Keystone logo
McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

Johdanto

McWilliams School of Biomedical Informatics, entinen UTHealth Houston School of Biomedical Informatics (SBMI) on yksi UTHealth Houstonin kuudesta koulusta, joka on osa Texasin yliopiston järjestelmän 14 oppilaitosta.

McWilliams School of Biomedical Informatics on Texasin ainoa akateeminen biolääketieteen informatiikkaohjelma, ainoa vapaasti seisova koulu 70 asiaan liittyvän ohjelman joukossa maassa ja yksi suurimmista laatuaan ohjelmista maailmassa.

Näkemys

Koulumme muuttaa tietoja ihmisterveyden tehostamiseksi.

Tehtävä

Koulun tehtävänä on kerätä, käsitellä ja muuntaa dataa molekyyleistä populaatioihin käyttökelpoiseksi tiedoksi, tiedoksi ja älyksi. kouluttaa nykyisiä ja tulevia johtajia, keksijöitä ja ongelmanratkaisijoita Teksasissa, koko maassa ja muualla maailmassa; häiritä, muuttaa ja innovoida biolääketieteellisten löytöjen aikaansaamiseksi, terveydenhuollon tarjoamisen parantamiseksi ja sairauksien ennaltaehkäisyn tukemiseksi tekemällä erinomaista perus- ja soveltavaa tutkimusta ja kehittämällä vaikuttavia tietoteknisiä tuotteita ja ratkaisuja.

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  19%

 • 0
 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

  6 1

Pääsymaksut

Pääsyvaatimukset tutkinto- ja ei-tutkinto-ohjelmiin McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston .

McWilliams School of Biomedical Informatics hyödyntää kokonaisvaltaista arviointiprosessia kaikille hakijoille. Tämä antaa meille mahdollisuuden harkita huolellisesti kaikkia hakijan esittämiä valtakirjoja. Hakijat tarkistetaan vain kerran syklissä, muista lähettää hakemuksesi vahvimmalla materiaalilla.

Viisumivaatimukset

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston on tutkijakoulu, joka myöntää jatkotutkintoja. Emme tarjoa perustutkintoa.

Hakemiseen vaaditaan kandidaatin tutkinto tai korkeampi. Jos kaikki koulutus on suoritettu Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinulla on oltava Yhdysvalloissa kandidaatin tutkinto tai korkeampi tutkinto.

Kaikkien hakijoiden, jotka ovat suorittaneet kursseja/tutkintoja Yhdysvaltojen ulkopuolella, on lähetettävä joko World Education Services (WES ICAP) tai Educational Credential Evaluators -arvioijien virallinen kurssikohtainen arvio sekä GPA-laskentaraportti. Arvioinnissa käytetyt varmennetut opintosuoritusotteet tulee liittää koulutusarviointiin.

Kaikkien kansainvälisten hakijoiden on osoitettava todiste englannin kielen taidosta jollakin seuraavista tavoista:

 • Englannin vieraana kielenä ( TOEFL ) -testi – Vähimmäispistemäärä 94. Seuraa näitä ohjeita saadaksesi viralliset testitulokset GradCAS:lle. Käytä koodia: B886
 • Kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä ( IELTS ) – Vähimmäispistemäärä 7,0. Seuraa näitä ohjeita saadaksesi viralliset testitulokset GradCAS:lle. Koodia ei vaadita.

Hakijoita, joilta vaaditaan englannin kielen tentti ja jotka eivät täytä vähimmäisvaatimusta, ei lähetetä valintakomitean tarkastettavaksi.

F-1 VISA SPONSOROINTI SAATAVILLA SEURAAVIILLE: F-1 VISA SPONSOROINTIA EI OLE SAATAVILLA SEURAAVIILLE:
Kevään ja syksyn sisäänpääsy
Master of Science (MS) - tutkimusrata
Filosofian tohtori (PhD) biolääketieteen informatiikan alalta
Pääsy yhteen UTHealth Houston -ohjelmaan kerrallaan
Kesäpääsy
Master of Science (MS) - Applied Track
Terveysinformatiikan tohtori (DHI)
Samanaikainen useita pääsyä UTHealth Houston -kouluihin / -ohjelmiin
Ei-tutkinto- tai todistusohjelmat

Apurahat ja rahoitus

Jatkamme datatieteen rajojen työntämistä ratkaistaksemme maailman kiireellisimmät terveyshaasteet ensimmäisen kattavan varainkeruukampanjamme, Monet kasvot, avulla. Yksi tehtävä. Autat opiskelijoita toteuttamaan koulutusunelmiaan apurahojen kautta innovatiivisen tutkimuksen edistämiseen ja joustavan rahoituksen tarjoamiseen Dean's Excellence Fund -rahastomme kautta. Tukenne tälle kampanjalle auttaa pitämään meidät kärjessä.

Alumnitilastot

Palkinnot ja akkreditoinnit

SACS SOC

Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) on tutkintoa myöntävien korkeakoulujen akkreditointielin eteläisissä osavaltioissa. Southern Association of Colleges ja Schools Commission on Colleges on kuusi ydinarvoa. He ovat:

 • Integrity
 • Vertaisarviointi/itsesääntely
 • Opiskelijoiden oppiminen
 • Continuous Quality Improvement
 • Accountability
 • Transparency

SACSCOC on institutionaalinen akkreditoija, joka käyttää vastuullista ja läpinäkyvää vertaisarviointiprosessia, joka varmistaa koulutuksen laadun ja eheyden, edistää jatkuvaa itsensä kehittämistä ja edistää opiskelijoiden menestystä.

CAHIIM-akkreditoitu ohjelma

Terveysinformatiikan ja tiedonhallintakoulutuksen akkreditointikomissio (CAHIIM) on vertaisarvioitu akkreditointiprosessi sekä perustutkinto- että jatkotutkinto-ohjelmille. Tämä nimitys varmistaa, että akkreditoidut koulut parantavat jatkuvasti terveystiedonhallinnan ja terveysinformatiikan koulutuksen laatua vastaamaan terveydenhuollon työvoimatarpeita.

 • Maisteriohjelmamme sai CAHIIM-akkreditoinnin vuonna 2019
 • Koulun opetussuunnitelma täyttää terveysinformatiikan opettajien asettamat standardit eri puolilta maata.
 • Opiskelijamme ansaitsevat akkreditoidun koulutuksen, joka on sekä relevantti että tarjoaa nykypäivän työnantajien vaatimia taitoja.
 • Ylläpidämme ja noudatamme jatkuvasti kaikkia CAHIIM-käytäntöjä ja -menettelyjä ohjelman akkreditoinnin ylläpitämiseksi.

HIMSS:n hyväksymä koulutuskumppani

HIMSS-hyväksytyt koulutuskumppanit (AEP) ovat koulutusohjelmia, jotka osoittavat, että heidän koulutuksen kehittämistoimintansa täyttävät HIMSS:n määrittämät tiukat laatuvaatimukset. AEP:llä on oikeus tarjota HIMSS:n hyväksymiä terveydenhuolto- ja terveystietotekniikan koulutus- ja koulutusohjelmia, jotka valmistavat ehdokkaita edistyneeseen tietotekniikkaan terveydenhuollon ja terveydenhuollon alalla.

 • HIMSS AEP:nä vuodesta 2016 lähtien opetussuunnitelmamme täyttää HIMSS:n korkeat koulutusvaatimukset.
 • Koulutus- ja koulutusohjelmamme valmistelevat ehdokkaita terveydenhuollon tietotekniikan ja terveydenhuollon edistyneeseen tietoon.
 • Opiskelijat saavat sekä CAHIMS - että CPHIMS - sertifikaattien edellyttämän koulutuksen ja tiedot .
 • Täydennyskoulutuskurssimme täyttävät myös HIMSS:n toimialatason tehokkaan terveyskoulutuksen standardit.

Project Management Institute

McWilliams SBMI on PMI:n valtuutettu koulutuskumppani. Tämän nimityksen avulla voit olla varma, että Project Management Institute on tarkistanut koulutuksesi tiukkojen standardien mukaisesti.

 • Kaksi MSBMI-kurssia, BMI 5328 – System Management and Project Management ja BMI 7360 – Advanced Project Management, käyttävät PMI-materiaaleja, ja niitä voidaan käyttää opintopisteinä PMP- tai CAPM-opintoihin.
 • MSBMI tarjoaa myös jatkokoulutuksen Project Management - kurssin .

Sijainnit

 • Houston

  Fannin Street, 7000, 77030, Houston

Kysymyksiä