Keystone logo
LMU University – Faculty of Medicine

LMU University – Faculty of Medicine

LMU University – Faculty of Medicine

Johdanto

Münchenin lääketieteellinen tutkimuskoulu (MMRS) on LMU:n lääketieteellisen tiedekunnan keskuslaitos. Se on suunniteltu kattorakenteeksi, joka kattaa kaikki tohtoriopinnot (säännölliset väitöskirjat ja jäsennellyt tohtoriohjelmat) ihmislääketieteen, hammaslääketieteen, ihmisen biologian ja biotieteiden aloilla.

LMU Münchenin Dr. von Haunerin lastensairaala on yksi johtavista ja tehokkaimmista yliopistollisista lastensairaaloista Saksassa ja Euroopassa. Se tarjoaa erinomaiset tutkimus-, koulutus- ja opetusolosuhteet kunnianhimoisille lääkäreille ja tutkijoille. Erittäin monitieteinen ympäristö ja tunnetut tutkimusryhmät tarjoavat mahdollisuuden osallistua huippuluokan tutkimusprojekteihin ja tarjota potilaiden hoitoa korkeimmalla lääketieteellisellä tasolla.

Yksi MMRS:n päätehtävistä on Ph.D. "Ph.D. Medical Research" -tutkintomääräysten ydinalueet tiedekunnan kansainvälistymisen edistämiseksi. Tähän mennessä ydinalueet "Kansainvälinen terveys" (Kansainvälisen terveyden keskus), "Suutieteet" (Poliklinik für Zahnerhaltung und Parodontologie), "Epidemiologia ja kansanterveys" (IBE), "Keuhkobiologia ja -taudit" (kattava pneumologiakeskus, Helmholtz) ja "Genominen ja molekyylilääketiede – yksilölliset lähestymistavat lapsen terveyteen" ovat tarjolla.

Lisäksi tutkimuskoulutusryhmille ("Graduiertenkollegs") ja tutkimusyhteistyökeskuksille ("Sonderforschungsbereiche") on mahdollisuus myöntää opiskelijoilleen tohtorintutkinto. "Ph.D. Medical Research" -tutkintomääräysten puitteissa.

Keskeisenä yhteyshenkilönä MMRS-toimisto avustaa tiedekuntaa neuvonantajana kaikissa uusien tohtorintutkintojen kehittämisessä. ydinalueita ja tohtoriopintojen toteuttamista.

MMRS-toimisto on myös keskushallintoyksikkö, jossa hoidetaan kaikki jatko-opintoihin liittyvät asiat. Kaikista opiskelijoista pidetään keskustietokantaa, järjestetään pääsy- ja kokeet sekä laaditaan ja jaetaan todistuksia ja tutkintoja.

Kaikki jatko-opiskelijat ovat automaattisesti MMRS:n jäseniä tullessaan tiedekuntaan tohtoriksi.

Meidän lähestymistapamme

Koulutamme huomisen johtajia (bio)lääketieteellisen tutkimuksen alalla. Tuemme nuoria tiedemiehiä ja lastenlääkäreitä kehittymään yksilöllisen tarkkuuslääketieteen pioneereiksi. Haluamme edistää genomitutkimusta auttaaksemme lapsia, joilla on vaikeita, monimutkaisia ja harvinaisia sairauksia maailmanlaajuisesti. Meidän Ph.D. opiskelijoita valvovat huippututkijat, ja heillä on täysi pääsy uusimpiin tiloihin.

Tehtävä

Missiomme on tarjota korkeasti koulutetuille nuorille tutkijoille parhaat tutkimusolosuhteet, edistää erinomaisten tohtorintutkintojen kiinnostusta ja osaamista. opiskelijoille ja valmistaa heitä tuleviin urapolkuihin korkeimmalla tasolla.

Näkemys

Visiomme on, että yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kuolemaan vakavaan, monimutkaiseen tai harvinaiseen sairauteen. Tämän saavuttamiseksi panostamme tutkimukseen ja parhaiden nuorten tutkijoiden ja lastenlääkäreiden koulutukseen.

Lääketieteellisen tiedekunnan tutkinnot:

Lääketieteellisessä tiedekunnassa myönnetään viisi erilaista tohtorin tutkintoa riippuen (tulevan) tohtorin tutkinnon suorittamisesta sekä mahdollisen ohjaajan tutkinnosta.

Dr. med.

Tohtorin tutkinto Dr. med. on tarkoitettu ihmislääketieteen tutkinnon suorittaneille opiskelijoille.

Dr. med. lommo.

Tohtorin tutkinto Dr. med. lommo. on tarkoitettu hammaslääketieteen tutkinnon suorittaneille opiskelijoille.

Dr. rer. biol. hyräillä.

Ihmisbiologian tohtorin tutkinto on tarkoitettu väittelijöille, jotka haluavat suorittaa tohtoriprojektin lääketieteellisessä tiedekunnassa, mutta joilla ei ole ihmis- tai hammaslääketieteen tutkintoa.

Ph.D. lääketieteellinen tutkimus

Ph.D. in Medical Research on 3-vuotinen jäsennelty tutkimuskoulutusohjelma, joka keskittyy lääketieteen tutkimuksen ajankohtaiseen sisältöön, erityisesti biolääketieteelliseen kokeelliseen, kliiniseen tai translaatiotutkimukseen tai kansanterveystutkimukseen. Hakemukset ja ehdokkaiden valinnat hoitavat vastaavat ydinalueet ja koulutusryhmät.

Dr. rer. nat.

Dr. rer. nat. on tarkoitettu biotieteiden tohtorintutkinnon suorittaneille. Sinun on oltava saavuttanut arvosanan, jonka avulla voit suorittaa tohtoritutkimusprojektin jossakin LMU:n biotieteiden tiedekunnasta. Tohtoritutkimusprojektia voi ohjata vain ohjaaja, jolla on biotieteiden tohtorin tutkinto.

Sijainnit

 • Munich

  Geschwister-Scholl-Platz,1, 80539, Munich

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä