Keystone logo
Meridian University PhD psykologiassa
Meridian University

PhD psykologiassa

Petaluma, Yhdysvallat

33 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Mar 2024

USD 21 632 / per year *

Sekoitettu, Etäopiskelu

* lukukauden arvio, joka perustuu kokopäiväiseen ilmoittautumiseen 32 opintopistettä lukuvuodessa. Lukukausimaksu laskutetaan hintaan 676 dollaria luottoa kohti

Johdanto

Uudelleenkouluttava ammatillinen käytäntö

FT psykologian opetussuunnitelmassa tarjotaan psykologian kurssityötä henkisten perinteiden, somaattisten käytäntöjen, luovan taiteen, mytologian, alkuperäiskansojen viisauden, kirjallisen ja runollisen mielikuvituksen, syvän ekologian, mystisen filosofian, kulttuurihistorian ja sosiaalisen kritiikin pohjalta.

Ph.D. Ohjelmassa korostetaan tutkimus-, kliinisiä ja kulttuurisia käytäntötaitoja sekä psykologian tietopohjan hankkimista ammattina. Tutkimustyö valmistelee opiskelijoita alkuperäisen tutkielman valmistumiseen.

FT in Psychology on suunniteltu täyttämään Kalifornian osavaltion psykologin lisenssin koulutusvaatimukset. FT psykologiassa täyttää myös koulutusvaatimukset Kalifornian osavaltion MFT-lisenssille (käyttäytymistieteiden laitos, senaattilaki 33, osa 4980.36, yritys- ja ammattilaki) ja Kalifornian osavaltion lisensoidulle ammatilliselle kliiniselle neuvonantajalle (senaattilaki 788). , Kohta 4999.33, Liike- ja ammattilaki), edellyttäen, että kenttätyöt tehdään BBS-vaatimusten mukaisesti.

"Emme saa viisautta; meidän on löydettävä se itsellemme matkan jälkeen, jota kukaan ei voi ottaa meille tai säästää meille."—Marcel Proust

Yhdellä silmäyksellä

SOVELLUKSET
HYVÄKSYTY

Neljännesvuosittain

Korkein aste
VAADITAAN

Alempi

OPPIMINEN
MUOTO

Hybridi

TYÖTYÖRAJAT
VAADITAAN

108 opintopistettä

KENTTÄSANAN LUOTOT
VAADITAAN

25

LUOTOT YHTEENSÄ
VAADITAAN

133 opintopistettä

Kustannukset /
LUOTTO

676 dollaria

INTENSIIVIT
EDELLYTETÄÄN

6

OHJELMOIDA
PITUUS

33-46 kuukautta

HYVÄKSYMINEN

WASC

  

159164_psych-ois-lp-2020-img-one.png

Saatavana olevat pitoisuudet

KLIININEN PSYKOLOGIA

Kliinisen psykologian keskittyminen painottaa kurssityötä psykoterapian mukaiseksi konteksteissa, kuten yhteisöklinikoissa, yksityisissä käytännöissä, työntekijöiden avustusohjelmissa ja oikeuslääketieteellisissä yhteyksissä.

SYVYYSPSYKOLOGIA

Syvyyspsykologian keskittyminen korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia ammattikäytännön kanssa, kuten psykoterapia, valmennus, syvällinen kuuleminen organisaatioissa, uraneuvonta, opetus.

KEHITYSvalmennus

Kehityskoulutuksen keskittyminen korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia käytännön kanssa esimerkiksi johdon valmennuksessa, kehityksen arvioinnissa ja tarkoituksellisesti kehitysorganisaatioiden hallinnassa.

ILMOITTAVAT JA LIIKKEET

Expressive- ja Movement Arts -keskittymässä korostetaan kurssityötä, joka on yhdenmukaista ammatillisen käytännön kanssa esimerkiksi perinteisissä terveydenhuollossa, valmennuskäytännöissä ja työntekijöiden hyvinvointiohjelmissa.

TERVEYSVALMISTELU

Terveyspsykologian keskittyminen korostaa kurssityötä yhdenmukaistettuna ammattikäytännön kanssa esimerkiksi perinteisissä terveydenhuollon asetuksissa, valmennuskäytännöissä ja työntekijöiden hyvinvointiohjelmissa.

INTEGRAALI psykologia

Integraalisen psykologian keskittymä korostaa kurssityötä, joka on yhdenmukainen ammatillisen käytännön kanssa, kuten psykoterapia, valmennus, syvällinen konsultointi organisaatioissa, uraneuvonta, opetus.

ORGANISAATION KEHITTYMINEN

Organisaation kehityskeskittymä korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia organisaation johtamisen ja kehityksen käytännön kanssa useilla institutionaalisilla aloilla, kuten: Liiketoiminta, Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot; ja hallitus mukaan lukien alat, kuten koulutus, laki ja taide.

SOSIAALINEN TAITEILU

Sosiaalisen taiteellisuuden keskittymä korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia ammatillisten sitoumusten kanssa, joihin liittyy taiteisiin perustuvia käytäntöjä, jotka edistävät yhteisön kehitystä ja yhteiskunnan muutosta.

