Keystone logo
© Giorgio Leone
IMT School for Advanced Studies Lucca - Scuola IMT Alti Studi Lucca

IMT School for Advanced Studies Lucca - Scuola IMT Alti Studi Lucca

IMT School for Advanced Studies Lucca - Scuola IMT Alti Studi Lucca

Johdanto

Toscanan viehättävällä alueella sijaitseva IMT-koulu on Euroopan johtava jatko-opintokeskus. Poikkitieteellinen tutkimus, huipputeknologia ja kansainvälistyminen muodostavat IMT Schoolin identiteetin kulmakiven.

Tohtorikoulutuksen lisäksi IMT-koulu tarjoaa myös johtajakursseja ja maisteritutkintoja, jotka toteutetaan yhteistyössä arvostettujen yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. IMT School tarjoaa oppimiselle ja kasvulle suotuisan ympäristön, ja se tarjoaa useita tiloja ja etuja, kuten hyvin varustetun kirjaston, huipputeknisiä laboratorioita, ilmaisen majoituksen kampuksella ja ruokalapalvelut.

Lisäksi tohtoriopiskelijat voivat nauttia kuntoilu- ja rentoutumispalveluista, seurusteluhuoneista ja mahdollisuuksista uppoutua italian kieleen ja kulttuuriin erityisten kurssien avulla.

IMT-koulu ei tarjoa ainoastaan foorumia akateemisille saavutuksille, vaan myös kokonaisvaltaisen koulutuskokemuksen, joka käsittää kulttuurisen monimuotoisuuden ja edistää henkilökohtaista kasvua Toscanan kiehtovassa ympäristössä.

IMT-koulun akkreditointi

Paikan päällä suoritettu arviointi tapahtui 25. marraskuuta ja 29. marraskuuta 2019 välisenä aikana.

Yliopisto- ja tutkimusministeriö myönsi IMT-koululle alustavan akkreditoinnin 10. elokuuta 2020 asetuksella nro 438.

Kampuksen ominaisuudet

San Francesco -kompleksi ja sen historia

Meditaatio, opiskelu, vieraanvaraisuus: tämä on San Francescon luostarin historiallinen identiteetti, taitavasti tulkittu ja uudelleen ehdotettu arkkitehtoninen restaurointi, jolla on suuri esteettinen arvo, mutta joka on vielä ihailtavampi elävänä historian todistajana. Fransiskaanisten teologisten ja filosofisten opintojen paikasta on nykyään tullut yliopistoinstituutin IMT Alti Studin keskus. Tämä tulos on saavutettu kahdeksan vuoden työssä Comunen, Fondazione Cassa di Risparmio di Luccan ja Soprintendenza per i Beni Architettonicin välisen hedelmällisen synergian ansiosta.

Asuinkampus

IMT School kampus koostuu useista huippumoderneista rakennuksista, jotka kaikki sijaitsevat muutaman minuutin päässä toisistaan Luccan historiallisen reuna-alueen renessanssin aikaisten muurien sisällä. Korkeakoulun jatkokoulutus ja tutkimus ovat täysin integroituja palvelujen korkean laadun ja taustalla olevan tieteellisen infrastruktuurin ansiosta.

Tällä hetkellä kampuksella on yli 12 000 m2 ja se sijaitsee kolmessa eri kompleksissa, San Ponziano Complex, San Francesco Complex ja Brunero Paoli Residence , jotka molemmat on vuokrattu IMT School ilmaiseksi Fondazione Cassa di Risparmio di Luccalta. josta löytyy kirjasto, luokkahuoneet, laboratoriot ja työhuoneet.

Kampuksella on erilaisia sisä- ja ulkotiloja, joita käytetään opiskeluun ja seurusteluun. Asuinkampus tarjoaa epäilemättä IMT School opiskelijoille ja tutkijoille mahdollisuuden kokea täyden vuorovaikutuksen ja monitieteisen integraation.

  Viisumivaatimukset

  Jos olet EU:n ulkopuolinen kansalainen, et asu Italiassa etkä sinulla ole oleskelulupaa/pysyvää oleskelukorttia Italiassa, sinulla on oltava maahantuloviisumi. Italiaan saapuessasi sinun tulee jättää myös oleskelulupahakemus opiskelua varten.

  Oleskeluluvan ("Permesso di soggiorno") myöntää Italiassa asuinkaupungin poliisiasema, joka mahdollistaa väliaikaisen oleskelun maassa. EU:n ulkopuolisten kansalaisten on haettava oleskelulupaa 8 työpäivän kuluessa Italiaan saapumisesta valtuutettujen postitoimistojen kautta.

  IMT Campus Management ja Front Office tai Post Office tarjoavat pakkauksen (keltaisella nauhalla varustetun kirjekuoren), joka sisältää tarvittavat lomakkeet ja ohjeet, vaikka ne ovat italiaksi.

  • Hakemukseen vaadittavat asiakirjat sisältävät:
   • Lomake 1 ("Modulo 1"), jossa veroleima ("marca da bollo") 16,00 euroa
   • Kopio kaikista passin sivuista
   • Kopio IMT:n kutsukirjeestä tai ilmoittautumistodistuksesta
   • Kopio voimassa olevasta sairausvakuutuksesta
   • Postitiedotteen kuitti hintaan 70,46 euroa
   • Lähetä asiakirjat "Sportello Amico" -palvelua tarjoavaan Postitoimistoon, maksa 30 euron postimaksu ja vastaanota kuitti.
   • Seuraa hakemuksen tilaa käyttämällä kuitissa annettua käyttäjätunnusta ja salasanaa maahanmuuttoviraston tai Polizia di Staton verkkosivuston kautta.
   • Vastaanota postitoimistosta kirje, jossa ilmoitetaan tapaamisen päivämäärä ja kellonaika poliisipäämajan (Questura) maahanmuuttovirastoon Luccassa.
   • Tapaamiseen vaaditaan:
   • Kirje, jossa kerrotaan tapaamisesta
   • Alkuperäiset asiakirjat lähetettiin Questuralle
   • 4 passin kokoista valokuvaa vaalealla taustalla

  Vieraile poliisilaitoksen maahanmuuttovirastossa toisen kerran hakemassa sähköinen oleskelulupa. IMT Campus Management ja Front Office voivat auttaa hakemuksen aikana Post Officessa ja ensimmäisen tapaamisen aikana Questurassa.

  Kampuksen elämä ja tilat

  Koulu on varustettu edistyneillä laboratorioilla.

  • IT-palvelut
  • MUSAM-Lab
  • Intesa Sanpaolo Innovation Centerin neurotiedelaboratorio
  • Avaa Lab
  • GAME Science Research Center

  Sijainnit

  • Lucca

   Piazza S. Ponziano, 6, 55100, Lucca

  • Lucca

   Piazza S.Francesco, 19, 55100, Lucca

  Kysymyksiä