Keystone logo
© Nova National School of Public Health
NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

Johdanto

Kansanterveyskasvatuksen edelläkävijä

204164_Designsemnome2.png

NOVA National School of Public Health ( NOVA NSPH ) saavutti tämän johtavan aseman konsolidoidun ja monipuolisen lähestymistavan pohjalta koulutusportfoliolla, joka koostuu nykypäivän tarpeisiin perustuvista jatkokursseista, jotka keskittyvät opiskelijakeskeiseen oppimisprosessiin sekä ansioituneiden ja kokeneiden professorien paneelin. .

NOVA NSPH kehitti kriittisen massan erittäin erikoistuneita ammattilaisia läheisessä yhteistyössä tutkimuksen kanssa ja vahvan yhteyden käytäntöön. Opiskelijamme erottuvat teknisistä, tieteellisistä taidoistaan ja toimintakyvystään eri aloilla, jotka pystyvät kohtaamaan monimutkaisimmat kansanterveysongelmat jatkuvasti muuttuvassa globaalissa kontekstissa.

Kansallinen ja kansainvälinen T&K

Kehitämme kansallista ja kansainvälistä laatututkimusta .

NOVA NSPH johtaa ja osallistuu monimutkaisiin ja kilpailukykyisiin tutkimusprojekteihin kulttuurissa, jota ohjaavat kansanterveyden nykyiset ja tulevat haasteet ja jotka keskittyvät innovaatioihin ja yhteiskunnallisiin vaikutuksiin.

Todistustuotanto tukee väestön terveyttä ja hyvinvointia sekä vahvistaa terveydenhuoltojärjestelmiä, joissa ensisijaisena on muunnella todisteet soveltuviksi ratkaisuiksi todellisissa yhteyksissä, paikallisista globaaleihin.

Ihmiset ovat menestyksemme avain

Menestyksemme on tiimimme luoma. Työntekijät ovat elintärkeitä laitoksellemme, koska he ovat suoraan vastuussa tehtävämme, tarkoituksemme ja periaatteidemme toteuttamisesta . Se on opettajien, tutkijoiden, yhteistyökumppaneiden, opiskelijoiden ja alumnien sitoutuminen, mikä mahdollistaa tämän tärkeän roolin omaksumisen yhteisössä.

Opiskelijamme

NOVA NSPH toivottaa tervetulleeksi vuosittain noin 180 uutta opiskelijaa yhden tai useamman vuoden kursseille, mukaan lukien tohtorintutkinnot, maisterit ja erikoistumiset. Lisäksi lyhytkursseilla käy noin 200 opiskelijaa .

Maisteri-, tohtori- ja muut opinnäytetyöt julkaistaan yleensä tunnustetuissa tieteellisissä julkaisuissa. Opiskelijoillamme on monipuolinen koulutustausta, mukaan lukien lääketiede, hoitotyö, apteekki, terveysteknologia, yrittäjät, taloustiede, johtaminen, laki, psykologia ja muut.

Tilastot

Tosiasiat ja luvut

Työllistymisaste

 • NOVA NSPH Mastersin työllistettävyysaste on yli 85 %.
 • NOVA NSPH n tohtoriopiskelijoilla on 100 % työllistettävyys.
 • Vuoden kuluttua NOVA NSPH Master Course -kurssin suorittamisesta opiskelijat muuttuivat usein "itsenäisiksi ammatinharjoittajiksi" (+21 % edelliseen vuoteen verrattuna).

Innovaatiot ja yrittäjyys

 • Noin 1/3 maisteri- ja tohtorintutkijoista on jollain tavalla mukana innovaatio- ja yrittäjyysaloitteissa. Näihin toimintoihin kuuluu olemassa olevien perheyritysten ylläpitäminen ja uusien yritysten perustaminen.
 • Yrittäjyysaloitteisiin osallistuvat tohtorit ovat erityisesti suunnattu uusien tuotteiden ja/tai palveluiden luomiseen.

Kansainväliset opiskelijat

88 ulkomaalaista opiskelijaa 24 kansallisuudesta

8 % tuloista kansainvälisistä lähteistä

Nämä tiedot perustuvat OBIPNOVA - Observatory for Professional Insertion of NOVA University of Lisbon Graduates -tietoihin, jotka seuraavat NOVA National School of Public Health -opiskelijoiden (valmistuneet, maisterit ja tohtorit) 10 vuoden aikana tutkinnon suorittamisen jälkeen.

  Kampuksen ominaisuudet

  Kampus

  Kirjasto

  Kirjastossamme on 15 käyttäjää, joilla on vapaa pääsy kaikkiin julkaisuihin. Se on opetushenkilöstön ja opiskelijoiden sekä NOVA NSPH alumnien ja suuren yleisön saatavilla Dokumentaatio- ja tietokeskuksemme - CDI:n - määräysten mukaisesti.

  Kirjastomme kokoelmassa on yli 17 500 nidettä (mukaan lukien ns. harmaa kirjallisuus) julkisessa luettelossa; ja noin 200 painetussa muodossa olevaa tieteellistä aikakauslehteä.

  Meillä on kansallisesti ja kansainvälisesti saatavilla oleva kaukolainauspalvelu, josta käyttäjät voivat pyytää pääsyä kirjoihin, kirjojen lukuihin ja lehtiartikkeleihin, joita ei ole saatavilla tiloissamme.

  Kirjasto tarjoaa pääsyn useisiin kokotekstitietokantoihin sekä Biblioteca do Conhecimento Onlineen (b-on), josta käyttäjät voivat saada tietoa suuresta määrästä akateemisia julkaisuja jopa kampuksen ulkopuolelta.

  Internet-yhteys

  Koulukampuksella on wifi koko rakennuksessa. Siinä on myös opiskelijoiden käytettävissä oleva tietokonekeskus, jossa on noin 30 työasemaa, joissa kaikissa on internet- ja tulostinyhteys.

  Koululaboratoriot

  NOVA NSPH on tunnustettu useiden kansanterveysasioiden tutkimuksestaan. Tätä varten koulussa on 2 laboratoriota:

  Analyysi- ja hallintatekniikoiden laboratorio
  Laboratory of Analysis and Management Techniques on tärkeä tekniikoiden tietokanta opetukseen/oppimiseen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioprojekteihin.

  Työterveyslaboratorio
  NOVA NSPH työterveyslaboratorio on paikka, joka on omistettu tutkimushankkeiden kehittämiseen ja yhteisön ulkoisten toimien rahoittamiseen. Se kehittää myös työterveyshuollon yhteydessä kliinisiä arviointitekniikoita terveydentilan seurannassa, jota voidaan soveltaa työlääketieteen syventävän kurssin opetus-oppimisprosessissa.

   Pääsymaksut

   NOVA NSPH lla on yli 25 kurssia vuodessa. Tohtori-, maisteri-, jatko- tai lyhytaikaisilla kursseilla kaikilla on eri pääsypäivät.

   Löydät nämä tiedot alla olevalta verkkosivustolta tai ota yhteyttä akateemisiin palveluihin ( [email protected] ).

   NOVA National School of Public Health -kalenteri

   1 lukukausi: syys-helmikuu
   2 Lukukausi: helmi-heinäkuu
   Tentit - 1 lukukausi: helmikuuta
   Tentit - 2º lukukausi: heinä-syyskuu

   Alumnitilastot

   Rankingit

   Kansanterveyden maisterikurssi

   1ª 2022 Eduniversal Best Masters -sijoituksen TOP 100 -listalla

   Vuonna 2022 NOVA National School of Public Health'n kansanterveysalan mestarikurssi tunnustettiin " Parhaiksi maisteriksi 2022 " EDUNIVERSAL BEST MASTERS -RANKINGissa "Terveyskategoriassa".

   APHEA kansainvälinen sertifikaatti

   Vuonna 2023 Public Health Master Course sai APHEA International -sertifikaatin , joka osoittaa kurssin huippuosaamisen lisäksi myös NOVA National School of Public Healthin sitoutumisen terveydenhuollon johtamisen kansainvälisiin koulutusstandardeihin.

   Sijainnit

   • Lisbon

    Avenida Padre Cruz, 1600-560 Lisbon, 1600-560, Lisbon

   • Lisbon

    Lisbon, Portugali

    Kysymyksiä