Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Johdanto

Yrittäjyyskoulu ®

Management Center Innsbruck yhdistää tieteen, talouden ja konsultoinnin parhaat puolet kansainvälisen yrittäjyyskoulun ® ainutlaatuiseen konseptiin. Vuonna 1995/1996 perustettu ainutlaatuisen Innsbruckin avoimen yliopiston konseptin tukipilari Management Center Innsbruck on ansainnut kärkipaikan korkeakoulujen kansainvälisessä ympäristössä.

Nykyään Yli 3 400 opiskelijaa, 1 000 opettajaa, 276 kumppaniyliopistoa eri puolilta maailmaa ja lukemattomat tutkinnon suorittaneet ja työnantajat arvostavat korkealla sitä, mitä Entrepreneurial School ® tarjoaa. "Comprehensive University Innsbruck" -konseptin puitteissa MCI pyrkii ohjaamaan motivoituneita ihmisiä, jotka haluavat rakentaa tulevaisuutensa tavoitteellisen täydennyskoulutuksen avulla henkilökohtaisessa ja ammatillisessa kehityksessään. MCI tarjoaa korkeatasoisia jatko-, jatko- ja jatko-koulutusohjelmia ylemmille ja nuoremmille johtajille kaikilta johtotasoilta ja -aloilta.

MCI: n ohjelmat keskittyvät persoonallisuuden kaikkiin tasoihin ja sisältävät liiketoiminnan ja yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä tieteen ja käytännön viimeisimmän tiedon alueita. Kansainvälisesti suuntautuneena tieto- ja viestintäkeskuksena MCI on avoin uusille näkökulmille, menetelmille ja projekteille. Rakentava vuoropuhelu ja monitieteisten taitojen kehittäminen yhteistyössä ovat kaksi MCI: n opetuksen ja oppimisen pilaria. MCI tukee organisaatioiden kilpailukykyä ja vaikuttaa liiketoiminnan, hallinnon, politiikan ja kulttuurin ammattimaistumiseen. Sovellettua tutkimusta ja kehitystä arvostetaan MCI: ssä erityisesti paikallisten yritysten innovaatioiden vahvistamisen ja laadukkaan opetuksen varmistamisen vuoksi.

Laajaan asiakas-, sponsori- ja kumppaniverkostoon upotettu MCI on tärkeä moottori Innsbruckin, Tirolin ja Itävallan asemoinnissa akateemisten ja kansainvälisten kohtaamisten keskukseksi. Naapuruusyhteistyömme Innsbruckin yliopiston kanssa, läheisyys vilkkaaseen Innsbruckin vanhaankaupunkiin ja paikan voimakas arkkitehtuuri ilmentävät tämän kansainvälisesti esimerkillisen korkeakoulukeskuksen filosofiaa ja tehtävää.


Tehtävämme

MCI Management Center Innsbruck noudattaa Entrepreneurial School ® -käsitettä. MCI antaa motivoituneille ihmisille mahdollisuuden saavuttaa erinomainen suorituskyky, tarjoaa syvää akateemista osaamista ja luo innovatiivista osaamisen siirtoa vahvan kansainvälisen verkoston sisällä.


Menestystekijämme

Laadukas opetus: Laadukas opetus varmistaa asemamme saksankielisen maailman johtavien oppilaitosten joukossa.

Henkinen panos: Henkinen panoksemme on sovellettu, liiketoiminnan kannalta olennainen ja ratkaisukeskeinen.

Kansainvälinen suuntautuminen: Vahva kansainvälinen suuntautumisemme tuottaa asiakkaillemme osaamista, arvostusta ja lisäarvoa.

Asiakas- ja palvelukeskeisyys: Asiakas- ja palveluorientaatiomme on esimerkillistä.

Ihmiset ja kulttuuri: Yrityskulttuurimme kukoistaa keskinäisestä luottamuksesta, työntekijöidemme sitoutumisesta, yrittäjähengestä ja vastuusta yhteiskuntaa kohtaan.

Tuotemerkki: MCI: n brändi on kansainvälisesti tunnettu ja edustaa suorituskykyä, ammattitaitoa, tietämystä ja osaamista.

Verkosto: Kansainvälinen verkostomme luo kilpailuetua ja lisäarvoa sidosryhmillemme.

Innovaatiot: Jatkuva innovaatio on markkina -asemamme perusta ja takaa kilpailukykymme.

Infrastruktuuri: Erinomainen infrastruktuurimme luo houkuttelevan ja kannustavan ympäristön.


Kampus ja sijainnit

Management Center Innsbruck (MCI) on vakiinnuttanut maineensa kansainvälisesti suuntautuneena ammattikorkeakouluna asiakaslähtöisyyden ja johdonmukaisen laadunhallinnan kautta. Tirolin vuoret käsillä, alueen lyömättömät urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet, läheisyys Saksaan, Sveitsiin ja Italiaan sekä Innsbruckin pitkäaikainen akateeminen perinne takaavat ainutlaatuisen tunnelman opiskelijoille.

Keskeisillä paikoillaan MCI tarjoaa erinomaisen infrastruktuurin, jossa on houkuttelevat ja hyvin varustetut luentosalit, tietokonelaboratoriot ja ryhmätyötilat, uusimmat työpisteet ja tutkimustilat, opiskelija-hostellit läheisyydessä, laaja valikoima hyviä ruokapaikkoja, kätevä pysäköinti ja erinomainen julkinen liikenne.

Sijainnit

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Ohjelmat

Kysymyksiä