Keystone logo
ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

Johdanto

ICT International Doctoral School perustettiin vuonna 2001 ja virallinen kieli on englanti. Tohtoriohjelma tarjoaa tarvittavat taidot korkeakoulujen, julkisten elinten tai yksityisten organisaatioiden kehittyneen tutkimuksen edistämiseksi tieteen ja tekniikan kehityksen edistämiseksi sekä johtotehtävän luomiseksi korkean tason ammatillisen kulttuurin ja vastaavan kansainvälisen avoimuuden kanssa.

Tohtoriohjelman erityistavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka pystyvät kehittämään laadukkaita ja innovatiivisia tietojenkäsittely- ja tietoliikennejärjestelmiä monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi. Se pyrkii myös lisäämään tohtoriopiskelijoiden yrittäjätaitoja tarjoamalla erityiskoulutusta ja mahdollisuuksia harjoitteluun.

ICT: n kansainvälinen tohtorikoulu tarjoaa laajan koulutusohjelman, joka hyödyntää opetushenkilöstön moniammatillisuutta ja kehittyneiden laboratorioiden saatavuutta. Koulutusohjelma mahdollistaa ICT: n kansainvälisen tohtorikoulun aktivoivan opiskelijavaihtosopimukset ja opetusmoduulit vastaavien laitosten kanssa ympäri maailmaa.

Tähän asti yksikön tekemä tutkimustyö, jonka ansiosta koulu ja yritysmaailma muodostavat vankan verkoston, mukaan lukien alueen tutkimuskeskukset, ovat vuodesta 2001 lähtien antaneet merkittäviä koulutusmahdollisuuksia yli 700 tohtorintutkinnon suorittaneelle. PhD-opiskelijat ovat kansainvälisiä ja tulevat eri puolilta maailmaa.

Koulun perustamisesta lähtien se on tuottanut yli 500 tutkijan tohtoria. kaikki heistä työskentelee tällä hetkellä tutkimuskeskuksissa, yliopistoissa ja / tai yrityksissä maailmanlaajuisesti.

75695__ALE2026_Profile4000.jpg

Sijainnit

  • Trento

    Via Sommarive, 9 I-38123 POVO, , Trento

Kysymyksiä