Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology PhD yksilöityyn monitieteiseen ohjelmaan (tutkimusalue)
The Hong Kong University of Science and Technology

PhD yksilöityyn monitieteiseen ohjelmaan (tutkimusalue)

Hong Kong, Hongkong

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42 100 / per year *

Kampuksella

* vuodessa

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Filosofian tohtorin (Ph.D.) ohjelmat yksilöllisessä poikkitieteellisessä ohjelmassa (tutkimusalue) on suunniteltu opiskelijoille, joilla on hyvin ilmaistut tutkimustavoitteet, joita ei voida saavuttaa vakiintuneiden jatko-ohjelmien kautta. He pyrkivät luomaan orgaanisen opetussuunnitelmamallin, joka helpottaa opiskelijoiden henkistä kasvua, etsintää uuteen tutkimussuuntaan ja pitkäaikaista sitoutumista monitieteiseen tutkimusalaan.

Ohjelmat tarjoavat opiskelijoille laajan akateemisen vapauden luoda ainutlaatuinen tutkijakoulutusohjelma, joka keskittyy erikoistuneeseen tutkimusalueeseen tavalla, joka parhaiten sopii heidän omiin henkisiin kiinnostuksenkohteisiinsa ja intohimoihinsa, työskentelemällä tieteidenvälisen tutkimusaiheen kanssa ja käyttämällä eri osastojen / jaostojen kursseja täyttää opetussuunnitelma.

Opiskelijoiden on kehitettävä tutkimussuunnitelma ja puitteet, joiden avulla he voivat tutkia ainutlaatuisia tutkimuskohteitaan ja työskennellä eri tutkimusalueiden ohjaajiensa kanssa tutkinnon suorittamiseksi ja täydentämiseksi.

Ohjelman päätyttyä opiskelijoille annetaan tohtori. tutkinto yksilöllisessä poikkitieteellisessä ohjelmassa . Valittu tutkimusalue määritetään myös tutkintotodistuksessa (esim. Tohtorin tutkinto yksilöllisessä monialaisessa ohjelmassa (Bionics Engineering)).

opetussuunnitelma

 • Minimi luottovaatimus

Ph.D .: 21 op

 • Tilisiirto

Opiskelijat voivat hakea opintosuoritusten siirtämistä tai kurssin korvaamista ensisijaisen esimiehen, apuvalmentajan (t) ja ohjelmajohtajan suostumuksella.

 • Pakolliset / valinnaiset kurssit

Ph.D .: Vähintään 21 opintopistettä jatko-opintoja HKUST , jotka ovat hyväksyneet ensisijainen valvoja, apuvalvojat (t) ja ohjelmajohtaja.

Oppimistulokset

Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen valmistuneet voivat:

 1. Luo syventävä opetussuunnitelma, joka yhdistää tiedot ja taidot valituilta akateemisilta alueilta ja taitot kvantitatiivisten, laadullisten ja sekoitettujen tutkimusmenetelmien alueilla;
 2. Kehittää tietoa ja ymmärrystä sopivista käsitteistä, menetelmistä ja materiaaleista tieteenaloilla, jotka muodostavat tarkoituksenmukaisesti heidän opintonsa.
 3. Osoittaa opetussuunnitelmien ymmärtäminen ja tutkimustaitojen pätevyys kattavalla tutkimuksella, ryhmävuorovaikutuksella ja arvioinnilla, ammatillisilla esitelmillä ja opinnäytetyön puolustamisen onnistuneella suorittamisella;
 4. Kehitetään moniulotteisia näkökulmia ja innovatiivisia ongelmanratkaisutaitoja olemassa oleviin ja esiin nouseviin ongelmiin; ja
 5. Kehitä erottuva taitovalikoima, jonka avulla he voivat kommunikoida tehokkaasti eri tasojen ja tieteenalojen ihmisten kanssa organisaatioissa ja niiden välillä.

Pääsyvaatimukset

Pääsykseen pääsyyn hakijoiden on täytettävä kaikki seuraavat vaatimukset. Sisäänpääsy on valikoiva ja näiden vähimmäisvaatimusten täyttäminen ei takaa pääsyä.

i. Yliopiston yleiset pääsyvaatimukset

 • Hakijat, jotka hakivat tohtorin tutkintoa, olisi pitänyt saada kandidaatin tutkinto, jolla on todistettu ennätys tunnustetusta laitoksesta; tai esittänyt todisteita tyydyttävästä työstä jatko-opiskelijoille kokopäiväisesti vähintään vuoden ajan tai osa-aikaisesti vähintään kahden vuoden ajan.

ii. Englannin kielen pääsyvaatimukset

Hakijoiden on täytettävä englannin kielen vaatimukset yhdellä seuraavista kielitaidoista:

 • TOEFL-iBT: 80 *
 • TOEFL-pBT: 550
 • TOEFL-tarkistettu paperilla toimitettu testi: 60 (luku-, kuuntelu- ja kirjoitusosioiden kokonaispisteet)
 • IELTS (akateeminen moduuli): Kokonaistilanne: 6.5 ja kaikki osa-pisteet: 5.5

* viittaa kokonaispisteisiin yhdessä yrityksessä

Hakijoiden ei tarvitse esittää TOEFL- tai IELTS-pisteitä, jos:

 • heidän ensimmäinen kieli on englanti, tai
 • he saivat kandidaatin tutkinnon (tai vastaavan) laitoksesta, jossa opetusväline oli englanti.

iii. lisäinformaatio

 • Hakijoiden on laadittava tutkimussuunnitelma kirjallisena ehdotuksena ja yksilöitävä vähintään kahden valvojan valvontaryhmä, joista yksi toimii ensisijaisena valvojana. Ennen hakemuksen jättämistä heidän tulisi muodostaa tutkimusryhmä, joka koostuu vähintään kahdesta tiedekunnan jäsenestä, jotka työskentelevät eri tutkimusalueilla varmistaakseen, että tutkimus on luonteeltaan tieteidenvälistä;
 • Hakijoiden tulee ehdottaa tutkinnon nimeä (ts. Tutkimusaluetta). Ohjelman johtaja ja vastaavat komiteat tarkastavat ja vahvistavat tutkinnon nimikkeen yhdessä opiskelijan ja ohjaajien ehdottaman opetussuunnitelman kanssa.

Lisätietoja ohjelmista on osoitteessa pg.ust.hk/programs

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Management Integrated PhD
  • Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta