Keystone logo
International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

Johdanto

Tietoja SISSA

Koulu jossa koulutus tarkoittaa tutkimusta

SISSA, International School for Advanced Studies, perustettiin vuonna 1978 ja on tieteellinen osaamiskeskus sisällä kansallisissa ja kansainvälisissä akateemisissa näyttämöllä. Sijaitsevat Italiassa, kaupungin Trieste, ja siinä on 67 professoria, noin 130 post-docs, 245 jatko-opiskelijaa ja 95 teknisen hallintohenkilökuntaa. Sijaitsee luonnonkauniilla Karst vuoristoalueilla, koulu ympäröi 25 hehtaarin puistossa, ja tarjoaa upeat näkymät Triestenlahdelle.

Kolme tärkeintä tutkimusalueita SISSA ovat Fysiikka, neurotiede ja matematiikka.

Kaikki tieteellinen työ suorittamien SISSA tutkijat julkaistaan ​​säännöllisesti johtavissa kansainvälisissä lehdissä, joilla on suuri vaikutus tekijä, ja usein kaikkein arvostetuin tieteellisissä julkaisuissa kuten Nature ja Science. Koulu on laatinut yli 150 yhteistyösopimuksia maailman johtavien koulujen ja tutkimuslaitosten kanssa.

Laatutason tutkimuksen vahvistaa vielä se, että sisällä kilpailukykyinen eurooppaopintojen rahoitusjärjestelyillä SISSA pitää kärkisijaa joukossa italialainen tiedeinstituuttien kannalta Tutkimusapurahojen saatu suhteessa tutkijoiden määrä ja professoreita. Tällainen johto on nähtävä myös suhteessa SISSA mahdollisuutta saada rahoitusta, sekä yksityisen ja julkisen sektorin, kuten SIR ja PRIN.

Kuten National liittyvän tutkimuksen laatua osallistuvat kaikki yliopistot ja tiedeinstituuttien, SISSA sai parhaat arvosanat matematiikan ja neurotieteen, ja tuli ensin keskisuurissa osastojen alalla fysiikka.

Laitteet

Kiitos sen erinomaisen asetusta rannat Trieste Karst, ihana puiston ympärillä School on ihana paikka mennä kävelee ja nauttia näkymät kaupunkiin ja Triesten lahden.

On SISSA kampuksen löydät joitakin mukavuuksia, kuten teatteri / auditorio, kuntosali ja paljon muuta, joka tekee vierailustasi School entistä miellyttävämmän.

Kaikki opiskelijat ja tutkijat ovat myös oikeutettuja käyttämään tilat, jotka ovat erittäin tärkeitä työssään. Yksi näistä tilat on kirjasto, joka antaa pääsyn kaikkiin tärkeimpiin tieteelliset julkaisut kattaa kaikki tutkimusalat klo SISSA. Kampuksella, lehdet ovat myös vapaasti saatavilla verkossa heidän sähköisessä muodossa.

Research Laboratories

Sillä tutkimustoiminnastaan ​​kokeellinen ryhmät SISSA voi käyttää useita laboratorioita. Neurobiologia laboratoriot käyttää kehittyneitä työkaluja fysiologisen tutkimuksen, DNA-sekvenssi analysaattori, ja molekyylibiologian instrumentointi. Tämä alue on myös käyttää kehittynyttä tietokoneita ja ohjelmistoja molekyylimallinnusta, ja tutkimiseen hybridi bio-elektronisia laitteita. Advanced tyyppisiä ohjelmistoja tutkimiseen biologian jäljittelevät konenäön ovat käytössä. Mikroskoopin tilat Neurobiologian Area ovat: elektronimikroskoopilla, kaksi konfokaalimikroskoopit ja lukuisia fluoresenssi mikroskoopit.

Tilat on Kognitiivinen neurotiede laboratoriot ovat: testi ohjaamot psykolingvistinen kokeiluja aikuisille ja lapsille käyttämällä kehittyneitä keinotekoista puhetta; virtuaalinen teatteri esittämiseen visuaalinen kohtauksia testata päättelyä prosesseja lapsilla; high-density herätepotentiaalien tallennus suorittamaan neuroimaging lasten ja aikuisten; neuropsykologia laboratorio varustettu transcranical magneettista stimulaatiota. Muita menetelmiin highpoints kuuluvat tuntoon käsitystä laboratorio, jossa tarkastellaan hermosolujen perusteella tunne käyttäen 100-mikroelektrodilla matriisi istutettuna aivokuori; tämä ryhmä myös valvoo hermosolujen aktiivisuuden taustalla havainto päätöksiä käyttäytyy eläimillä.

Tietotekniikka ja Computing Services

Valtava resurssit tieteellisen laskennan ovat saatavilla SISSA. Palveluihin kuuluvat sähköposti, web hosting, jaettu tiedostojen järjestelmät, langaton ja Internet-yhteys, opetusmateriaalin ja tutkimus- ja suurteholaskennan tilat. SISSA ylläpitää useita toisiinsa numero murskaukseen palvelimia, jotka viestivät toistensa kanssa.

SISSA kytketään GARR Italian tutkimusverkosto, ja kommunikoi tärkeimmät kansalliset ja kansainväliset super-laskentakeskuksista.

Sijainnit

  • Trieste

    Scuola Internazionale Superiore di Studi Avanzati via Bonomea, 265 , 34136, Trieste

    Kysymyksiä