Somaattinen psykologia

Somaattisen psykologian keskittymä korostaa kursseja yhdenmukaistettuna ammattikäytännön kanssa esimerkiksi somaattisessa koulutuksessa, psykoterapiakäytännössä, terveysvalmennuksessa ja työntekijöiden hyvinvointiohjelmissa.

MUUTTUVA JOHTAMINEN

Transformatiivisen johtajuuden keskittyminen korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia käytännön kanssa sellaisissa yhteyksissä kuin esimiesvalmennus, kehitysarviointi ja tarkoituksellisesti kehitysorganisaatioiden hallinta.

TRANSFORMATIIVINEN OPPIMINEN

Transformatiivisen oppimisen keskittyminen korostaa kurssityötä, joka on yhdenmukainen ammatillisen käytännön kanssa esimerkiksi koulutuksessa, organisaation johtamisessa ja aikuiskoulutuksessa.

LÄPINÄKÖISEN PSYHOLOGIA

Transpersonaalisen psykologian keskittyminen korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia ammatillisen käytännön kanssa, kuten psykoterapia, valmennus, organisaatioiden kuuleminen, uraneuvonta, opetus.

Jooga ja psykologia

Jooga- ja psykologiakeskittymä korostaa kurssityötä, joka on yhdenmukainen ammattikäytännön kanssa esimerkiksi joogaterapiassa, jooganopetuksessa, psykoterapiakäytännössä, somaattisessa koulutuksessa, tutkimuksessa.

"Meridian tarjoaa poikkeuksellisen opetussuunnitelman, joka on hyödyttänyt minua sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Olen innoissani siitä, että kuka tahansa valitsee Meridianin jatko-opintoihinsa, koska tiedän, että he saavat tiukan mutta mielekkään koulutuksen ja kattavan käsityksen psykologiasta ja sen todellisesta tarkoituksesta huolehtia sielu."—IRENE IVES, ALUMNUS

159167_psych-ois-lp-2020-img-two.png

Akateeminen rakenne

Meridianin akateeminen rakenne antaa opiskelijoille joustavuuden navigoida yliopiston opetussuunnitelmien arkkitehtuurilla tavalla, joka vastaa heidän intohimoaan, ammatillisia tavoitteitaan ja muita elämässitoumuksiaan.

Rakenne on suunniteltu palvelemaan monipuolista opiskelijaryhmää, joka asuu ympäri maailmaa, jolla on monipuoliset kulttuuriset ja kliiniset näkemykset urallaan ja jotka ovat ammatillisen matkansa eri vaiheissa.

Opiskelijat ilmoittautuvat tutkinto-ohjelmaan, voivat valita keskittymän ja ilmoittautua yhdelle tai useammalle kurssille vuosineljänneksellä. Erityisen tutkinto-ohjelman ydinkurssien ja ankkurikurssien lisäksi, jotka edustavat Meridianin opetussuunnitelman muuttavaa oppimistavoitetta, opiskelijat valitsevat valinnaiset kurssit, jotka vastaavat heidän meridiaanipitoisuuttaan, taustaansa ja uraansa.

Oppimismuodot

Hybridi-muoto

Meridianin hybridioppimismuodossa yhdistyvät verkkokurssit viikon pituisiin asumisintensiteetteihin. Hybridioppimismuoto on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus suorittaa jatko-opintonsa joustavasti, yhdistämällä asynkroniset kurssityöt yliopiston mukautetun sosiaalisen oppimisalustan, Pivotin, live-kurssivideopuhelujen ja tiedekunnan kanssa, synkronisen opiskelijayhteisön osallistumisen ja viikon asumisintensiteetit . Yhdistämällä innovatiiviset verkkokoulutusmenetelmät rikkaisiin videopuheluihin ja syviin asumisyhteyksiin hybridi-muoto antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua paikallisesti ja havaita maailmaa.

Joka neljännes opiskelijat suorittavat yhden tai useita seitsemän viikon verkkokursseja. Tämä aikataulu antaa opiskelijoille aikaa lepoaikoihin, harrastuksiin ja valmistautumiseen. Lisäksi opiskelijat osallistuvat vähintään kahteen viikoittaiseen paikan päällä olevaan asumisintensiteettiin lukuvuotta kohden. Intensiivit kulkevat maanantaista perjantaihin ympäri vuoden, ja asuinrakennukset tapahtuvat Meridian's Bay Area Centerissä ja muissa maailmanlaajuisesti jaetuissa paikoissa.

Online-muoto

Meridianin online-oppimismuodossa opiskelijat voivat suorittaa 100% työselostusvaatimuksista verkossa. Virtuaalivoimakkuuksia on myös tarjolla opiskelijoille, jotka eivät halua matkustaa asuinrakennuksiin. Opiskelijat voivat valita intensiiviset päivämäärät, sijainnit ja muodot henkilökohtaisten olosuhteidensa ja ammatillisten toiveidensa perusteella.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä