Keystone logo
Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Johdanto

Institute of Science and Technology Austria (ISTA) on nuori kansainvälinen instituutti, joka on omistautunut luonnon- ja matemaattisten tieteiden perustutkimukseen ja jatkokoulutukseen, joka sijaitsee Klosterneuburgissa Wienin laitamilla.

ISTA on sitoutunut tekemään maailmanluokan tutkimusta. Vuoteen 2026 mennessä jopa 90 tutkimusryhmää tekee tutkimusta kansainvälisessä huippuluokan ympäristössä.

Yksi ISTA PhD-ohjelman tunnusmerkeistä on jaettu tutkijakoulukokemus. Tutkimuksen alkuvaihe kannustaa laajaan altistumiseen tärkeille tieteellisille lähestymistavoille ja ongelmille. Näin opiskelijat voivat luoda vankan perustan intensiiviselle tutkimukselle tohtoriohjelman toisessa vaiheessa.

123859_IST_Austria_aerial-2_resized.jpg

Omistautuminen perustieteelliseen tutkimukseen

ISTAn henkilökunnan rekrytointistrategiaa kiteyttää motto Ihmiset ennen aluetta; laatu ennen nopeutta . Olemme omistautuneet tuomaan maailman parhaat ihmiset ISTA:hun jatkamaan huippuluokan perustieteen tutkimusta. Instituutti vihittiin käyttöön vuonna 2009, ja se kasvaa noin 90 tutkimusryhmään vuoteen 2026 mennessä. Tätä jännittävää vauhtia vie eteenpäin jokainen tiimiimme lisätty tutkija, mukaan lukien jokainen tohtoriopiskelija.

Kansainvälinen ja monimuotoinen tiedeyhteisö

Tutkijamme professoreista postdochin opiskelijoihin ovat kotoisin kaikkialta maailmasta, edustaen yli 80:tä eri kansallisuutta. He perustuvat parhaiden globaalien tiedeinstituuttien ja yliopistojen tutkimukseen ja tutkintoihin.

Englantia puhuva

Käytämme englantia koko instituutissa opetus- ja viestintäkielenä.

tieteidenvälinen

Graduate - ohjelmallemme on ominaista moderni kokonaisvaltainen koulutus , jossa keskitytään erityisesti monitieteisyyteen .

Huippututkimuskoulutus

Opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä pienten tutkimusryhmien erinomaisen tiedekunnan kanssa ja heillä on pääsy ensiluokkaisiin palveluihin . Opiskelijat viettävät ensimmäisen vuoden kurssitöiden ja kiertojen suorittamisen ennen liittymistä ryhmään.

Tämä tutkimuksen ensimmäinen vaihe antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla varmoja siitä, että tutkimusaihe ja tutkimusryhmä sopivat heille parhaiten, ennen kuin he aloittavat syvällisen opinnäytetyön toisessa vaiheessa.

Pääsy kandidaatin tai maisterin tutkintoon

Otamme mielellämme vastaan kandidaatin tai maisterin tutkinnon suorittaneet opiskelijat hakemaan tohtoriohjelmaan.

7 opintojaksoa

Tohtoritutkimuksessa on seitsemän raitaa :

 • Biologia
 • Kemia ja materiaalit
 • Tietokone Tiede
 • Tietojenkäsittely ja tieteellinen laskenta
 • Matematiikka
 • Neuroscience
 • Fysiikka

Tutkimusryhmät

 • 60 tutkimusryhmää vuonna 2022
 • 90 tutkimusryhmää vuoteen 2026 mennessä

Tieteelliset yksiköt

Scientific Service Unit (SSU:t) tukee tutkijoiden tutkimustarpeita. ISTA isännöi seuraavia SSU:ita:

 • Biokuvantila
 • Elektronimikroskopialaite
 • Kirjasto
 • Biotieteiden laitos
 • Miba-konepaja
 • Nanorakennuslaitos
 • Prekliininen laitos
 • Tieteellinen laskenta

rahoitusta

Kaikilla tutkimusaloillarahoitus on erittäin tärkeä aihe. ISTA luottaa erilaisiin rahoituslähteisiin tukeakseen kaikkia tutkijoitaan. Apurahatoimisto on tarkoitettu tukemaan ISTAn tutkijoita, jotka haluavat hakea ulkopuolista rahoitusta.

Tohtoriopiskelijat ovat ISTA:n palveluksessa ja saavat kansainvälisesti kilpailukykyisen palkan ja täyden sosiaaliturvan. Opiskelijat saavat myös taloudellista tukea osallistuakseen tieteellisiin konferensseihin ja työpajoihin opintojensa aikana.

Institute Colloquia

Viikoittainen Institute Collokvium on ISTA:n tärkein tutkimusseminaari. Tutkijat ympäri maailmaa ja kaikilta luonnontieteiden tieteenaloilta kutsutaan esittelemään uusimmat löydöstään.

Instituutin arvioinnit

Säännöllisesti instituutti vierailee kansainvälisissä arviointilautakunnissa, jotka koostuvat johtavista tutkijoista ympäri maailmaa (mukaan lukien Nobel-palkinnon saajat) muodostamaan instituutin riippumattoman arvioinnin.

Työpaikat

Ansioituneet alumnimme ovat jatkaneet menestyvää uraa tohtoriopintojensa jälkeen ISTAssa.

Tohtorikoulutettavat saavat tukea mentorointi- ja urakehitysohjelmien kautta, jotka keskittyvät siirrettävien taitojen koulutukseen korkeakouluille ja muille. Tohtoriopiskelijoita tukee koko opintojen ajan Career Services, joka tarjoaa urakehitysneuvoja ja -koulutusta.

Teknologiansiirtotoimiston järjestämiä säännöllisiä TWIST-keskusteluja ovat myös tutkijoiden tukeminen tutkimustulosten kaupallisessa kehittämisessä ja käytössä.

Minne alumni menee?

Tämä infografia näyttää, mihin alumni menee valmistumisen jälkeen.

IST-Austria_Where-do-alumni-go_piechart-e1541512843946.png

Missä ISTA on?

Instituutti on vain 25 minuutin bussimatkan päässä Wienistä, joka äänestetään johdonmukaisesti yhdeksi maailman parhaimmista kaupungeista. Opiskelijoillamme on mahdollisuus asua Klosterneuburgissa, rauhallisella alueella, jota ympäröi kaunis metsä, tai aivan Wienin hälinästä. Meillä on myös useita asumisvaihtoehtoja kampuksella.

Sijainnit

 • Klosterneuburg

  Am Campus,1, 3400, Klosterneuburg

Kysymyksiä