Keystone logo
International Max Planck Research School on Cellular Biophysics PH.D. - International Max Planck Research School on Cellular Biophysics
International Max Planck Research School on Cellular Biophysics

PH.D. - International Max Planck Research School on Cellular Biophysics

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

* Tällä ohjelmalla ei ole lukukausimaksua

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Uusi kansainvälinen ja jäsennelty jatko-ohjelma, joka sijaitsee vakiintuneen tutkimusyhteisön sydämessä ja modernilla kampuksella!

Haluamme ymmärtää, kuinka monimutkainen soluarkkitehtuuri syntyy yksittäisistä molekyylifunktioista, jotka toimivat yhdessä.

International Max Planck Research School on Cellular Biophysics (IMPRS-CBP) on kansainvälinen tohtorikoulutusohjelma, jota isännöivät Max Planckin biofysiikan instituutti (MPIBP), Goethen yliopisto Frankfurt (GU) ja Johannes Gutenbergin yliopisto Mainz (JGU).

Pyrimme houkuttelemaan biologisista ja biolääketieteellisistä tutkimuksista kiinnostuneita biotieteiden taustalla olevia opiskelijoita.

Ohjelma tarjoaa koulutusta käsitteistä ja tekniikoista, joilla tutkitaan makromolekyylien rakennetta, toimintaa ja vuorovaikutusta, soluprosessien säätelyä molekyyli- ja genomitasolla sekä kehitetään menetelmiä näiden prosessien kuvaamiseksi ja mallinnamiseksi. Lisäksi opetussuunnitelma kattaa laajan valikoiman siirrettäviä taitoja ja sisältää monivaiheisen uramentoroinnin, jonka tarkoituksena on erityisesti valmistaa tohtoriopiskelijamme ammattiuran haasteisiin globaaleilla markkinoilla, olivatpa ne sitten yliopistossa, teollisuudessa tai muualla.

Rekrytoimme uusia opiskelijoita vuosittain. Kaikki opiskelijat osallistuvat kolmen viikon perehdyttämiseen ja laboratorioiden vuorotteluihin. Vierailemalla kolmessa eri laboratoriossa, joista jokainen kolmen viikon ajan, opiskelijoillamme on mahdollisuus löytää laboratorio, joka parhaiten sopii heidän etuihinsa. Koulujemme ajan opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää pitkäaikaisia ammatillisia verkostoja tutkimusyhteisössämme.

Closeup of microscope
Michael Longmire / unsplash

Tarjoamme:

 • Huippuluokan laitteet biofysiikan tutkimukseen: Osallistuvan laitoksemme isäntälaitteet kryo-EM: lle, röntgenkristallografialle, NMR: lle, massaspektrometrialle ja edistyneelle valomikroskopialle.
 • Monitieteinen järjestely: rakennebiologian, solubiologian, neurobiologian, molekyylibiologian ja laskennallisen biologian tutkijat työskentelevät kampuksellamme läheisissä yhteyksissä lääketieteelliseen kouluun.
 • Erinomaiset puiteolosuhteet: tarjoamme täysin rahoitettua Ph.D. tehtäviä ja apua kaikissa organisatorisissa asioissa
 • Mahdollisuus rakentaa kestäviä verkostoja: tiedekuntamme muodostavat noin 30 erittäin sitoutunutta tutkijaa osallistuvista laitoksista.
 • Viehättävä ja elettävä alue: Frankfurt am Main on kansainvälinen tiede-, rahoitus- ja kulttuurikeskus.
 • Ph.D. yhteisö: opiskelijat otetaan vastaan kerran vuodessa ja osallistuvat yhdessä jatko-opiskelijoille.

Seuraava hakukierros

Seuraava hakukierros alkaa maaliskuun puolivälissä 2021 . Hae verkossa 15. toukokuuta 2021 asti imprs-cbp.mpg.de -palvelun kautta.

Lisätietoja ohjelmastamme ja hakuprosessistamme on verkkosivustollamme.

people, scientist, microscope

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Nesteen termodynaamisen tekniikan tohtori
  • Santiago de Compostela, Espanja
 • FT kondensoidussa ainefysiikassa
  • Košice, Slovakia
 • PhD fysiikan / sovelletun fysiikan
  • Arlington, Yhdysvallat