Keystone logo
International School for Advanced Studies (SISSA) Phd Tiiviin aineen fysiikka
International School for Advanced Studies (SISSA)

Phd Tiiviin aineen fysiikka

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

1

SISSA tyytyväinen sovelluksia jopa 6 kannat uutta Fast Track tohtorin aineen fysiikka alkaa lokakuu 2016

SISSA on juuri käynnistänyt uuden ohjelman nopeamman pääsyn tohtorin aineen fysiikka. Paras opiskelijat voivat osallistua luennoille at SISSA silti läsnä viimeisen vuoden Master kurssi yliopiston fysiikan Triesten.

PhD kurssi "teoria ja numeerinen simulointi tiiviin aineen" on rikas ja täydellinen jatko-ohjelma jopa 4 vuotta koulutusta ja tutkimusta, jotka kattavat eri osa kentän. Fast track-ohjelman avulla opiskelijat voivat aloittaa oleville tutkijoille vuotta aikaisemmin, opiskelu ja työskentely elinvoimainen kansainvälisessä ympäristössä. Opiskelijat SISSA on meneillään tiiviissä vuorovaikutuksessa niiden esimiestensä sekä useiden tutkijoiden ja asiantuntijoiden opintoalalla.

Voit käyttää tätä nopeutettua PhD ohjelma opiskelijat valitaan perustuvat heidän opetussuunnitelmaan ja kaksi pääsykokeisiin, yksi ennen ilmoittautumalla Master ja yksi kahden vuoden päästäkseen osallistumaan PhD. Kaksi opiskelijoita, jotka sijoittuvat parhaiten valinnassa, voidaan myöntää enintään 750 euroa kuukaudessa kattaa elinkustannukset Triestessä ja lukukausimaksuja.

Tiedot

SISSA on tieteellinen keskus aloilla fysiikan, matematiikan ja neurotieteiden, joka sijaitsee kampuksella on upeat näkymät kaupunkiin ja kuilu.

Kuinka hakea

Hakemukset otetaan vastaan ​​15.6.-1.9.2016 email: [email protected]

"SISSA on unelma nuoren tutkijan. Se on keskellä yksi suurimmista ja vilkkain huippuosaamista pylväiden aineen fysiikka. "

Massimo Capone, Full professori SISSA

"Tukeva ympäristö ja läheisiä suhteita työtovereiden sai minut tuntemaan olonsa kotoisaksi. Sekoitus meren ja vuorille on valtava ideoiden lähde. "

Mariani Rusishvili, PhD Student at SISSA

"SISSA on hieno ympäristö, tieteellisestä ja ihmisen näkökulmista. Olen suuresti rikastuttanut ja valmiita kohtaamaan tutkimusta ja elämään yleensä. "

Angelo Russomanno, Post-doc ICTP

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • FT kondensoidussa ainefysiikassa
    • Košice, Slovakia
  • Ph.D. hiukkasfysiikan ja kiihdytinteknologian alalla
    • Riga, Latvia
  • Tutkijakoulujen huippuosaamisklusteri ‚CUI: Advanced Imaging of Matter
    • Hamburg, Saksa