Keystone logo
Maastricht School of Management Executive PhD
Maastricht School of Management

Executive PhD

Maastricht, Alankomaat

4 Years

Englanti

Osa-aikainen

01 Dec 2024

May 2025

EUR 30 000

Sekoitettu

Johdanto

Osa-aikainen Executive Ph.D.-ohjelma "Private Sector Development for Emerging Economies" antaa koko- tai osa-aikatyötä tekeville ammattilaisille ja tutkijoille mahdollisuuden yhdistää uransa ja tohtorin tutkinnon suorittamisen. Ohjelma tarjoaa kehittynyttä koulutusta teoriassa ja taidoissa, jotka ovat ratkaisevia yksityisen sektorin kehittämisessä, suunnittelussa ja tutkimuksessa.

Korkeimpana akateemisena tutkintona tohtorin tutkinto parantaa uranäkymiäsi sekä akateemisessa maailmassa että liike-elämässä. Lisäksi teet omaperäisen panoksen alallesi, joka täydentää aiempaa tutkimusta.

Ohjelman aikana hyödyt ohjelman keskeisten luennoitsijoiden ja ohjaajien laajasta tietämyksestä ja asiantuntemuksesta, sillä he ovat tutkimusaiheiden johtavia tutkijoita.

Liittymällä ohjelmaan sinusta tulee osa Maastrichtin yliopiston School of Business and Economicsin (SBE) ja Maastricht School of Managementin (MSM) innostavaa ja haastavaa tutkimusyhteisöä.

Syitä seurata tätä ohjelmaa

  • edistetään nykyistä tekniikan tasoa ja tuotetaan uutta tietoa.
  • Yhdistä nykyinen urasi tohtorin tutkintoon.
  • Paranna uranäkymiäsi
  • Saat valmennusta johtavilta tutkijoilta

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä