Keystone logo
National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

Johdanto

Kampus

Pääkampuksella ovat vapaakatemian korkeakoulu, maatalouden ja luonnonvarojen korkeakoulu, luonnontieteiden korkeakoulu, tekniikan korkeakoulu, biotieteiden korkeakoulu, eläinlääketieteen korkeakoulu, johtamisen korkeakoulu, oikeustieteiden korkeakoulu ja Politiikka ja Sähkötekniikan ja tietotekniikan korkeakoulu. Se sijaitsee Taichungin eteläosassa ja sen pinta-ala on noin 53 hehtaaria. Yliopistolla on neljä kokeellista metsäasemaa, jotka sijaitsevat New Taipei Cityssä (Wenshan Forest Station), Nantou Countyssä (Huisun Forest Station), Taichung Cityssä (Tungshih Forest Station) ja Tainan City (Hsinhua Forest Station). Sillä on myös kaksi kokeellista maatilaa, jotka sijaitsevat Wufengissä ja Wujihissa, Taichung Cityssä, ja puutarhaviljelykokeen asema, joka sijaitsee Renaissa Nantoun läänissä.

Akateeminen organisaatio: 10 korkeakoulua

 • Liberaalin taiteen korkeakoulut
 • Maatalouden ja luonnonvarojen korkeakoulu
 • Tiedeakoulu
 • Insinööriopisto
 • Biotieteiden korkeakoulu
 • Eläinlääketieteellinen korkeakoulu
 • Johtamisen korkeakoulu
 • Oikeustieteen ja politiikan korkeakoulu
 • Sähkötekniikan ja tietotekniikan korkeakoulu
 • Kansainvälisen innovaatio- ja teollisuusneuvoston yhteyshenkilö

Miksi NCHU

Satavuotisjuhlavuotensa alkaessa NCHU on Taiwanin vanhin ja kolmanneksi suurin tutkimuspohjainen kansallinen yliopisto. Yhdeksästä korkeakoulusta, joissa on täydet laitokset, NCHU kasvattaa opiskelijoidensa perustaidoja ja ydinosaamista, kuten ammattitietoja ja -taitoja, pohdintaa ja innovaatioita, tiimityötä, paikallista huolta ja globaalia ajattelua.

Käyttämällä huippututkimuskeskuksia alustana, NCHU integroi ulkoiset ja sisäiset tutkimusresurssit suunnitellakseen lahjakkaiden yksilöiden viljelyä monitieteisillä aloilla, edistämään kansainvälistä vaihtoa, parantamaan maailmanlaajuista mainetta, edistämään yliopistojen ja teollisuuden yhteistyötä ja luomaan yhteistyösuhteita maailman huipputekijöiden välille. yliopistot muodostamalla monikansallisen tutkimusryhmän, joka ohjaa koko koulun yleistä parannusta.

Monipuoliset opetus- ja tutkimusresurssit sekä ajan tasalla olevat palvelut, jotka ohjaavat yleistä kehitystä

Yliopisto on rikas opetus- ja tutkimusresurssien suhteen, ja sillä on rikas kirjastokokoelma. NCHU: lla on tutkimuskeskuksia, kuten tutkinnon suorittanut biotekniikan instituutti, Nano-keskus, ympäristön ennallistamisen ja katastrofien vähentämisen tutkimuskeskus, edistyneen teollisuuden teknologian ja tarkkuuden prosessoinnin keskus, kansainvälinen maatalouskeskus ja käännöslääketieteen tutkimuskeskus opettajien auttamiseksi. ja opiskelijat tekevät tutkimusta. Hallussaan edistyneitä resursseja ja välineitä opetussuunnitelmiin ja tutkimukseen sijaitsevat Taiwanin keskusinstrumenttikeskus ja Taichungin alueellinen verkostokeskus sekä tiede- ja teknologiaministeriön tukema Taiwanin keskusjoukko, esimerkiksi kemian, fysiikan ja matematiikan aloilla. yliopiston kampuksella.

Maatalouden tekniikoihin perustuvan ainutlaatuisen huippututkimusyliopiston kehittäminen

Sisäisiä ja ulkoisia resursseja hyödyntäen NCHU keskittyy maatalouden bioteknologian kehittämiseen, viljelyyn sellaisilla aloilla kuin maatalouden kannalta vihreä ympäristö, ympäristönsuojelu ja katastrofien ehkäisytekniikka sekä humanistiset ja yhteiskuntatieteet sekä ainutlaatuisen eläintutkimuskeskuksen perustamiseen, joka perustuu NCHU: n eläinlääketieteellinen tutkimusosaaminen. Yliopistolla on maailmanlaajuinen vahvuus tutkimuksen aloilla, kuten maatalouden molekyylibioteknologia, kasvien ja eläinten geenisiirto, maataloustuotanto ja eläinlääketiede. Ympäristön kunnostamisen, katastrofien ehkäisyteknologian ja vihreän tekniikan suhteen NCHU johtaa Taiwania katastrofien ehkäisemistä edistävissä yhteistyöjärjestöissä ja energiansäästövalonlähteissä. Lisäksi NCHU tukee Keski-Taiwanin tiedepuiston valmistajia maantieteellisen mukavuuden, vihreän tekniikan johtavan kehityksen ja Taiwanin tarkkuuskoneteollisuuden vuoksi.

