Keystone logo
Horizons University Rahoitusjohtamisen tohtorin tutkinto
Horizons University

Rahoitusjohtamisen tohtorin tutkinto

Paris, Ranska

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3 590 / per year

Request study format

Johdanto

Horizons-yliopiston tohtoriohjelma valmistaa opiskelijoita johtotehtäviin globaaleissa organisaatioissa, urille itsenäisinä konsultteina, yrittäjinä, liiketoiminnan tutkijoina, yliopiston professoreina sekä projektipäälliköinä ja yritysten omistajina.

Tässä ohjelmassa keskitytään yritysten rahoituksen nykyaikaisiin suuntauksiin eri puolilla maailmaa. Nykypäivän johtaja on sopeutumiskykyinen, muutoksen tekijä ja osoittaa innovatiivista ajattelua nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Globaali johtaja on kulttuuritietoinen. Tohtorintutkinto antaa kyvyn analysoida tietoja, ennakoida tapahtumia ja vaikuttaa tiimeihin, jotta ne hyväksyvät päätökset.

Horizons-yliopiston tohtorintutkinto on tutkimustohtorintutkinto, jossa opiskelijat tekevät teoreettista työtä. Horizons Universityn tohtorintutkinto on suunniteltu auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa tulla akateemisiksi ja tieteellisiksi asiantuntijoiksi tietyllä alalla, ja opiskelijat suorittavat itsenäisen tutkimuksensa ohella kursseja haluamallaan alalla, johon he haluavat erikoistua.

Kesto: Keskimääräinen kesto: 3 vuotta

Pääsyvaatimukset: MBA tai vastaava maisteritaso

Kieli: englanti

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä