Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Johdanto

Institute of Development Studies (IDS) tarjoaa maailmanluokan tutkimusta, oppimista ja opetusta, joka muuttaa oikeudenmukaisemman ja kestävämmän kehityksen edellyttämän tiedon, toiminnan ja johtajuuden maailmanlaajuisesti.

Tasapuolisten ja kestävien kumppanuuksien kautta teemme yhteistyötä hallitusten, hyväntekeväisyysjärjestöjen, kansalaisjärjestöjen, tutkijoiden ja kansalaisyhteiskunnan kanssa muuttaaksemme lähestymistapoja progressiiviseen sosiaaliseen, poliittiseen ja taloudelliseen muutokseen tavalla, joka lopulta vaikuttaa ihmisten elämään.

Olemme auttaneet edistämään innovatiivisia uusia kumppanuuksia, jotka ovat tuottaneet miljoonia dollareita ylimääräisiä verotuloja Afrikassa ja jotka voidaan investoida uudelleen maiden kansalliseen kehitykseen. Olemme pyrkineet tarjoamaan ratkaisuja ympäristöongelmiin, jotka perustuvat paikallisten ihmisten tietoon ja käytäntöihin. Olemme korostaneet paikallisten yhteisöjen roolia tappavien epidemioiden lopettamisessa, kuten Ebola-virus. Olemme hoitaneet satoja poikkeuksellisia kehitysjohtajia ja mestareita, mukaan lukien poliittiset johtajat, maiden suurlähettiläät ja valtion virkamiehet, kansalaisyhteiskunnan johtajat ja yrittäjät.

Maineemme tutkimuksen ja kansainvälisten näkemysten suhteen on vertaansa vailla, ja se näkyy suorituksessamme viimeisimmässä QS World University Rankingsissa, jossa olemme seitsemäntenä vuonna peräkkäin sijoittuneet kehitystutkimuksen ensimmäiselle sijalle yhdessä Sussexin yliopiston kanssa. .

Lue lisää visiostamme ja strategiastamme
Lue lisää vaikutuksistamme vuosikertomuksestamme

200595_IDS_Building_Dec21_006.jpg

Opiskele kehitystutkimuksen johtajien kanssa ja hyödynnä mahdollisuutesi muuttaa maailmaa PhD by Researchin avulla.

Kehitystutkimuksen tohtori on IDS:n jatkotutkinto. Se myönnetään hakijoille vähintään kolmen vuoden opiskelun jälkeen, joka perustuu omaperäisen ja merkittävän kehitystutkimuksen alan tutkimuksen suorittamiseen – joka arvioidaan kirjallisen opinnäytetyön kautta.

Sijainnit

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Kysymyksiä