Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Johdanto

Institute of Development Studies (IDS) tarjoaa maailmanluokan tutkimusta, oppimista ja opetusta, joka muuttaa tietoa, toimintaa ja johtajuutta, joita tarvitaan oikeudenmukaisempaan ja kestävämpään kehitykseen maailmanlaajuisesti.

Tasapuolisten ja kestävien kumppanuuksien avulla työskentelemme hallitusten, hyväntekeväisyyssäätiöiden, kansalaisjärjestöjen, tutkijoiden ja kansalaisyhteiskunnan kanssa muuttaaksemme lähestymistapoja progressiiviseen sosiaaliseen, poliittiseen ja taloudelliseen muutokseen tavoilla, jotka lopulta vaikuttavat ihmisten elämään.

Olemme auttaneet edistämään innovatiivisia uusia kumppanuuksia, jotka ovat tuottaneet Afrikassa miljoonia dollareita ylimääräisiä verotuloja, jotka voidaan investoida uudelleen maiden kansalliseen kehitykseen. Olemme pyrkineet tarjoamaan ympäristöongelmiin ratkaisuja, jotka perustuvat paikallisten ihmisten tietämykseen ja käytäntöihin. Olemme korostaneet paikallisyhteisöjen roolia ebolaviruksen kaltaisten tappavien epidemioiden lopettamisessa. Olemme vaalineet satoja poikkeuksellisia kehitysjohtajia ja mestareita, mukaan lukien poliittiset johtajat, maalähettiläät ja valtion virkamiehet, kansalaisyhteiskunnan johtajat ja yrittäjät.

Maineemme tutkimuksessa ja kansainvälisissä näkymissä on vertaansa vailla, ja se näkyy suorituksessamme viimeisimmässä QS World University Rankings -vertailussa, jossa olemme maailman ensimmäisellä sijalla kehitystutkimuksissa yhdessä Sussexin yliopiston kanssa. Meidät on myös luokiteltu kansainvälisen kehityksen ajatushautomon ykköseksi vuoden 2019 Global Go To Think Tank Index -raportissa.

Lue lisää visiostamme ja strategiastamme
Lue lisää vaikutuksistamme Vuosittainen revVuosikatsaus IEW

164899_PCampusLg-17SU1.png

Sijainnit

Sijainnit
  • Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Kysymyksiä