Keystone logo
Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Johdanto

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts tohtorintutkimuslaitos ( IDSVA ) tarjoaa filosofian ja taiteiden tohtorin tutkinnon taiteilijoille, kuraattoreille ja luoville ajattelijoille. Instituutin pääkonttori sijaitsee Portlandissa, Maine. Tavoitteenamme on ylläpitää jatko-opiskeluopetusta, joka tarjoaa koulutusta filosofiaan, estetiikkaan, taideteoriaan ja vastaaviin kuvataiteeseen liittyviin tieteenaloihin. Tehtävä sisältää tohtoriopintojen tarjoamisen UM: n tai siihen liittyvän maisterin tutkinnon suorittaneille, tohtorintutkintojen antamisen ja muuten taiteeseen liittyvän koulutuksen tarjoamisen.

Perinteisesti MFA on toiminut lopullisena tutkintona studiotaiteilijoille. Tämä tutkinto on kouluttanut studiotaiteilijoita onnistuneen taidekäytännön edellyttämiin taitoihin ja on valmistellut taiteilijoita opettamiseen korkeakoulu- ja yliopistostudion taiteohjelmissa. Nykypäivän taiteilijoiden ja kouluttajien keskuudessa on kuitenkin vahva käsitys siitä, että koulutus MFA: n ja vastaavien tutkintojen ulkopuolella hyödyttäisi monia taiteilijoita, arkkitehteja, kuraattoreita ja luovia tutkijoita, etenkin niitä, jotka käsittelevät nykyajan mediaa ja kulttuuria. Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts - yhdistämällä etäopiskelu intensiivisiin residensseihin - antaa työskentelevien taidealan ammattilaisten jatkaa tiukkaa edistynyttä apurahaa tarvitsematta keskeyttää tai luopua opettajaurastaan, taidekäytännöstään tai muusta ammatillisesta vastuut.

Siltä osin kuin Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts tohtorintutkimuslaitos tarjoaa luoville toimijoille filosofian, estetiikan ja taideteorian tohtorin tutkinnon, se käsittelee merkittävää mahdollisuutta nykytaiteelle ja kulttuurille. Tämän mahdollisuuden mittari voidaan tiivistää Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts ensisijaisten oppimistavoitteiden tutkijainstituutille. Näitä ovat kyky puhua ja kirjoittaa kriittisesti ja filosofisesti ideohistorian ja taiteen välisestä suhteesta ja sen kehittäminen; Kyky opettaa yliopistotason kursseja aiheista, jotka käsittelevät filosofian ja taiteen suhdetta - kuten estetiikan, taideteorian ja kriittisen teorian kurssit; Kyky sijoittaa itsensä ideoiden ja kulttuurin historiaan luovaan käytäntöönsä ja / tai tutkimusalueeseensa nähden; Ja viimeiseksi, Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts yleisenä oppimistavoitteena on ravita ja kehittää tutkimuksen eetosta, joka kannustaa luovia ajattelijoita luomaan uusia tietojärjestelmiä.

Sijainnit

  • Portland

    Congress Street,795, 04102, Portland

    Kysymyksiä