Keystone logo
Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Johdanto

ISEG, Lissabonin yliopiston kauppakorkeakoulu (Lissabonin yliopisto) on Portugalin arvostetuin johtamisen ja taloustieteen korkeakoulu.

ISEG on akkreditoinut Association of Advanced Collegiate School of Business (AACSB), eron omistaa vain 5% maailman kauppakorkeakouluista, ja sen ohjelmat tunnustavat monet maineikkaat kansainväliset yhteisöt.

Maailman yliopistojen akateeminen ranking 2019 (ARWU), joka esittelee vuosittain 500 suosituinta yliopistoa maailmanlaajuisesti, asettaa Lissabonin yliopiston kansallisesti 1. sijalle, maailman 151. sijalle.

Lissabonin yliopisto on Portugalin suurin ja johtava yliopisto, yksi suurimmista yliopistoista Euroopassa, ja se toivottaa joka vuosi tervetulleeksi lähes 15 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 100 maasta.

Tällä hetkellä yliopistossa opiskelee yli 50 000 opiskelijaa.

Yliopiston tutkimuksen, innovaatioiden ja kulttuurin laatu houkuttelee yhä useampia kansainvälisiä kykyjä pyrkimään kehittämään korkeimmalla tasolla projekteja tutkimusyksiköiden ja ryhmien kanssa.

Miksi valita ISEG?

ISEG, Lissabonin kauppakorkeakoulu, Universidade de Lisboa on Portugalin arvostetuin johtamis- ja taloustieteellinen korkeakoulu.

Lisboan yliopisto on Portugalin suurin ja johtava yliopisto. Shanghai Ranking 2019, joka tunnetaan virallisesti nimellä "Academic Ranking of World Universities (ARWU)", joka esittelee vuosittain 500 suosituinta yliopistoa maailmanlaajuisesti, asettaa Lissabonin yliopiston 1. sijalle kansallisesti, 151. sijalle maailmanlaajuisesti.

Looking out over Alfama, Lisbon

ISEG: n kansainvälinen liiketalouden tohtoriohjelma (iDBA) on soveltava tutkimusohjelma, jonka tavoitteena on valmistella opiskelijoita strategian ja organisaation johtamisen aloille tarjoamalla edistyneitä tutkimustaitoja johtamisen tutkimuksen ja käytännön parantamiseksi organisaatioissa.

Se yhdistää tutkimuksen huippuosaamisen ja ammatillisen käytännön.

Sijainnit

  • Lisbon

    Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

    Kysymyksiä