Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

Johdanto

Pohjois-Dakotan osavaltion yliopisto on erottuva kuin opiskelijakeskeinen, maa-apuraha, tutkimusyliopisto.

NDSU sijoittuu 94: ään julkisten tutkimusyliopistojen joukossa NDSU: n tutkimusmenojen perusteella. Lisäksi NDSU on National Science Foundationin 100 parhaan joukossa useilla aloilla, mukaan lukien maataloustieteet; liikkeenjohto ja liiketoiminta; viestintä; tietojenkäsittelytieteet; luonnonvarat ja luonnonsuojelutiede; valtiotiede ja hallitus; yhteiskuntatieteet; sosiologia, demografia ja väestötutkimukset; sekä visuaalinen ja esittävä taide.

Pääkampus on Fargossa, Pohjois-Dakotassa, ja laajennuspalvelu- ja tutkimuskokeilupisteitä on osavaltiossa.

Tehtävä, visio, ydinarvot

Tehtävä

Energian ja vauhdin avulla Pohjois-Dakotan osavaltion yliopisto ottaa huomioon ihmisten tarpeet ja toiveet muuttuvassa maailmassa rakentamalla maarahastosäätiömme.

Näkemys

Me näemme elinvoimaisen yliopiston, joka tunnistetaan maailmanlaajuisesti nykyaikaiseksi pääkaupunkiseudun maa-apurahaksi.

Perusarvot

NDSU ohjaa seuraavia keskeisiä arvoja ja periaatteita:

Land-Grant

Me heijastamme ja palvelemme maantieteellisesti ja kulttuurisesti erilaisia väestöryhmiä. Jaamme institutionaalista menestystä yliopistossa. Odotamme ja suhtaudumme myönteisesti kasvuun ja palveluun, joka tapahtuu vielä suunnittelemattomilla tavoilla. Ymmärrämme ainutlaatuiset monimutkaisuutemme, kuten maa-apurahan yliopiston Pohjois-Plainssa. Olemme edelleen sitoutuneet palvelemaan ihmisiä maailmanlaajuisesti.

Ihmiset

Me voimme saada voimaa ja elinvoimaa toisiltamme ja erilaisista yhteisöistä, joita palvelemme. Kuvittelemme akateemista ja sosiaalista ympäristöä, joka edistää henkistä ja henkilökohtaista kehitystä edistämällä kaikkien yliopistoyhteisön jäsenten turvallisuutta ja hyvinvointia. Edistämme huippuosaamista päätöksenteossa mukana olevien henkilöiden kautta ja arvostamme yhteistyötä yhteisen edun hyväksi.

Opettaminen ja oppiminen

Tarjoamme erinomaisen opetus- ja oppimisympäristön perinteisessä luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Edistämme ja arvostamme liberaalia, jatko- ja ammatillista koulutusta kollegiaalisessa ympäristössä, jossa eri ajatuksia voidaan jakaa. Edistämme elinikäistä oppimista edistävää ympäristöä, jolla on yksilöllisesti määritellyt tavoitteet.

Etiikka

Ylläpidämme eheystämme periaatteellisella toiminnalla ja eettisellä päätöksenteolla.

Kulttuuri

Tulemme olemaan maa-apurahan yliopisto, jonka haluamme olla tyytyväinen ja kunnioittaen ihmisten ja ideoiden eroja. Tuemme Pohjois-Dakotan yliopistojärjestelmän tavoitteita ja arvostamme yhteistyötä korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa ympäri maailmaa. Edistämme ohjelmien ja palveluiden saatavuutta.

vastuullisuutta

Meillä on erityinen suhde Pohjois-Dakotan kansaan ja olemme tilivelvollisia heille. Pyrimme aktiivisesti edistämään alueemme taloudellista vaurautta ja parantamaan elämänlaatua.

Apurahat ja rahoitus

Stipendi

Olemme sitoutunut yliopisto ja tunnustamme ja tavoittelemme kaikenlaista apurahaa, mukaan lukien löytäminen, opettaminen, integrointi ja soveltaminen. Puolustamme akateemisen vapauden oikeuksia ja velvollisuuksia.

Sijainnit

  • Fargo

    1340 Administration Ave., Fargo, 58102, Fargo

Kysymyksiä