Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Sähkötekniikan ja atk-tekniikan dokumentointi
Rochester Institute of Technology (RIT)

Sähkötekniikan ja atk-tekniikan dokumentointi

Rochester, Yhdysvallat

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

USD 41 424 / per year *

Kampuksella

* Vuodessa

Johdanto

Yleiskatsaus

Nämä ovat jännittäviä aikoja sähkö- ja tietotekniikassa. Ihmiskunta on keskellä vallankumousta, joka alkoi sähköenergian hyödyntämisellä ja on kehittynyt nykyään kaikkialle tiedon saatavuuteen ja käyttöön. Sähkö- ja tietotekniikalla on johtava rooli tämän vallankumouksen ajamisessa.

Sähkö- ja tietotekniikka tarjoaa laitteet ja menetelmät tietojen keräämiseksi, käsittelemiseksi, kommunikoimiseksi ja tallentamiseksi. Nämä tekniikan alat auttavat myös perusteknologiaa ratkaisemaan yhteiskuntamme kiireellisimmät ongelmat, kuten kehitys kohti infrastruktuurin sähköistämistä ympäristöhaasteiden ratkaisemiseksi. Sähkö- ja tietotekniikan tutkijat ovat kehittäneet esimerkiksi langatonta internetyhteyttä, huippunopeaa viestintää kaikkialla maailmassa, ihmisen kuuhun vieviä ohjausjärjestelmiä, kannettavia tietokonelaitteita, itseajoavia ajoneuvoja, robotiikkaa, älyverkkoyhteyttä uusiutuvasta energiasta ja paljon muuta.

Sähkö- ja tietotekniikan tohtorin tehtävänä on muodostaa seuraavan sukupolven johtajia nykypäivän tietokaudella. Sinusta tulee menestyvä riippumaton tutkija, joka kukoistaa ja nauttii menestyvästä urasta yliopistossa, teollisuudessa tai hallituksessa. Ohjelman suorittaneista tulee valittujen globaalien asiantuntijaryhmien jäseniä, jotka työntävät sähkö- ja tietotekniikkatiedon tietämyksen rajoja tuodakseen seuraavan muutosennakon aallon yhteiskuntaan.

Me muodostamme tutkijoita. Tutkimus on käsityötaide, joka vaatii älyllistä kätevyyttä ja koulutettua luovuutta. Kuten kaikkien käsityöläisten kohdalla, jolloin opiskelija oppii työskentelemään rinnakkain käsityön asiantuntijan kanssa, tulemaan itsenäisiksi tutkijoiksi Ph.D. sähkö- ja tietotekniikassa tee tutkimusta tiedekuntamme muodostavien maailmanluokan tutkijoiden johdolla. Tämä tutkimus liittyy usein joihinkin RIT: n monista keskuksista ja laboratorioista, mukaan lukien ihmisen tietoisuuteen perustuva tekoälyn keskus ja maailmanlaajuinen kyberturvallisuusinstituutti.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä