Keystone logo
Queen's University Belfast

Queen's University Belfast

Queen's University Belfast

Johdanto

Queen's University Belfast on yksi Ison-Britannian ja Irlannin johtavista yliopistoista, jolla on erinomainen perintö ja historia.

Perustettiin vuonna 1845 Queen's College Belfastina, ja meistä tuli itsenäinen yliopisto vuonna 1908. Nykyään ei ole yllättävää, että yliopiston aineet sijoittuvat säännöllisesti maailman 200 parhaan joukkoon (QS world rankings 2022). Yliopisto on maailman 170 parhaan tutkinnon suorittaneiden joukossa (QS Graduate Employability Rankings 2022) ja Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimusintensiivisten yliopistojen Russell Groupin jäsen, joka yhdistää huippuosaamisen tutkimuksen ja koulutuksen opiskelijakeskeiseen eetoksen kanssa.

Queen's kampus sijaitsee Belfastin sydämessä Pohjois-Irlannissa, jonka elinkustannukset ovat Yhdistyneen kuningaskunnan alhaisimmat (Mercer Cost of Living City Ranking 2021), joten se on edullisempi vaihtoehto opiskelijoille.

Maailmanluokan koulutus ja opiskelijakokemus

Queen's tarjoaa maailmanluokan koulutuksen, joka valmistaa opiskelijamme johtajuuteen ja kansalaisuuteen globaalissa yhteiskunnassa.

Innokkaita alumneja ovat erinomaiset tutkijat, Nobel-palkinnon saajat - kuten Seamus Heaney ja David Trimble - sekä vaikutusvaltaiset johtajat, jotka vaikuttavat Pohjois-Irlannissa ja ympäri maailmaa.

Ohjelmat keskittyvät valmistamaan opiskelijoita tulevaan työelämään. Opiskelijat eivät vain opi akateemisen ydinmateriaalia tieteenalansa eturivin henkilökunnalta, vaan myös oppivat soveltamaan sitä käytäntöön käytännön työpajoissa ja käytännön istunnoissa varmistaen, että valmistuttuaan opiskelijat ovat valmiita kehittymään seuraavan sukupolvena. alan johtajista.

Innovaatioiden ja vaikutusten johtajat

Queen's on huippuosaamiseen perustuva innovaation ja lahjakkuuden veturi. Olemme maailmanlaajuisesti yhteydessä ja verkottuneet strategisten kumppanuuksien kanssa ympäri maailmaa, mikä auttaa meitä laajentamaan vaikutustamme laajempaan yhteiskuntaan paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Olemme johtavia kaupallisten vaikutusten alalla, ja meillä on yhteensä yli 80 miljoonaa puntaa viiden vuoden IP-tulot (2014-15-2018-19). Vuodesta 1985 lähtien olemme luoneet yli 100 spin-out-yritystä, mukaan lukien 3 PLC:tä. Kainos, Andor Technology ja Fusion Antibodies on listattu julkisesti Lontoon pörssissä.

Olemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa ykkössijalla yrittäjyysvaikutuksissa (Octopus Ventures, 2020), ja London Economicsin vuoden 2018 raportissa todettiin, että Queen's osallistuu Ison-Britannian talouteen 1,9 miljardilla punnalla, työllistää 3 700 työntekijää ja tukee 2 750 uutta työpaikkaa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Maailmanlaajuinen ja kattava yliopisto

Queen's on 17. sijalla maailmassa kansainvälisissä näkymissä (Times Higher Education World University Rankings 2022) ja houkuttelee maailmanlaajuisia kykyjä Belfastiin.

Meillä on tällä hetkellä henkilökuntaa ja opiskelijoita yli 80 maasta, jotka auttavat luomaan monikulttuurisen ja eloisan kampuksen. He liittyvät yliopistoon, joka on sitoutunut houkuttelemaan, säilyttämään ja kehittämään parhaita globaaleja kykyjä ympäristössä, jossa he voivat toteuttaa täyden potentiaalinsa.

