Keystone logo
International French University

International French University

International French University

Johdanto

International French University (IFU) on ranskalainen korkeakoulu, 100% verkossa, läsnä Afrikassa, Lähi -idässä ja Aasiassa.

Yksityisen korkeakoulutuksen johtaja IFU tarjoaa ammattimaisia Executive Education -kursseja alueilla, jotka ovat kansainvälisesti kysytyimpiä (rahoitus ja kirjanpito - digitaalinen markkinointi - hallinta).

Ohjelmamme on suunnattu opiskelijoille tai jatkokoulutuksen ammattilaisille Bac + 3: sta Bac + 5: een. Toimitamme tason 7 (Bac + 5) sertifikaatit, jotka on rekisteröity RNCP: hen (National Directory of Professional Certification).

Yritys on opetuksemme ja koulutusprojektiemme ytimessä, jotta oppilaat voivat toimia, kehittää verkostoaan ja siten nopeuttaa heidän integroitumistaan työelämään.

Ponnistus, asiantuntemus, ylittävät nämä ovat arvoja, jotka opiskelijat jakavat yhdistämällä tutkintomme ja IFU -tutkinnon suorittaneiden yhteisön.

kumppanuus

Pariisin Ecole de Management Groupin (PEM -ryhmä) kumppanijäsen, perustettu vuonna 2015, asiantuntija Bac + 3 - Bac + 5 - MBA -sertifioiduissa tutkintokursseissa ja sijaitsee liikealueen sydämessä - La Défense Pariisissa

IFU Executive Education - 100% online EMBA ja DBA

Uskomme, että jokaisella on oikeus kehittyneeseen koulutuskokemukseen ilman, että hänen tarvitsee lähteä maastaan tai pysäyttää elämäänsä. Olemme sitoutuneet tekemään korkeakoulutuksen kaikkien saataville ja saataville hyödyntämällä digitaalisen ympäristön ja resurssit mahdollisimman tehokkaasti.

 • Valtion hyväksymä

Kaikki kurssimme ovat Ranskan valtion (RNCP tai National Registry of Professional Certification) tunnustamia. Mahdollinen pääsy arvostettujen amerikkalaisten yliopistojen sertifioimille kursseille

 • Globaali ja aktiivinen verkosto

Voit laajentaa verkostoasi liittymällä yrityskerhoon, joka avaa mahdollisuuksia eri puolilla maailmaa

 • Henkilökohtainen tuki

Professorit tukevat sinua koko opintojesi ajan ja urallasi

 • Ainutlaatuisia opetusmateriaaleja

Laadukkaat kurssit Learning Experience -alustallamme ja yhden vuoden pääsy yhdysvaltalaiseen yliopisto-lehteen ja kaikkiin opetusmateriaaleihin

100% verkossa + live -webinaarit

Videotunteja 24/7 + Webinaareja oman alansa tunnettujen ammattilaisten kanssa

Verkko -oppimisen usein kysytyt kysymykset

Ovatko verkkokurssit aikavyöhykkeelläni?

Kyllä, kurssimme ovat 100% verkossa. Voit osallistua tunneillesi missä ja milloin tahansa.

Milloin voin aloittaa?

Meillä on kaksi annosta vuodessa, yksi syyskuussa ja toinen tammikuussa.

Kuinka kauan kestää valmistuminen?

Executive MBA: lle kestää 12 kuukautta. Vaikka kauppatieteiden tohtori (DBA) kestää 24–36 kuukautta edistymisestäsi riippuen.

PEM -ryhmä

International French University (IFU) on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on sidoksissa Groupe Paris Ecole de Managementiin (Groupe PEM). Vuonna 2015 perustetulla konsernilla on nyt kuusi yliopistoa, jotka ovat erikoistuneet eri aloihin (urheilun hallinta, kiinteistönhoito, matkailu ja hotellien hallinta, henkilöstö ja digitaalinen markkinointi).

Tilastot

Yli 1 500 opiskelijaa yli 30 maasta jatkaa opintojaan Euroopan suurimman talouskeskuksen – La Défensen, Pariisin – sydämessä.

 • 6 yliopistoa
 • 92,3 % tyytyväisyysaste
 • 100 % oppisopimuskoulutuksessa
 • 2000 m2 alue la Defensessa
 • +800 kumppaniyritystä
 • 4 virtuaalista kampusta maailmassa
 • +300 kansallisuutta
 • +1200 kansainvälistä opiskelijaa

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Puteaux

   Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

   Ohjelmat

    Kysymyksiä