Keystone logo
North Carolina A&T State University Ph.D. sähkötekniikassa
North Carolina A&T State University

Ph.D. sähkötekniikassa

Greensboro, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5 278 / per semester *

Kampuksella

* valtion sisäiset lukukausimaksut ja maksut yhteensä: 5 277,56 $ | osavaltion ulkopuolinen lukukausimaksu ja maksut yhteensä: 11 677,56 dollaria. Lisämaksuja saatetaan periä. Maksut voivat muuttua

Johdanto

Sähkötekniikan tohtoriohjelmassa on seuraavat neljä raitaa: tietotekniikka, viestintä ja signaalinkäsittely, elektroniset ja optiset materiaalit ja laitteet sekä sähköjärjestelmät ja ohjaus.

Akkreditoidut sähkö- ja tietokonetekniikan ohjelmamme tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa uraa, joka on olennainen osa nykyaikaista jokapäiväistä elämäämme, tarjoten taitoja yhteiskunnan edistämiseen ja luovat mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ympäri maailmaa. Erinomaiset tiedekuntamme tutkivat edelleen uusia tapoja siirtää insinööritaitoja ja etsivät samalla tutkimusmahdollisuuksia laajentaakseen tietämystään sähkö- ja tietokonetekniikan konseptien käytännön sovelluksista. Yhdessä tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat ovat rakentaneet mainetta hyvistä suunnittelukäytännöistä ja merkittävästä panoksesta teollisuudessa, hallinnossa ja yksityisellä sektorilla.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä