijoille opetus-, tutkimus- tai hallintoavustajina. Graduate Assistantit saavat palkkaa (nimittävän osaston määräämä) vastineeksi tehdystä työstä. Monet valmistuneet assistentit saavat myös lukukausikorvausta (eli lukukausitukea) assistenttitehtävien palkan lisäksi.

  Jatko-opiskelijoille voidaan myöntää sekä stipendejä että assistentteja. Nämä rahoitusmahdollisuudet ovat samat sekä yhdysvaltalaisille että kansainvälisille hakijoille.

  Valinnainen Co-Op: osuuskuntakoulutus on palkattua työtehtävää yritysten ja organisaatioiden kanssa ympäri Yhdysvaltoja ja ulkomailla. Co-op antaa opiskelijoille mahdollisuuden viettää yhden tai useamman lukukauden akateemiseen ohjelmaansa liittyvässä kokopäiväisessä, palkatussa työssä ennen valmistumistaan. Monet opiskelijat käyttävät osuuskuntatuloja koulutuksensa rahoittamiseen. Opiskelijat eivät maksa lukukausimaksuja ja maksuja osuustoiminnassaan.

  Työ-opiskelu: Kokopäiväisesti opiskelevat jatko-opiskelijat voivat hakea osa-aikatyötä kampuksella. RIT:llä on tarjolla yli 7 000 työpaikkaa vuodessa, ja opiskelijat työskentelevät tyypillisesti 10–20 tuntia viikossa. F-1- tai J-1-viisumilla opiskelevat kansainväliset opiskelijat voivat työskennellä kampuksella enintään 20 tuntia viikossa ja taukojen aikana 40 tuntia.

  Liikkuvat hakuajat

  Suurin osa ohjelmistamme tarjoaa "rullaavan" hakemustarkistuksen – hakemuksille ei ole erityistä määräaikaa; Hakemuksia otetaan vastaan ja tarkastellaan ympäri vuoden.

  Rankingit

  USA News & World -raportti

  • Sijalla 105 "Kansalliset yliopistot" -kategoriassa (2023)
  • Sijalla 11. parhaiden koulujen yhteistyö- tai harjoitteluohjelmien joukossa (2023)
  • Sijalla 48 "parhaiden vastineiden koulujen" joukossa (2023)
  • 41. "innovatiivisin koulu"

  Princeton Review

  • Listattu vuoden 2022 painoksessa The Best Value Colleges: 200 koulua, joilla on erinomainen ROI lukukausisijoituksellesi
  • Listattu vuoden 2022 "Best 388 Colleges" -listalle

  Money Magazine - yksi sen parhaista korkeakouluista (2023)

  Morning Consult - 37. luotettavin yliopisto (2022)

  Times Higher Education

  • The Wall Street Journal/Times Higher Education -listalla sijalla 155 Yhdysvaltain korkeakoulujen joukossa, sijoittamalla RIT 25 parhaan korkeakoulun ja yliopiston joukkoon.

  Opiskelijavaihto- ja vierailuohjelma

  RIT on luokiteltu yhdeksi Yhdysvaltojen parhaista kouluista, joissa kansainväliset opiskelijat voivat työskennellä valmistumisen jälkeen sekä STEM- että muilla aloilla.

  Opiskelija- ja vaihtovierailuohjelma nimitti RIT: n sadan parhaan koulun joukkoon kahdessa luettelossa, jotka liittyivät valmistumista edeltävään ja sen jälkeiseen valinnaiseen käytännön koulutukseen.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Kysymyksiä