Keystone logo
Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University

Johdanto

Saint Louis Universityn teknillisen, ilmailu- ja teknologiaopiston pariksi perustettu Amerikan ensimmäinen liittovaltion sertifioima ilmailukoulu on rakentanut innovaatiopolun kaikilla tarjoamillamme aloilla. Roboteista raketeihin ja kaikkeen niiden välille olemme kehittäneet tulevaisuuteen keskittyviä ohjelmia vastaamaan ammatin ja yhteiskunnan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.

Parks-yliopiston historia

Oliver "Lafe" -puistojen perustama vuonna 1927, vain kaksi kuukautta Charles Lindberghin historiallisen lennon yli Atlantin, Parks Collegesta tuli ensimmäinen liittovaltion hyväksymä ilmailukoulu.

Toisen maailmansodan aikana ilmailuopisto ja sen tytäryhtiöt vastasivat jokaisen kymmenen armeijan ilmajoukon lentäjän sekä tuhansien lentokonemekaanikoiden kouluttamisesta. Sodan jälkeen Parks tajusi, että tulevat ilmailujohtajat tarvitsevat laajemman, enemmän akateemisen koulutuksen. Hänen mielestään paras tapa varmistaa tämä leveys oli hakea yhteyttä suureen yliopistoon. Vuonna 1946 hän antoi Parks-yliopiston Saint Louis Universitylle, ja sen myötä Air Agency -sertifikaatin nro 1 haltijasta tuli osa vanhinta yliopistoa Mississippistä länteen. Parks on vuosien varrella lisännyt ohjelmia lentokoneiden kunnossapidon hallintaan, avioniikkatekniikkaan, sähkötekniikkaan, tietotekniikkaan, konetekniikkaan, biolääketieteelliseen suunnitteluun ja maa- ja vesirakentamiseen.

Syksyllä 1997, seitsemän vuosikymmenen jälkeen Cahokiassa, Illinoisissa, korkeakoulu muutti McDonnell Douglas Halliin, joka on nykyaikainen rakennus yliopiston St. Louis-kampuksella, ja nimeltään Parks College of Engineering, Aviation and Technology.

Viesti dekaanilta

Parks-insinööritieteiden, ilmailun ja tekniikan korkeakoulun dekaanina minulla on ilo ja etuoikeus johtaa tätä erinomaista organisaatiota muutosvaiheessa sen lähes 90-vuotisen historian aikana. Kasvamme ja sopeudumme valmistelemaan insinöörejä ja aviatoreita vastaamaan yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin.

Parksissa motivoi jesuiitta, katolinen tehtävä - muodostaa teknisesti taitavia ja sosiaalisesti vastuullisia innovaattoreita ja johtajia tekniikan ja ilmailun alalla. Opiskelijamme eivät opi vain luentojen kautta. Opiskelijat oppivat laboratoriokurssien kautta, uusimpien laitteiden ja työkalujen avulla valmistamaan osia, rakentamalla tuotteita ja tekemällä yhteistyötä tiedekuntien kanssa tutkimushankkeissa.

Tänä vuonna olemme tyytyväisiä yliopistohistorian suurimpaan opiskelijaryhmäämme - yli 900 opiskelijaa. Parks College on aina ollut ja pysyy aina opiskelijakeskeisenä. Olemme täällä opettamassa ja auttamme kehittämään huomisen johtajia. Tiedekunnallamme on kansallisen tiedesäätiön, kansallisten terveysinstituuttien, Siemensin, Kern Entrepreneurial Engineering Network: n ja Missourin ja Illinoisin liikenneosastojen rahoitusta vain muutamia mainitakseni - ja ne kaikki ottavat opiskelijat mukaan tutkimukseen.

Olemme rakentaneet satelliitteja, kilpa-autoja ja jopa konkreettisia kanootteja. Opiskelijamme on nimetty Grand Challenge -tutkijoiksi ja yliopistoinnovaatiokumppaneiksi. Olemme allekirjoittaneet putkistokumppanuussuhteet neljän eri lentoyhtiön kanssa ja monimuotoisuusaloitteen teknisille korkeakouluille. On selvää, että teemme poikkeuksellista työtä ja meitä tunnustetaan siitä.

Pidän itseäni erittäin onnekkaana työskennellä sellaisten omistautuneiden ihmisten kanssa, jotka haluavat muuttaa maailmaa ja elää jesuiitta-tehtävämme. Kun jatkamme kasvua ja kehitystä, vakuutan teille, että Parks College pysyy uskollisena perustamisperiaatteilleen. Toivon, että seuraat kehitystämme edelleen ja tuemme erinomaisia opiskelijoita, henkilökuntamme ja tiedekuntaamme.

Ystävällisin terveisin,

Michelle Sabick, tohtori Brooke Cagle / Unsplash

Parks College Industry Partners

Saint Louis -yliopiston Parks-tekniikan, ilmailun ja tekniikan korkeakoulu ylläpitää vahvoja suhteita alan johtajiin - opiskelijoiden harjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksista ammattilaisten jatko-opiskeluun asti, yhteistyöhön yritysten ja organisaatioiden kanssa tutkimuksessa.

Pyrimme rakentamaan vahvat yhteydet paitsi ympäröivään St. Louis-alueeseen myös muualle ympäri maailmaa vahvistaaksemme ohjelmiamme.

Boeing-oppimisohjelma yhdessä

Parks College tarjoaa ylpeänä Boeingin työntekijöille erinomaista koulutusta ensisijaisessa laitoksessamme Boeing Learning Together -ohjelman kautta. Tarjoamme Boeingin työntekijöiden jatkokoulutusyksiköiden (CEU) kursseja 15 prosentin alennuksella yliopiston julkaisemista hinnoista. Lisäksi kaikille osa-aikaisille maisteri- ja tohtoriohjelmille tarjotaan 20 prosentin alennus yliopiston julkaisemista hinnoista.

Ilmalentolentäjien yhdistys

Parks College ja Air Line Pilots Association -koulutuskomitea ovat yhdessä luoneet mentorointiohjelman, joka tarjoaa alan kehitysmahdollisuuksia nykyisille ja tuleville opiskelijoille.

Tämä yhteistyö antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua teollisuuden kehittämistoimenpiteisiin tavoitteena parantaa ammattitaitoa kollegaattisen ilmailun tutkinnon suorittaneiden keskuudessa ennen uran aloittamista ammatillisina lentäjinä.

ALPA-koulutuskomitealla on Go Go -yhteyshenkilö, joka vierailee kampuksella joka lukukausi puhuakseen oppilaiden kanssa luokkahuoneessa ja foorumin ympäristössä. Lisäksi ALPA: n vapaaehtoiset on muodostettu pariksi Parks Collegessa mukana olevien ilmailun opiskelijoiden kanssa ohjaamaan koko yliopistouransa ajan.

Suur-St. Louis -yhtiöliitto

Suur-St. Louis -yrittäjyysyhdistyksen koulutussäätiön, Inc. -yrityksen tehtävänä on edistää ja edistää liikeilmailua koulutusohjelmien ja apurahojen avulla.

Koulutussäätiön jäsenet rohkaisevat St. Louis-alueen nuoria jatkamaan yleistä ilmailua tarjoamalla apurahoja ja mentorointiohjelmia Saint Louis -yliopiston ja Parks College -opiskelijoille.

Sijainnit

  • Saint Louis University 1 N. Grand Blvd., MO 63103, St. Louis

Kysymyksiä