Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology Taloustieteen tohtori
The Hong Kong University of Science and Technology

Taloustieteen tohtori

Hong Kong, Hongkong

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42 100 / per year *

Kampuksella

* vuodessa

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

economics

Kauppaministeriö korostaa sekä opetusta että tutkimusta ja näkee ne toisiaan vahvistavina. Tiedekunnan jäseniä kannustetaan tekemään tärkeä tutkimus, joka johtaa julkaisuun johtavissa kansainvälisissä lehdissä. Tiedekunnan jäseniä kannustetaan myös soveltamaan tiukkoja menetelmiä paikallisiin taloudellisiin kysymyksiin, joilla on korkea akateeminen arvo.

Osaston tiedekunnan jäsenet ovat erittäin arvostettuja ja heidän saavutuksiaan tunnustetaan virallisesti useissa tuottavuustutkimuksissa alt = "taloustieteellisessä tutkimuksessa." Vuonna 2012 Shanghain Jiaotongin yliopiston johtama maailman yliopistojen akateeminen ranking sijoitti ensimmäisenä Aasiassa ja maailmassa nro 48. Myös vuonna 2012 EDUNIVERSAL Best Masters Ranking luokitteli osaston ensimmäisenä Kauko-idässä Aasiassa.

Taloudellisen kehityksen keskus perustettiin vuonna 1995 osaston tuella. Sen tavoitteena on tukea taloudellista kehitystä koskevaa tutkimusta painottaen talouskehitystä Suur-Kiinassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella. Osa osaston jäsenistä toimii koulun monitieteellisessä kokeellisen yritystutkimuksen keskuksessa.

Ph.D. Ohjelma on tutkimuslähtöinen koulutusohjelma. Se on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus keskittyä erikoistuneelle alalle ja tarjota heille mahdollisuus tehdä alkuperäisiä, perustutkimuksia tällä alalla. Ohjelma valmistaa opiskelijoita opetukseen ja / tai tutkijauraan yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa, yrityksissä ja hallituksessa.

Ph.D. Ohjelma keskittyy opiskelijan alkuperäiseen tutkimukseen, mutta vaatii myös kurssityötä. Jatko-opiskelijat siirtyvät pääsystä ohjelmaan ehdokkaaksi tutkintoon ja sitten väitöskirjan puolustamiseen. Jokaisella on opinnäytetyön ohjaaja, joka valvoo opiskelijan tutkimusta. Opiskelijat saavat ehdokkuuden suorittamalla karsintakokeen. Hyvin edistyneen kokopäiväisen opiskelijan odotetaan pystyvän suorittamaan tohtorin tutkinnon. tutkinto neljässä vuodessa. Ohjelman kaksi ensimmäistä vuotta omistetaan yleensä kursseille, mikä johtaa suuriin kenttätutkimuksiin ja tutkimuspapereihin. Sen jälkeen opiskelija alkaa kirjoittaa opinnäytetyön.

Tutkimusfokukset

Laitoksen tutkimusalueilla keskitytään: talouden kasvuun ja kehitykseen, teolliseen organisaatioon, kansainväliseen alt = "taloustieteeseen, kiinalaiseen talouteen, kokeelliseen ja käyttäytymiseen alt =" taloustieteeseen ja työelämään alt = "economics, macroalt = "Economics.

economics

Pääsyvaatimukset

i. Yleiset pääsyvaatimukset

Tohtorikoulutukseen hakevien hakijoiden tulee olla:

 • Hankittu kandidaatin tutkinto, jolla on todistettu ennätys erinomaisesta suorituksesta tunnustetulta laitokselta tai esitti todisteita tyydyttävästä työstä jatko-opinnoissa kokopäiväisesti vähintään yhden vuoden ajan tai osa-aikaisesti vähintään kahden vuoden ajan.

ii. Englannin kielen pääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä englannin kielen vaatimukset yhdellä seuraavista pätevyysvaatimuksista *:

 • TOEFL-iBT: 80 #
 • TOEFL-pBT: 550
 • TOEFL: n tarkistama paperilla toimitettu testi: 60 (luku-, kuuntelu- ja kirjoitusosioiden kokonaispisteet)
 • IELTS (akateeminen moduuli): Kokonaispisteet: 6,5 ja kaikki alipisteet: 5,5

* Jos ensimmäinen kielesi on englanti ja kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys on annettu laitokselle, jossa opetusväline on englanti, sinulle ei myönnetä edellä mainittuja englanninkielisiä vaatimuksia.

# viittaa kokonaispisteisiin yhdessä yrityksessä

Lisätietoja ohjelmista on osoitteessa pg.ust.hk/programs

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • PhD aluekehityksessä ja taloudellisessa integraatiossa
  • Santiago de Compostela, Espanja
 • Tohtori taloustieteessä
  • Santiago de Compostela, Espanja
 • Tohtori taloustieteessä ja ekonometriassa
  • Prague, Tšekki