Keystone logo
Meridian University EdD organisaation johtamisessa
Meridian University

EdD organisaation johtamisessa

Petaluma, Yhdysvallat

30 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Mar 2024

USD 21 632 / per year *

Sekoitettu, Etäopiskelu

* lukukauden arvio, joka perustuu kokopäiväiseen ilmoittautumiseen 32 opintopistettä lukuvuodessa. Lukukausimaksu laskutetaan hintaan 676 dollaria luottoa kohti

Johdanto

Oppimisjohtajien kehittäminen

Organisaatiot ympäri maailmaa eri aloilla, kuten koulutus, liike-elämä, kansalaisyhteiskunta ja hallitus, ovat haasteissa ennennäkemätöntä monimutkaisuutta. Se, mitä organisaation johtajilta vaaditaan nyt, ylittää usein huomattavasti heidän nykyiset kykynsä. Meridian's Ed.D. Organisaation johtajuudessa on kehitetty vastaamaan tähän kykyvajeeseen. Opetussuunnitelman suunnittelu antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää osaamiskykyä tukena omaa johtajuuttaan sekä valmentaa muita johtajia ja neuvotella joukkueiden ja organisaatioiden kanssa. Tämän ohjelman opiskelijat työskentelevät tiedekunnan kanssa, jotka ovat korkeasti koulutettuja ammattilaisia ja ovat syvästi mukana muuttuvissa projekteissa.

"Mahdolliset todelliset muutokset merkitsevät maailman hajoamista, kuten ihminen on aina tuntenut, kaiken, mikä antoi yhden identiteetin, menetystä."- James Baldwin

Yhdellä silmäyksellä

SOVELLUKSET
HYVÄKSYTY

Neljännesvuosittain

Korkein aste
VAADITAAN

Alempi

OPPIMINEN
MUOTO

Hybridi

OHJELMOIDA
PITUUS

30-42 kuukautta

LUOTOT YHTEENSÄ
VAADITAAN:

92 opintopistettä

Kustannukset /
LUOTTO

676 dollaria

INTENSIIVIT
EDELLYTETÄÄN

5

HYVÄKSYMINEN

WASC

155825_keystone-edu-image-one-edited.png

Saatavana olevat pitoisuudet

KEHITYSvalmennus

Kehityskoulutuksen keskittyminen korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia käytännön kanssa esimerkiksi johdon valmennuksessa, kehityksen arvioinnissa ja tarkoituksellisesti kehitysorganisaatioiden hallinnassa.

ILMOITTAVAT JA LIIKKEET

Expressive- ja Movement Arts -keskittymässä korostetaan kurssityötä, joka on yhdenmukaista ammatillisen käytännön kanssa esimerkiksi perinteisissä terveydenhuollossa, valmennuskäytännöissä ja työntekijöiden hyvinvointiohjelmissa.

TERVEYSVALMISTELU

Terveyspsykologian keskittyminen korostaa kurssityötä yhdenmukaistettuna ammattikäytännön kanssa esimerkiksi perinteisissä terveydenhuollon asetuksissa, valmennuskäytännöissä ja työntekijöiden hyvinvointiohjelmissa.

ORGANISAATION KEHITTYMINEN

Organisaation kehityskeskittymä korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia organisaation johtamisen ja kehityksen käytännön kanssa useilla institutionaalisilla aloilla, kuten: Liiketoiminta, Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot; ja hallitus mukaan lukien alat, kuten koulutus, laki ja taide.

SOSIAALINEN TAITEILU

Sosiaalisen taiteellisuuden keskittymä korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia ammatillisten sitoumusten kanssa, joihin liittyy taiteisiin perustuvia käytäntöjä, jotka edistävät yhteisön kehitystä ja yhteiskunnan muutosta.

MUUTTUVA JOHTAMINEN

Transformatiivisen johtajuuden keskittyminen korostaa kursseja, jotka ovat yhdenmukaisia käytännön kanssa sellaisissa yhteyksissä kuin esimiesvalmennus, kehitysarviointi ja tarkoituksellisesti kehitysorganisaatioiden hallinta.

TRANSFORMATIIVINEN OPPIMINEN

Transformatiivisen oppimisen keskittyminen korostaa kurssityötä, joka on yhdenmukainen ammatillisen käytännön kanssa esimerkiksi koulutuksessa, organisaation johtamisessa ja aikuiskoulutuksessa.

" Meridian University tarjoaa jatko-opetusta, joka on integroiva, innovatiivinen ja edelläkävijä koulutusmallina, johon sisältyy kokonaisvaltainen oppiminen ja käytännön soveltaminen moniin erilaisiin ammatteihin."- Angeles Arrien, Nelinkertainen tie

155826_keystone-edu-image-two-edited.png

Akateeminen rakenne

Meridianin akateeminen rakenne antaa opiskelijoille joustavuuden navigoida yliopiston opetussuunnitelmien arkkitehtuurilla tavalla, joka vastaa heidän intohimoaan, ammatillisia tavoitteitaan ja muita elämässitoumuksiaan.

Rakenne on suunniteltu palvelemaan monipuolista opiskelijaryhmää, joka asuu ympäri maailmaa, jolla on monipuoliset kulttuuriset ja kliiniset näkemykset urallaan ja jotka ovat ammatillisen matkansa eri vaiheissa.

Opiskelijat ilmoittautuvat tutkinto-ohjelmaan, voivat valita keskittymän ja ilmoittautua yhdelle tai useammalle kurssille vuosineljänneksellä. Erityisen tutkinto-ohjelman ydinkurssien ja ankkurikurssien lisäksi, jotka edustavat Meridianin opetussuunnitelman muuttavaa oppimistavoitetta, opiskelijat valitsevat valinnaiset kurssit, jotka vastaavat heidän meridiaanipitoisuuttaan, taustaansa ja uraansa.

Oppimismuodot

Hybridi-muoto

Meridianin hybridioppimismuodossa yhdistyvät verkkokurssit viikon pituisiin asumisintensiteetteihin. Hybridioppimismuoto on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus suorittaa jatko-opintonsa joustavasti, yhdistämällä asynkroniset kurssityöt yliopiston mukautetun sosiaalisen oppimisalustan, Pivotin, live-kurssivideopuhelujen ja tiedekunnan kanssa, synkronisen opiskelijayhteisön osallistumisen ja viikon asumisintensiteetit . Yhdistämällä innovatiiviset verkkokoulutusmenetelmät rikkaisiin videopuheluihin ja syviin asumisyhteyksiin hybridi-muoto antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua paikallisesti ja havaita maailmaa.

Joka neljännes opiskelijat suorittavat yhden tai useita seitsemän viikon verkkokursseja. Tämä aikataulu antaa opiskelijoille aikaa lepoaikoihin, harrastuksiin ja valmistautumiseen. Lisäksi opiskelijat osallistuvat vähintään kahteen viikoittaiseen paikan päällä olevaan asumisintensiteettiin lukuvuotta kohden. Intensiivit kulkevat maanantaista perjantaihin ympäri vuoden, ja asuinrakennukset tapahtuvat Meridian's Bay Area Centerissä ja muissa maailmanlaajuisesti jaetuissa paikoissa.

Online-muoto

Meridianin online-oppimismuodossa opiskelijat voivat suorittaa 100% työselostusvaatimuksista verkossa. Virtuaalivoimakkuuksia on myös tarjolla opiskelijoille, jotka eivät halua matkustaa asuinrakennuksiin. Opiskelijat voivat valita intensiiviset päivämäärät, sijainnit ja muodot henkilökohtaisten olosuhteidensa ja ammatillisten toiveidensa perusteella.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä