Keystone logo
Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Johdanto

Michiganin teknillinen yliopisto aloitti Michiganin kaivoskouluna Houghtonissa vuonna 1885. Michiganin osavaltion perustama kouluttamaan kaivosinsinöörejä paikallisten kuparikaivosten parempaan käyttöön, koulu aloitti neljän tiedekunnan jäsenen ja 23 opiskelijan kanssa rakennuksen toisessa kerroksessa. Montezuma Avenue Houghtonissa. Vuosikymmenien ajan Houghtonin palohallina toiminut rakennus on nyt yökerho ja ravintola.

Michiganin kaivoskoulu ja sitä seuraava Michigan College of Mines kouluttivat kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettuja kaivosinsinöörejä. Ensimmäinen presidenttimme Marshman E.Wadsworth (1887-98) valvoi vahvan tiedekunnan luomista, liikkumista nykyiselle kampuksellemme ja korkeakouluopetusta.

Michiganin teknillisessä yliopistossa yli 7 000 hullua älykästä opiskelijaamme rakentaa ja lanseeraa nanosatelliitteja, parantaa proteettisia nilkkoja ja yhdistää robotteja lasten kanssa. Pelkästään tänä vuonna Michigan Techin opiskelijat viettävät 126000 tuntia työskennellessään tiedekunnan mentoreiden kanssa maksullisessa tutkimuksessa. 18 keskustamme ja instituuttiamme on aseistettu 80,4 miljoonan dollarin tutkimusmenoilla. Huskyt ansaitsevat maan yhdeksänneksi korkeimmat alkupalkat 65 000 dollarilla (mediaani). Se on tulevaisuus kuin mikään muu.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Houghton

    Townsend Drive,1400, 49931, Houghton

    Kysymyksiä