Tasapainoinen kehitys tekniikan ja humanististen tieteiden alalla

NCHU: n humanististen ja yhteiskuntatieteellisten tutkimuskeskusten keskus on yksi maan neljästä suurimmasta humanistisen ja yhteiskuntatieteen keskuksesta, joka johtaa instituutioiden välistä, monialaista integraatiofoorumia opetus- ja tutkimusresursseihin. Tutkimustulokset on julkaistu lukuisten opetusministeriön tukemien integroitujen tutkimushankkeiden lisäksi suurissa kotimaisissa ja kansainvälisissä lehdissä tai tieteellisissä kirjoissa, ja joukko kansainvälisiä tieteellisiä kirjoja on julkaisemassa. Tämä tekee NCHU: sta tärkeän johtajan ohjaamaan humanististen ja yhteiskuntatieteiden kehitystä Keski-Taiwanissa, parantamaan humanististen ja yhteiskuntatieteiden opetuksen ja tutkimuksen tasoa ja edistämään tasapainoa humanististen, yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden kehityksessä.

Ensimmäinen yliopisto, joka läpäisi henkilötietosuojasertifikaatin ja rakensi E-kampuksen asiointijärjestelmän

NCHU johtaa valtiota henkilökohtaisten tietojen suojauksen käynnistämisessä, esitteli henkilökohtaisten tietojen hallintajärjestelmän ja on BS10012-sertifioitu. NCHU on maan ensimmäinen yliopisto, joka on suorittanut henkilötietojen suojan. Vuonna 2015 perustettiin tietoturvan varmentamiselin avustamaan maan koulujen kaikkia tasoja tietoturvan ja todentamisen tarkastamisessa ja jäljittämisessä. Koulutusjärjestelmän tietoturvallisuus- ja henkilökohtaisten tietojen hallintastandardien uusi versio valmistui elokuussa 2016, ja se jatkaa uuden version protokollien ja todentamisen esittelyä ja mainostamista korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Johtaa maan kehittyviä teollisuudenaloja teollisuuden, hallituksen ja yliopiston yhteistyöllä

Yhdistämällä teollisuuden, hallituksen ja yliopistojen resurssit NCHU toimii aktiivisesti teollisuuden ja yliopistojen välisen koulutuksen edistämisessä Taiwanin keskuspuistossa (CTSP), stimuloi teollisuuden kehitystä CTSP: ssä, edistää erinomaisten T & K-tulosten kaupallistamista ja johtaa innovatiivisten alojen kehittäminen. NCHU tekee tiivistä yhteistyötä Taiwanin tärkeimpien tutkimuslaitosten, kuten kansallisten terveystutkimuslaitosten, Taichungin veteraanien sairaalan, Keski-Taiwanin tiedepuiston, Tarkkuuslaitteiden tutkimus- ja kehityskeskuksen ja Aerospace Industrial Development Corporationin kanssa, yhteistyön lisäksi asiaankuuluvien valtion virastojen, kuten Taiwanin maatalouden tutkimuslaitos, katastrofien vähentäminen ja ympäristönsuojelu, parantaen molempien osapuolten tutkimuksen laatua.

Tarjoaa opiskelijoille innovaatiokeskuksen, perustaa Meng Ya Venture Capital Co, Ltd: n ja tulla mallikouluksi koko Taiwanille

Meng Ya Venture Capitalin perusti NCHU: n EMBA-alumnit, ja se rekisteröitiin virallisesti Innovaatiokeskukseen vuonna 2017. Se on ensimmäinen riskipääoma maassa, jossa alumnit muodostivat kaikista osakkeenomistajista. Yli 22 miljoonaa TWD: tä kerättiin varoilla, joiden tarkoituksena on vain kannustaa opiskelijoita oppimaan ja olemaan luovia, innovatiivisia ja yrittäjähenkisiä. Se on tiimi, joka sijoittaa varoja palvellessaan mentorointiopiskelijoita yrittäjyydessä ja ohjaa yrittäjyyskursseja antaen NCHU-kyvyille loistaa. Ensimmäinen sijoitus tehtiin vuonna 2017 5 miljoonalla TWD: llä NCHU: n biotieteiden opiskelijoiden perustamaan maatalouden bioteknologiayritykseen. Meng Ya: n odotetaan jatkavan menestyviä yrittäjähankkeita kampuksella.

Toteutettava aktiivisesti yliopiston sosiaalinen vastuu ja käytännöt

NCHU käsittelee yliopistojen sosiaaliseen vastuuseen liittyviä kysymyksiä, kuten paikallisia huolenaiheita, teollisuusketjua, kestävää ympäristöä ja elintarviketurvallisuutta, ja on perustanut tutkimuskeskuksia ja teknologiayhteisön yksiköitä, kuten maataloustuotteiden hyväksyntä- ja sertifiointikeskuksen, ympäristön palauttamisen ja katastrofien vähentämisen keskuksen, Taiwanin teevalmistustekniikan liitto, kliinisen bakteerin genomiikan konsortio ja terveydenhuollon alustan kehittämisliitto, jotka auttavat lievittämään sosiaalisia kysymyksiä, kuten paikallista huolta, teollisuusketjua, kestävää ympäristöä, elintarviketurvallisuutta ja pitkäaikaishoitoa. Yritysten ja teollisuuden yhteistyön avulla NCHU rakensi Bank SinoPacin investoinnilla elintarvike- ja maatalouden turvallisuustarkastusrakennuksen ja rakentaa maataloustuotteiden tarkastuskeskuksen, uuden testaustekniikan tutkimus- ja kehityslaboratorion ja raskasmetallien elintarvikkeiden testauslaboratorion. Laitoksesta tulee ensimmäinen täysin toimiva ja teknologisesti edistyksellinen elintarvikkeiden ja maatalouden tarkastuskeskus Taiwanissa, ja sillä on maatalouden biotekniikan huippu, ja siitä tulee Taiwanin elintarvikkeiden turvallisuuden portinvartija.

National Chung Hsing University","author_url":"","source":""}" />

Taichung

Sijainnit

 • Taichung

  145 Xingda Rd., South Dist., 402, Taichung

  Kysymyksiä