Queen's on innovatiivinen, vieraanvarainen ja osallistava paikka työskennellä ja opiskella, ja se on johtava sukupuolten tasa-arvon ja monimuotoisuuden alalla, ja sillä on tällä hetkellä arvostettu Athena Swan Silver Award -palkinto. Yliopistolla on myös 14 koulupalkintoa, joista 3 kultaa, 6 hopeaa ja 5 pronssia.

Team work, work colleagues, working together
Annie Spratt / unsplash

Investointi tulevaisuuteen

Ison-Britannian yhdeksänneksi vanhin yliopisto, Queen's yhdistää ylpeän perinnön huippuluokan palveluihin parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistoelämästä.

700 miljoonan punnan investointimme tiloihin muuttaa yliopiston kampusta ja laajentaa ympäristöä, joka stimuloi, mahdollistaa ja tukee maailmanluokan koulutusta ja tutkimusta.

Yliopisto on viimeisen kymmenen vuoden aikana investoinut merkittävästi tarjotakseen erinomaiset tilat opiskelijoilleen ja henkilökunnalleen. Tähän on kuulunut huippumodernin tutkijakoulun kehittäminen, jossa asuu kukoistava jatko-opiskelijayhteisö; palkittu McClay Library; Tietojenkäsittelytieteen rakennus; Oikeustieteen korkeakoulu; ja Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine. Yliopisto on myös investoinut liikuntatiloihin, uuteen tarkoitukseen rakennettuun opiskelija-asuntoon Belfastin keskustaan ja upouuteen opiskelijakeskukseen, joka avataan kesän 2022 loppuun mennessä ja valmistuu opiskelijoille syyskuussa 2022.

Tutkimus, joka muokkaa maailmoja

Queen's University Belfast on maailmanlaajuisesti yhteydessä ja verkottunut johtavien yliopistojen kanssa ympäri maailmaa, ja se on 24. sijalla Isossa-Britanniassa Research Powerissa (REF 2021/ Times Higher Education).

Jatkamme tutkimusta maailmojen muokkaamiseksi keskittyen viiteen avainalueeseen. Terveellisen elämän varmistaminen kaikille kehittämällä ratkaisuja ja hoitoja sairauksiin; autetaan luomaan muuttuva ja kestävä talous tuleville sukupolville; joka johtaa turvallisesti yhdistettyyn älykkyyteen ja tekoälyyn sekä datavallankumoukseen. Olemme eturintamassa tulevaisuuteen keskittyvien ihmisten ja ympäristön suhteiden toteuttamisessa; ja jatkamme vahvaa historiaamme konfliktien ratkaisemisessa ja osallistavien ja yhteenkuuluvien yhteisöjen rakentamisessa.

Sijoitus 24 Yhdistyneessä kuningaskunnassa Research Powerissa

Olemme eteenpäin ajajia ja jatkamme tutkimuksen ohjaamista ja muokkaamista tukeaksemme toimivaa ympäristöä ja yhteiskuntaa.

88 % tutkimuksestamme on arvioitu maailman johtavaksi ja kansainvälisesti erinomaiseksi, 99 % tutkimusympäristöstämme on arvioitu maailman johtavaksi tai kansainvälisesti erinomaiseksi ja olemme 24. sijalla Isossa-Britanniassa Research Powerissa (REF 2021/ Times Higher Education) .

Taken in the foothills of Mount Slemish at sunrise in May a few years back, long before CoVID.
Brian Hamill / unsplash

Pohjois-Irlannin legendaarinen kauneus

Queen's University sijaitsee Belfastissa, Pohjois-Irlannin pääkaupungissa.

Kaupungissa, jonka ytimessä on innovaatio, teknologian kehitys tunkeutuu jokaiselle sektorille ja auttaa rakentamaan kilpailukykyämme globaalilla näyttämöllä. Belfast on maailman 10 parhaan tulevaisuuden digitaalitalouden joukossa – ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunki Lontoon ulkopuolella, joka on listattu (Financial Timesin fDi Intelligence, 2018), ja se äänestettiin Euroopan 15 ystävällisimmän kaupungin joukkoon (Condé Nast Traveller, Readers' Choice Awards 2021).

Se on yksi Euroopan trendikkäimmistä, eloisimmista ja edullisimmista kaupungeista, jota ylistetään energiastaan ja rikkaasta kulttuurista ja historiasta. Queenin upea kampus sijaitsee Belfastin Queen's Quarterissa, ja siellä on kahviloita, baareja, ravintoloita, loistavia ostosmahdollisuuksia ja viihdepaikkoja (Complete University Guide 2022).

Rankingit

Yliopistoaineet sijoittuvat säännöllisesti maailman 200 parhaan joukkoon (QS world rankings 2022).

Yliopisto on maailman 170 parhaan tutkinnon suorittaneiden joukossa (QS Graduate Employability Rankings 2022).

Queen's on maailman 17. sijalla kansainvälisissä näkymissä (Times Higher Education World University Rankings 2022).

Queen's University Belfast on 24. sijalla Isossa-Britanniassa Research Powerissa (REF 2021/ Times Higher Education).

Tilastot

Innovaatio- ja vaikuttavuusjohtajat

Queen's on huippuosaamiseen perustuvan innovaation ja lahjakkuuden liikkeellepaneva voima. Olemme maailmanlaajuisesti yhteydessä ja verkostoituneet strategisten kumppanuuksien kanssa ympäri maailmaa, mikä auttaa meitä laajentamaan vaikutustamme laajempaan yhteiskuntaan paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Olemme markkinajohtajia kaupallisessa vaikutuksessa, ja viiden vuoden IPR-liikevaihtomme (2014-15 - 2018-19) on yli 80 miljoonaa puntaa. Vuodesta 1985 lähtien olemme luoneet yli 100+ spin-out-yritystä, mukaan lukien 3 PLC: tä. Kainos, Andor Technology ja Fusion Antibodies ovat listautuneet Lontoon pörssiin.

Olemme Yhdistyneen kuningaskunnan ykkönen yrittäjyysvaikutusten suhteen (Octopus Ventures, 2020), ja London Economicsin vuoden 2018 raportissa todettiin, että Queen's tuottaa 1.9 miljardia puntaa Yhdistyneen kuningaskunnan talouteen, työllistää 3,700 työntekijää ja tukee edelleen 2,750 työpaikkaa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

  Kampuksen ominaisuudet

  Investointi tulevaisuuteen

  Ison-Britannian yhdeksänneksi vanhin yliopisto, Queen's yhdistää ylpeän perintönsä huippuluokan tiloihin parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistoelämästä.

  700 miljoonan punnan investointimme tiloihin muuttaa yliopiston kampusta ja laajentaa ympäristöä, joka stimuloi, mahdollistaa ja tukee maailmanluokan koulutusta ja tutkimusta.

  Viimeisen kymmenen vuoden aikana yliopisto on investoinut merkittävästi tarjotakseen erinomaiset tilat opiskelijoilleen ja henkilökunnalleen. Tähän on sisältynyt huipputeknisen tutkijakoulun kehittäminen, jossa asuu kukoistava jatko-opiskelijayhteisö; palkittu McClay-kirjasto; tietojenkäsittelytieteen rakennus; Oikeustieteellinen korkeakoulu; ja Wellcome-Wolfsonin kokeellisen lääketieteen instituutti. Yliopisto on myös investoinut urheilutiloihin, uuteen tarkoitukseen rakennettuun opiskelija-asuntoon Belfastin keskustassa ja upouuteen opiskelijakeskukseen, jonka on määrä avautua kesän 2022 loppuun mennessä ja joka on valmis opiskelijoille syyskuussa 2022.

   Akkreditoinnit

   EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

   Sijainnit

   • Belfast

    University Road, BT7 1NN, Belfast

   Kysymyksiä