Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Johdanto

Osavaltion suurimpana opettajankoulutuksena Kansas State University College of Education on osoittanut kykynsä vastata globaalien markkinoiden tarpeisiin tarjoamalla yhdistelmän perus- ja jatkotutkintoja, jotka valmistavat henkilöitä kaikilta maantieteellisiltä alueilta, sosioekonomisesti. taustat ja kulttuurit opetettaviksi. Vuosien kokemuksella työskentelystä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa, korkeasti pätevä tiedekunta, jolla on englanninkielinen kokemus (ESL), valmistaa espanjan, kiinan, japanin, ranskan ja saksan äidinkielenään puhuvia opettajan lisenssejä. Opiskelijat voivat odottaa poistuvansa ohjelmasta taidoilla, joita tarvitaan menestyäkseen luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Opetus- ja oppimistodistuksemme (TELRN) on loistava paikka uranvaihtajille aloittaa polkunsa tulla maailman kielten opettajaksi.

Tämä ohjelma antaa yksilöille opetuskäytännöt ja teoriat, joita tarvitaan amerikkalaisten opiskelijoiden opettamiseen Yhdysvalloissa. Vain yksi lukukausi kurssityötä todistuksen valmistumisen jälkeen, kiinnostuneet ehdokkaat voivat suorittaa opetussuunnitelman ja opetuksen maisterintutkinnon maailman nykykielten keskittymällä. Ph.D. in Curriculum & Instruction on tarkoitettu edistyneille valmistuneille, jotka haluavat keskittyä kasvatustutkimukseen paikallisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla.

Liity meihin ja tule osaksi K-valtion jännittävää globaalia vauhtia maailman kieltenopettajakoulutuksen alalla!

Visio, missio ja käsitteellinen kehys

Näkemyksemme:

"Opettajien valmisteleminen asiantunteviksi, eettisiksi, huolehtiviksi päätöksentekijöiksi monipuoliselle ja muuttuvalle maailmalle."

Missiomme toteutuu:

 • esimerkillisen opetuksen antaminen opiskelijoille perustutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille;
 • järkevän ja hyödyllisen tutkimuksen ja stipendien tuottaminen, tulkinta ja levittäminen;
 • johtajuus, yhteistyö ja palvelu ammatissa;
 • monimuotoisuuden edistäminen, ymmärtäminen ja juhliminen.

Akkreditointi

Yliopistomme pitää akkreditointia ensisijaisena keinona varmistaa, että ammatti täyttää sen korkeimmat vaatimukset.

 • Kansasin opetusministeriö (KSDE)
 • Kansallisen opettajankoulutuksen akkreditointi (NCATE/CAEP)
 • Neuvonta ja siihen liittyvien koulutusohjelmien akkreditointi (CACREP)
 • Council for the Accreditation of Educator Preparation (CAEP)

Kampuksen ominaisuudet

Kansas State University on neljän kampuksen järjestelmä, joka arvostaa jokaista palapelin osaa. Jokaisella kampuksella on omat vahvuutensa ja yhteytensä, jotka sopivat täydellisesti yliopistomme sateenvarjoon. Lue lisää jokaisesta ainutlaatuisesta kampuksestamme alla.

Manhattan

K-Staten pääkampus sijaitsee "The Little Apple" -rakennuksessa, ja se viihtyy eloisassa yliopistokaupungin ilmapiirissä.

Manhattanin kampuksella on yli 2 320 hehtaaria, mukaan lukien maatalouden ja tutkimuslaitokset.

Manhattanilla on yli 56 000 asukasta, ja sillä on hyvä suhde K-Staten perheeseen.

Tämä kampus sijaitsee Fort Rileyn vieressä, suuressa armeijan installaatiossa, ja tekee yhteistyötä monissa sotilasalaisissa kohteissa.

Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusministeriön kansallista bio- ja maapallonpuolustuslaitosta rakennetaan kampuksen viereen.

Olathe

Kansas Bioscience Parkissa sijaitseva Olathe-kampus tarjoaa suoran portaalin, joka yhdistää yliopiston tehokkaat tutkimusmahdollisuudet Suur-Kansas Cityn alueelle ja sen ulkopuolelle.

Uusin K-valtion kampus, Olathe, avasi ovensa vuonna 2011.

K-State Olathe keskittyy alueen koulutus- ja talouskasvun laajentamiseen erityisesti metroalueella työskenteleville ammattilaisille. Tämä kampus mahdollistaa monia kumppanuuksia tutkijoiden ja yritysten välillä ja kehittää teknologiaa teollisuuden tarpeisiin ympäri maailmaa.

K-State Olathe laajentaa osaamistaan myös peruskoulun johtajille eläinten terveyteen, elintarviketurvallisuuteen ja elintarviketurvallisuuteen liittyvillä koulutusohjelmilla.

salina

Tämä ammatillinen oppimisympäristö on rakennettu teoriaan, tutkimukseen ja teollisuuden sovelluksiin, kaikki pienessä kampuksen ilmapiirissä Salinassa, Kansasissa.

Salinan kampus tunnetaan erityisesti maailmanluokan ilmailuohjelmastaan. Vuonna 2009 avattu huippumoderni opiskelijaelämän keskus, jossa on täysikokoinen koripallokenttä sekä erilaisia juoksu- ja kuntoilualueita.

Tämä kampus on yksi ensimmäisistä ja harvoista yliopistoista maassa, joka tarjoaa kandidaatin tutkinnon miehittämättömistä lentokonejärjestelmistä sekä koneoppimisesta ja autonomisista järjestelmistä. Salina, lähes 48 000 asukkaan kaupunki, tarjoaa pääsyn yli 600 hehtaarin puistoalueelle ja vuotuiselle Smoky Hill River Festivalille.

maailmanlaajuinen

K-State Global Campus tarjoaa yliopiston koulutusmahdollisuudet opiskelijoille, jotka haluavat opiskella verkossa tai etänä.

Global Campus on koti K-State Onlinelle, joka tarjoaa yli 100 online-luottoohjelmaa, mukaan lukien kandidaatin, maisterin, tohtorin, todistuksen ja sivuohjelmat.

Vuodesta 1966 lähtien, jolloin tiedekunta matkusti Kansasin osavaltion halki opettamaan tunteja, K-State Online tavoittaa nyt opiskelijat kaikissa 50 osavaltiossa ja 41 maassa. K-State Global Campus tarjoaa myös ei-luottokoulutusta ja ohjelmia sekä henkilökohtaisesti että verkossa, jotka johtavat sertifiointiin, valmistumistodistukseen tai täydennyskoulutukseen eri aloilla.

Yli 3 000 oppijaa suoritti ei-luotto-ohjelmia verkossa Global Campuksen kautta vuonna 2020.

  Pääsymaksut

  Liity erojen tekijöiden, ongelmanratkaisijoiden, myöhäisillan haaveilijoiden ja varhain aamulla etsivien yhteisöön. Ole seuraava pelin muuttaja. Ole seuraava Wildcat.

  Miten hakea

  • Tarkista pääsyvaatimukset, lähetä hakemuksesi ja ota seuraava askel kohti tutkintoa.
  • Kerro meille mistä olet kiinnostunut ja pääset välittömästi käsiksi ladattavaan yhteenvetoon kaikesta K-Statesta.
  • Kampuksella tapahtumista henkilökohtaisiin henkilökohtaisiin vierailuihin olemme valmiita levittämään violetin maton puolestasi.

  Hakemusasiakirjat

  Täytä kaikki vaaditut kohdat ja lataa asiakirjoja tai mediaa verkkohakemukseesi pyydettäessä. Älä lähetä asiakirjoja sähköpostitse tai postitse tutkijakouluun (ellet saa pyyntöä).

  Kansainvälisten opiskelijoiden arvioidut osallistumiskustannukset

  Arvioidut kustannustiedot osoittavat nykyiset arvioidut vähimmäisvarat, jotka kansainvälisellä hakijalla on oltava, jotta he voivat saada tarvittavat matkustus- ja maahanpääsyasiakirjat. Varat voivat olla omia, sponsorin tai stipendin myöntämiä tai näiden yhdistelmää. Katso alta tiedot vakuutuksesta, jota tarvitaan varojen dokumentoimiseksi.

  Valtakirja taloudellisesta tuesta

  Jokaisessa hakemuksessa on mainittava taloudellisen tuen lähde. Taloudellisen tuen asiakirjoihin tulee liittää Affidavit of Financial Support -lomake, jolla varmistetaan, että taloudellinen tuki on saatavilla opiskelijalle Kansas State University . Sponsoreiden on allekirjoitettava taloudellinen valaehtoinen todistus; sähköisiä allekirjoituksia ei hyväksytä.

  Tämä asiakirja vaaditaan I-20:n tai DS-2019:n myöntämiseen, eikä sillä ole vaikutusta pääsypäätökseen.

  Hakijoiden ei välttämättä tarvitse toimittaa valaehtoista todistusta taloudellisesta tuesta, jos he täyttävät seuraavat kriteerit:

  • H1-viisumin haltija työskentelee kokopäiväisesti, ei aio vaihtaa viisumityyppiä
  • H4 riippuvainen H1-viisumin haltijasta, ei aio muuttaa viisumityyppiä
  • F1/J1-opiskelijaviisumin haltija on ilmoittautunut kokopäiväisesti toiseen yhdysvaltalaiseen oppilaitokseen, eikä hän aio pyytää I-20- tai DS-2019-todistusta Kansas State University nyt tai tulevaisuudessa.
  • Asut toisessa maassa Yhdysvaltojen ulkopuolella ja et tarvitse opiskelijaviisumia (hakemalla verkko-/etäopiskelua)
  • Hänellä on K-valtion I-20- tai DS2019-tutkinto ja hän hakee todistusohjelmaa nykyisen K-valtion maisteri- tai tohtoriohjelmansa yhteydessä

  Hakemusmaksu

  Sinun on maksettava hakemusmaksu lähettääksesi hakemuksesi.

  Englanti pätevyysvaatimukset

  Jos äidinkielesi ei ole englanti, Graduate School vaatii jokaista hakijaa toimittamaan tyydyttävät TOEFL-, IELTS- tai PTE-testin tulokset.

  Apurahat ja rahoitus

  Koulutuskorkeakoulu on sitoutunut tukemaan opiskelijoiden akateemista ja ammatillista menestystä.

  Opiskelijoiden rahoitusaputoimisto

  Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja taloudellisesta avustusprosessista, opintolainoista, stipendeistä, apurahoista, työllisyydestä, veteraanietuista ja lukukausimaksujen lykkäyksistä. Huomioi K-valtion stipendin etuoikeushakupäivät tuleville fuksi- ja siirtoopiskelijoille.

  Rankingit

  Parhaiden joukossa

  Kun tarjoat poikkeuksellisen opiskelijakokemuksen, jossa on laaja valikoima akateemisia valintoja, käytännön tutkimusmahdollisuuksia ja ystävyyttä, osallistumista ja yhteisöllisyyttä edistäviä koulun ulkopuolisia aktiviteetteja, sinut huomataan varmasti sekä alueellisesti että kansallisesti. Olemme ylpeitä maineestamme huippuosaamisena, ja yhteinen K-Staten perhe tekee jatkuvasti osansa pitääkseen maineemme totta.

  Kansalliset sijoitukset

  Princetonin arvostelu: Parhaat korkeakoulut
  Princeton Review sijoitti Kansas State University useisiin luokkiin "The Best 389 Colleges: 2024 Edition" -raportissa.

  • Nro 1 ystävällisimmille opiskelijoille
  • Nro 1 parhaista kaupunkipukusuhteista
  • Nro 2 onnellisimmille opiskelijoille
  • Nro 4 parhaan elämänlaadun takaamiseksi
  • Nro 5 parhaista opiskelijoiden tuki- ja neuvontapalveluista
  • Nro 5 parhaista urheilutiloista
  • Nro 6 opiskelijoille, jotka rakastavat näitä korkeakouluja
  • Nro 6 parhaista terveyspalveluista
  • Nro 8 parhaille college-asuntolille
  • Nro 9 parhaista urapalveluista
  • Nro 9 paras kampusruoka
  • No. 9 College City saa korkeat arvosanat
  • Nro 15 aktiivisimman opiskelijahallinnon osalta Princeton Review: Best Value Colleges

  Princeton Review sijoitti K-Staten useisiin luokkiin "Best Value Colleges for 2023" -raportissa.

  • Nro 2 parhaille alumniverkostoille
  • Nro 2 harjoittelupaikkoja varten
  • Nro 10 vaikutuksen tekemisestä
  • Raha-lehti
  • Yksi Money-lehden parhaista korkeakouluista. (2023)
  • College Rank
  • Kymmenen parasta yliopistokaupunkia maassa. (2022) Alueelliset sijoitukset SmartAsset
  • Yliopistoarvo Kansasin osavaltiossa (2022) University Magazine
  • Kansasin yliopisto nro 1 (2022)

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Kysymyksiä